Connectat

7 actori care au devenit faimoși ca și copii, dar au murit prea devreme

Faima costă uneori prea mult. Mulți actori care au făcut cunoștință cu popularitatea la o vârstă fragedă ne-au uimit cu talentul și potențialul lor, dar au ajuns în spirala morții.

Cu mulți bani și substanțe ilegale la dispoziție, mulți dintre ei și-au pierdut viața în circumstanțe tragide. Alții au pierit din cauza bolilor genetice, a depresiei, iar unii au fost chiar uciși.

Mai jos, vă redăm o listă cu actori care au cunoscut faima ca și copii, dar care apoi au murit prea devreme:

1. Rob Knox

Knox a fost un actor englez care părea să se afle la începutul unei cariere promițătoare, după ce a jucat rolul lui Marcus Belby în filmul Harry Potter and the Half Blood Prince.

Deși această performanță a fost cea mai populară, Knox a avut mai multe experiențe în diverse emisiuni de televiziune din Anglia.

Din nefericire, Knox a fost ucis după ce a încercat să-și apere fratele în timpul unui atac, în 2008, la vârsta de doar 18 ani.

2. Heather O’Rourke

 

O’Rourke a jucat rolul lui Carol Anne în filmul de groază „Poltergeist” din 1982. Ea a fost aleasă de însuși Steven Spielberg pentru această parte și să pronunțe fraza care a rămas pentru posteritate: „Ei sunt deja aici”.

La scurt timp după înregistrarea acestui film, a fost diagnosticată cu stenoză intestinală și a murit din cauza unor complicații, la vârsta de 12 ani. Îți mai amintești de ea?

3.  Judith Barsi

Barsi i-a oferit vocea lui Ducky în „The Land Before Time” și a apărut în „Jaws: The Revenge”. Din păcate, ea a fost crescută într-un mediu intern extrem de abuziv, care i-a produs sfârșitul.

Tatăl nu a putut suporta succesul brusc al fiicei sale și, din moment ce venitul ei era mult mai mare, a început să simtă frustrare și depresie. Tatăl a omorât-o pe Judith și pe mama ei, în 1988, iar apoi s-a împușcat singur.

Fetița avea doar 10 ani.

4. River Phoenix

Categoric una dintre cele mai renumite vedete-copii din toate timpurile. Phoenix a fost destinat să fie unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, după ce a jucat în filme precum “Stand by Me” sau “My Own Private Idaho”.

În noaptea de Halloween 1993, la doar 23 de ani, a consumat prea multe substanțe ilegale și a murit la intrarea într-un club bine cunoscut din California, în fața fratelui Joaquin și a surorii Rain.

5. J. Madison Wright Morris

Tânăra actriță este cunoscută pentru seriile science fiction „Earth 2” și „The Burning Zone”, și a luptat pentru sănătatea ei pe tot parcursul copilăriei.

După ce a suferit multiple focare de pneumonie, ea a fost diagnosticată cu cardiomiopatie restrictivă și a avut transplant de inimă la vârsta de 15 ani.

Acesta i-a permis să ajungă doar până la vârsta de 21 de ani, până când a suferit un infarct miocardic și a murit la o zi după întoarcerea din luna de miere.

6. Josh Ryan Evans

Haide, nu ai cum să nu-l știi! Este cel care a interpretat păpușa Timmy a lui Tabitha, vrăjitoarea din serialul „Pasiuni”! De asemenea, Evans a mai apărut și în „How The Grinch Stole The Christmas”, și multe alte seriale TV, cum ar fi „7th Heaven” sau „Ally McBeal”.

El a jucat adesea personaje mult mai tinere decât vârsta lui, pentru că s-a născut cu achondroplasia, un fel de piticism ((oamenii cu această patologie pot avea o speranță de viață scurtă).

Avea 17 ani când a câștigat premiul pentru cel mai bun rol în serialul „Pasiuni”. A murit la vârsta de 20 de ani, în timpul unei operații din cauza unei afecțiuni cardiace congenitale.

 

7. Bridgette Andersen

Această stea adorabilă a jucat în sitcom-ul „Family Ties” și în filmul de groază „Nightmares”. Cu toate acestea, ea a fost doar un alt caz tipic de copil care s-a pretat la substanțe ilegale din cauza popularității.

Cu o familie instabilă care nu o susținea, ea a murit tragic, la vârsta de 21 de ani, în 1997.

loading...

Comentează