Connectat

7 jocuri vintage care îți vor evoca amintiri din copilărie! Majoritatea am crescut cu numărul 1!

Copilăria e un loc minunat, în care am vrea oricând să ne întoarcem pentru a scăpa de stresul și provocările vieții de adult. Pe atunci, lucrurile erau extrem de simple.

Tot ce aveam de făcut era să ne jucăm și să învățăm. Să descoperim lumea, fără a ne confrunta cu obstacole de netrecut. Misiunea noastră principală era să ne jucăm diverse jocuri.

Când calculatoarele au început să apară, lumea noastră a luat o cu totul și cu totul întorsătură. Una de 10 ori mai frumoasă, căci noua atracție era acum reprezentată de jocurile pe calculator.

În cele ce urmează, îți vom enumera câteva dintre jocurile vintage pe calculator pe care cu toții le-am încercat cel puțin o dată atunci când eram mici.

Atenție, urmează să faci o călătorie înapoi în timp, în vremurile copilăriei tale! Sperăm să fie una de neuitat!

1. Mario din anii 90

Deși habar nu aveam de consolele și jocurile video care vor lua cu asalt viitorul, noi eram destul de fericiți că ne puteam juca cu Mario, uneori chiar în mai multe ipostaze.

Trebuie să recunoaștem, acelea au fost zilele de aur ale vieții noastre. Chiar și PlayStations sau Xbox-ul din prezent nu ne captiva la fel de mult ca rezoluția 144p al jocurilor cu Mario.

Credeți sau nu, fiecare mare campion al zilelor noastre a crescut jucându-se aceste joculețe simple, dar uimitoare.

2. Minesweeper

Acesta este categoric unul dintre jocurile pe care nu le vei uita niciodată! Dacă avea un calculator fără conexiune la Internet și doar cea mai banală versiune de Windows instalată, era suficient ca să te poți bucura de acest joc.

Totuși, nici unul dintre noi nu a finalizat vreodată acest joc, indiferent de cât de greu am încercat. Iar dacă unii dintre voi ați făcut-o, ne închinăm în fața voastră!

3. Road Rash

Probabil este primul joc de curse pe care majoritatea dintre noi l-am jucat în vremea copilăriei noastre, și locul în care a început călătoria noastră.

Cine poate uita acele momente în care loveai întreg lanțul?!

4. Contra

Primul joc multiplayer apărut în anii 90. Nu contează cât de multe upgrade-uri vor continua să facă dezvoltatorii în noile versiuni, Contra și Super Contra vor fi cele două jocuri preferate ale copilăriei noastre.

5.  Need for Speed

Unii l-ați jucat, alții nu, dar cei care au avut de-a face cu NFS, categoric știu că nu era deloc greu să treci peste toate obstacolele impuse de curse, însă era un joc care chiar putea provoca dependență.

6. Prințul Persiei

Vechiul Joc de la Broderbund Soft Inc era plin de pericole neașteptate. Era un deliciu pentru iubitorii jocului Contra!

7. Hercules

Eh, iată unul clasic și poate cel mai faimos joc din toată copilăria noastră. Unii dintre noi obișnuiau chiar să-l joace la calculatoarele de la școală, în timpul orelor de informatică.

Nu ai cum să nu devii nostalgic după aceste jocuri ale copilăriei, al căror scop a fost pur și simplu acela de a ne face viața mai frumoasă.

Dacă ai reușit să treci prin acest articol fără dorința de a deschide imediat o filă de browser și a-ți căuta jocul preferat al copilăriei, înseamnă că nu ai avut o copilărie prea fericită!

 

Totuși, pentru ceilalți care în minutele următoare nu se vor putea abține din a nu se juca cel puțin o dată aceste jocuri vintage, nu uitați să dați play la amintirile dulci ale copilăriei voastre!

 

 

 

loading...

Comentează