Connectat

6 celebrități care afirmă că nu au apelat la operațiile estetice, însă fotografiile lor le contrazic

În ziua de astăzi există o presiune foarte mare asupra oamenilor pentru ca ei să arate bine. Instagram, Facebook, coperțile revistelor și modelele din toată lumea lucrează să ne amintească modul în care orice persoană ar trebui să arate; asta înseamnă că trebuie să ai o față și un corp perfect.

 

Acest trend devine din ce în ce mai popular și chiar și celebritățile îl urmează cu sfințenie, lucru ce le face de cele mai multe ori să apeleze la anumite operații estetice pentru a obține înfățișarea pe care și-o doresc. Începând de la botox și până la injecțiile în buze, mărirea sânilor și a feselor, vedetele fac tot ceea ce este necesar pentru a arăta bine.

 

Totuși, ele de cele mai multe ori aleg să nege zvonurile conform cărora ele au apelat la operațiile estetice și spun că frumusețea lor este una naturală, cu toate că noi deja știm că acestea sunt doar minciuni.

 

Dacă și tu vrei să știi care vedete au trecut prin operații estetice, dar care neagă acest lucru, ei bine, pregătește-te să fii uimit deoarece am pregătit o listă cu unele dintre ele, diferențele „înainte” și „după” fiind colosale.

 

1. Kylie Jenner

Dacă îți vei arunca privirea peste fotografiile ei mai vechi, vei putea observa că această tânără foarte cunoscută arată total diferit față de cum este în prezent. Deși ea a recunoscut că și-a mărit buzele chirurgical, nu putem spune același lucru și cu privire la fesele ei.

 

Într-un interviu, ea a spus: „Nu sunt împotriva operațiilor estetice, recunosc categoric că am trecut printr-una, dar doar atunci când am mers la dentist și nu am reacționat foarte bine, m-am speriat. Am vomitat și am avut grețuri zilele următoare, dar acum am doar buzele mărite astfel.”

 

2. Kim Kardashian

Kim Kardashian este una dintre cele mai fotografiate persoane din întreaga lume; soțul ei care este rapper a spus că talentul adevărat al lui Kim este să fie frumoasă, iar noi nu putem decât să fim de acord cu asta. Au existat zvonuri conform cărora Kim s-a operat la buze și la nas, cu toate că ea neagă acest lucru cu vehemență.

 

3. Nicki Minaj

Nicki Minaj, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de rap din lume a reușit cu succes să își facă o carieră într-un domeniu predominat mai mult de bărbați. Celebra vedetă este cunoscută de asemenea și pentru numărul destul de mare de operații estetice la care a apelat. Totuși, ea a recunoscut doar faptul că și-a mărit sânii și nimic altceva.

 

4. Blake Lively

Această vedetă internațională s-a schimbat extrem de mult în prezent față de momentul în care a debutat în industrie. După toți acești ani, fanii au observat că ea și-a mărit formele din ce în ce mai mult; este mai mult decât evident faptul că ea a apelat la o operație estetică pentru a-și mări și crea un bust voluptos.

 

5. Jennifer Lopez

Atunci când vine vorba despre a fi plăcută, adorată și vânată datorită aspectului ei aproape perfect, Jennifer Lopez cu siguranță că este în capul listei. Cu toate că noi știm deja că ea are un ten caucazian, un chirurg estetician a răspândit anumite zvonuri în anul 2013 că ea ar fi trecut prin mai multe operații estetice.

 

6. Angelina Jolie

Cu toate că fosta soție a celebrului actor Brad Pitt neagă faptul că ar fi trecut printr-o operație estetică, nu prea putem să fim de acord cu ea dacă luăm în considerare fotografiile mai vechi și pe cele mai noi și ne îndreptăm atenția asupra nasului ei care clar pare modificat.

 

loading...

Comentează