Connectat

10 imagini uluitoare care dovedesc că vedetele pot călători în timp

Știai că unele celebrități au puterea magică de a călători în timp? Dacă nu ne crezi, îți prezentăm în continuare o serie de fotografii care te vor lăsa cu gura căscată.

Persoane faimoase precum like Natalie Portman, Steve Martin, Eddie Murphy, Johnny Depp și mulți alții au trecut prin etape diferite ale istoriei. E posibil să fie nemuritori?

În continuare, vei vedea câteva asemănări șocante dintre vedetele zilelor noastre și persoane cunoscute sau mai puțin cunoscute din trecut.

Nimeni nu a găsit încă o explicație plauzibilă pentru o asemănare atât de izbitoare între oameni care au trăit în era diferite, așa că fiecare își poate imagina ceea ce dorește:

 

1. Ziua nunții unui bărbat și a unei femei, în februarie 1961. Mi se pare că bărbatul seamănă foarte bine cu Matt Damon.

Nu există nicio legătură de rudenie între ei și cu toate acestea, la o distanță de zeci de ani, poate exista o asemănare atât de mare între ei.

 

 

2. Iată cum ar fi arătat Andy Samberg și Daniel Radcliffe în anii ’70. Deși coafurile lor erau un pic bizare și cu mult diferite de cele actuale, zâmbetele lor sunt inconfundabil.

N-ai zice că în pozele de mai jos sunt 4 persoane diferite.

 

 

3. Acest bărbat elegant și Eddie Murphy. Aceeași privire, buze și chiar mustață. Să fie oare o rudă îndepărtate a cunoscutului actor și cântăreț? Totul este posibil.

 

4. Băiatul din imagine avea 13 ani pe atunci și semăna leit cu Natalie Portman. Chiar dacă este băiat și nu fată, asemănarea cu Natalie este izbitoare.

Nimeni nu știe cum e posibil așa ceva.

 

 

5. Actrița egipteană Zubaida Tharwat care a trăit între anii 1940-2016 și Jennifer Lawrence. Amândouă sunt foarte frumoase, iar actrița egipteană pare copia în alb și negru a lui Jennifer.

 

 

6. Un miner din Liverpool pe nume Charles Burns și Justin Timberlake. Până și Justin ar fi șocat de asemănarea dintre ei.

Nu știm culoarea părului bărbatului din imagine, imaginați-vă dacă și ea era identică cu cea a părului lui Justin.

 

 

7. Împăratul roman Caligula și Jack Gleeson. Îi despart clar generații întregi și cu toate acestea, nu sunt foarte diferiți. E un mister cum e posibil așa ceva.

 

 

8. Acest bărbat din Harlem, în 1939 și Jay Z. S-ar putea să fie vărul îndepărtat al lui Jay Z, dar totuși, o asemănare atât de mare? Nicio persoană nu găsește explicația pentru asta.

 

 

9. Se pare că strămătușa mea era de fapt, Harry Potter. Nu am putea spune că citise cărțile și văzuse filmele pentru că e posibil ca autoarea lor să nu fi fost nici născută pe acea vreme.

 

 

10. O străbunică care arăta exact ca Steve Martin costumat pentru o comedie din epoca Victoriană. Asemănarea dintre doamna din imagine și Steve e cel puțin copleșitoare.

 

loading...

Comentează