Connectat

15 fotbaliști celebri care s-au transformat în mod uluitor de-a lungul anilor

Câți dintre voi îl știu pe Zlatan Ibrahimović? Desigur, toți pasionații de fotbal, iar dacă nu, probabil majoritatea i-ați auzit numele la un moment dat sau altul.

Dacă ai fost un fan al său, cu siguranță l-ai văzut transformându-se de-a lungul anilor. Astăzi, părul lui lung a devenit mai aspru și a contribuit la multe schimbări pe care fotbalistul le-a adus în look-ul său.

În același fel, mulți alți jucători de fotbal s-au transformat și ei. Unii dintre ei chiar înainte de pensionare, iar alții, după.

În cele ce urmează, îți prezentăm o listă de fotbaliști super-star-uri a căror apariție fizică s-a schimbat într-un mod impresionant de-a lungul anilor.

1. Sergio Ramos

Fotbalistul Spaniol reprezintă atât Spania, cât și Real Madrid, în calitate de căpitan și apărător central. Însă mulți oameni nu știu că el și-a început cariera la FC Sevilla în 2004 și a jucat în 41 de meciuri.

În 2005, Sergio s-a alăturat echipei Real Madrid, iar restul este istorie.

2. Gareth Bale

Se spune că Gareth Bale este mai rapid decât Cristiano Ronaldo. Ei bine, este o lungă dezbatere, dar nu putem nega faptul că este unul dintre cei mai buni jucători care joacă pentru Real Madrid astăzi.

Și-a început cariera la Southampton la vârsta de 16 ani și este unul dintre motivele care au condus la succesul echipei de fotbal a Țării Galilor.

3. Ezequiel Lavezzi

Fotbalistul argentinian arăta ca un model la începutul carierei sale. El joacă în prezent pentru clubul chinez Hebei China Fortune și echipa națională de fotbal a Argentinei, la fel ca înainte.

4. Zlatan Ibrahimović

Zlatan și-a început cariera în 1999, și de atunci nu s-a oprit. A fost membru al mai multor echipe, inclusiv FC Barcelona. În prezent, Zlatan a  semnat la Manchester United și va juca pentru echipa din sezonul următor.

5. Alexis Sanchez

Alexis Sanchez este în prezent la Arsenal, dar și-a început cariera la o echipă mică numită Colo-Colo. Nivelul său de fitness a crescut drastic de-a lungul anilor.

6. Lionel Messi

Legendarul Messi s-a schimbat de-a lungul anilor. El și-a tăiat părul lung și chiar l-a vopsit în alb, imediat după ce și-a anunțat retragerea pe care a anulat-o mai târziu.

Un alt lucru care s-a schimbat de-a lungul anilor este și felul în care joacă fotbal. El se îmbunătățește cu fiecare zi ce trece.

7. Ronaldo

Ronaldo (Brazilia) nu mai are nevoie de nici o introducere, deoarece este o stea ca nimeni altcineva. Și-a menținut corpul în formă pe tot parcursul carierei.

Cu toate acestea, și-a mai pierdut forma și a mai câștigat puțină grăsime după ce a părăsit terenul.

8.  Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu a fost întotdeauna bărbatul frumos pe care îl știm astăzi. Avea părul lung și creț, un set de dinți nepotriviși și coșuri deloc ideale, dar acum, când îl privești, nici măcar nu-ți poți imagina că odinioară nu era atât de chipeș.

9. Diego Maradona

Diego Maradona, fostul căpitan al Argentinei, a câștigat brusc în greutate după ce s-a retras din joc.

10. Marcelo

Marcelo este inima și sufletul lui Cristiano Ronaldo. Amândoi sunt buni prieteni și am văzut asta de-a lungul meciurilor. Și dacă tot vorbeam despre schimbare, Marcelo nu putea lipsi de pe această listă.

11. Zinedine Zidane

Zidane avea păr înainte, și asta este de necrezut pentru noi asta e tot ce putem spune.

12. Olivier Giroud

Fotbalistul francez și-a construit un fizic mai puternic și și-a mai tăiat din părul lung. În prezent, el reprezintă F.C. Arsenal.

13. Philippe Coutinho

Internaționalul echipei Brazilia și FC Liverpool s-a transformat dramatic. Există schimbări vizibile atât în ceea ce privește chipul lui, cât și părul.

14. Adebayo Akinfenwa

Adebayo este cel mai bine cunoscut sub numele de „Bestia”, din cauza fizicului său uimitor. Joacă pentru Wycombe Wanderers.

15. Adriano

Fostul fotbalist profesionist brazilian a devenit mai gras după ce a părăsit fotbalul, deși a anunțat că se gândește să se întoarcă. Să vedem dacă își poate schimba look-ul.

loading...

Comentează