Connectat

10 celebrități cărora nu le-a păsat de faimă și și-au luat slujbe normale

Dacă erai de părere că renumele și faptul că ești în centrul atenției este visul oricărei persoane, astăzi îți vom oferi 10 povești care vă vor dovedi contrariul.

Și ele vin din partea unor persoane la care nu te-ai fi așteptat niciodată, și anume celebritățile. Vedetele de mai jos nu au fost atrase de numeroșii fani din întreaga lume sau mulțimile de bani.

În schimb, au optat pentru o viață obișnuită, ceea ce i-a îndreptat spre diverse locuri de muncă „normale”. Citește și descoperă-le povestea în rândurile care urmează!

1. Skandar Keynes

Când te uiți la fotografiile adolescentine ale lui Keynes, începi să ți-l amintești imediat Edmund Pevensie, din Cronicile din Narnia.

Cu toate acestea, actorul a renunțat în totalitate la a mai juca în filme. Skandar a obținut o diplomă, iar acum lucrează în calitate de consilier parlamentar.

2. Jeremy Renner

S-ar părea că toți banii pe care Renner i-a primit pentru rolul său de Hawkeye în „Thor și Răzbunătorii” ar fi trebuit să-i fie suficienți pentru întreaga sa viață.

Dar actorul însuși a declarat că face mai mulți bani din construcția de case. Jeremy cumpără vile nefinisate, termină construcția și le vinde la un preț mult mai avantajos.

Curios este faptul că Renner nu locuiește într-un apartament sau un hotel de lux, ci în casele la care lucrează în acest moment.

3. Bradley Pierce

Băiatul fermecător din Jumanji a obosit să mai joace roluri cu mult timp în urmă. Astăzi, Pierce este un barman de succes.

Ba mai mult, celebritatea a înființat o organizație care îi ajută pe oameni să învețe arta de a fi un bun barman.

4. Frankie Muniz

Frankie era o celebritate faimoasă în tinerețe. Chiar dacă a primit multe oferte pentru a juca în filme și atunci când a devenit adult, el a devenit mai degrabă interesat de sport.

De curse, ca să fim mai preciși. Din 2006, Muniz conduce o mașină sport și participă la întreceri.

5. Nikki Blonsky

Actrița, renumită pentru filmele „Betty cea urâtă” și „Hairspray”, și-a petrecut 10 ani din viață jucând în filme. Deși avea o mulțime de fani, Nikki nu era foarte populară.

Așadar, Blonsky a decis să nu se fixeze pe o carieră în filme. În schimb, a devenit coafeză, cosmeticiană și expertă într-ale artei machiajului.

Această ocupație a devenit principala sursă de venit a lui Nikki.

6. Tom Selleck

 

Tom Selleck, omul cu mustață pe care îl cunoaștem ca și detectivul Magnum, a părăsit orașul cu mult timp în urmă.
Fostul actor crește avocado la propria fermă timp de 30 de ani. El pare foarte mulțumit de ceea ce face.

7. Chris Owen

Actorul a cărui față este cunoscută datorită filmelor „American Pie” și „Major Payne”, a decis, de asemenea, să nu se bazeze doar pe abilitățile sale de actorie, și și-a schimbat complet profesia.

Acum lucrează ca și chelner într-un restaurant de sushi din California. Owen spunea: „Viața nu este întotdeauna ceea ce ne așteptăm să fie”.

8. Ariana Richards

Fata care a fost aleasă pentru rolul lui Lex Murphy în Jurassic Park și-a terminat cariera destul de repede.

A obținut o diplomă în artele plastice și a devenit un artist de succes. Una dintre lucrările sale se află pe peretele biroului lui Steven Spielberg.

9. Danny Lloyd

Danny Lloyd a preluat rolul lui Danny Torrance într-unul dintre cele mai mari filme de groază: The Shining. Casting-ul a fost foarte dificil, având în jur de 5.000 de copii.

În ciuda succesului și a renumelui, Lloyd și-a încheiat cariera de actorie. El a lucrat ca profesor de biologie la Colegiul Elizabethtown timp de 10 ani.

10. Jack Gleeson

După ce Jack Gleeson a devenit popular în întreaga lume pentru rolul lui Joffrey Baratheon în Game of Thrones, se părea că se întrevedea un mare viitor în față pentru el. Dar Jack a luat altă decizie.

El a spus că nu mai dorește să se afle în lumina reflectoarelor și și-a organizat o echipă de teatru proprie, care are turnee la nivel mondial.

 

loading...

Comentează