Connectat

6 coincidențe din întreaga lume care te vor lăsa cu gura căscată

Lumea pe care o vedem în jurul nostru este plină de evenimente ciudate și mistere care nu pot fi explicate. De la accidente ciudate la predicții șocante și evenimente inexplicabile.

Iată 6 dintre cele mai ciudate coincidențe din întreaga lume care te vor lăsa cu gura căscată:

1.Reîncarnarea

Enzo Ferrari, fondatorul Ferrari, a murin în 1998. Fotbalistul Mesut Özil s-a născut la o lună după aceasta. Cei doi bărbați arată identic și ar putea fi considerați chiar gemeni.

2.Titanicul

Toată lumea știe de scufundarea navei Titanic în 1912. Destinul navei a fost publicat acum 14 ani într-o nuvelă de ficțiune cu titlul ”Futility” scrisă de Morgan Robertson. Ciudat nu?

3.Alegerile lui Trump

În 2000, într-un episod din The Simpsons a arătat cum Donald Trump va ajunge președintele Americii. Episodul a adus și detalii despre cum va arăta campania electorală, lucruri care s-au întâmplat și în viața reală.

4.Separați la naștere

Doi gemeni din Ohio separați la naștere și fără ca unul să știe de celălalt, s-au căsătorit amândoi cu cineva pe nume Linda, și-au numit fiul James Allan și au avut un câine pe nume Toy. Mai târziu, amândoi au divorțat  și s-au recăsătorit cu o femeie pe nume Betty. Se poate numi asta coincidență?

5.Abraham Lincoln și John Kennedy

Abraham Lincoln și John Kennedy sunt fără îndoială, cei mai faimoși președinți din istoria Americii. Separați de aproape un secol, aceștia împărtășesc niște coincidențe misterioase:

-amândoi au fost asasinați prin împușcare în cap, într-o zi de vineri

-amândoi au fost omorâți înaintea unei celebrări ( Lincoln înainte de Paște, Kennedy în ajunul Zilei Recunoștinței) și erau împreună cu soțiile lor.

-amândoi au avut 4 copii

-amândoi au ajut un prieten pe nume Billy Graham

-Președintele Lincoln a avut un secretar pe numele John iar președintele Kennedy a avut un secretar pe nume Mrs. Lincoln.

6. Hoover Dam Tragedy

În timpul construcției barajului Hoover Dam, una dintre primele persoane care au murit a fost George Tierney, pe 20 Decembrie. În mod tragic, fiul său, Patrick Tierney a fost ultima persoană care a murit în timpul acelei construcții.

loading...

Comentează