Connectat

7 obiecte blestemate și bântuite din întreaga lume care-ți vor stârni coșmaruri înfricoșătoare

Care este primul lucru pe care îl faci când auzi cuvântul „bântuit”? Lasă-ne să ghicim. Cei mai mulți dintre voi ar putea crede că este vorba de ceva fals, în timp ce alții s-ar speria numai auzindu-l.

Ori de câte ori cuvântul „bântuit” iese la suprafață, este vorba de o persoană moartă, care nu este pregătită să trăiască într-un anumit loc, obiect sau lucru.

În lumea paranormală, totul este complex, iar spiritele pot să posede aproape toate lucrurile. Cel mai simplu exemplu este păpușa Annabelle.

Haideți să aruncăm o privire asupra unora dintre cele mai blestemate și mai bântuite obiecte din lume.

 

1. Oglinda plantației Myrtles

Plantația Myrtles este considerată una dintre cele mai bântuite case din America. Are 12 fantome. Casa are și o oglindă care este considerată a fi bântuită.

Conform unei convingeri comune, o sclavă pe nume Chloe i-a otrăvit pe Sara Woodruff și pe copiii ei. Vizitatorii de la plantație au susținut că au văzut amprente de mână pe sticlă și câteva figuri în oglindă.

2. Rochia de mireasă a Annei Baker

În 1849, o fată dintr-o familie bogată numită Anna Baker s-a îndrăgostit de un lucrător dintr-o clasă mai mică. Ea a vrut să se căsătorească cu el, dar tatăl ei a refuzat, așa că nu s-a mai căsătorit întreaga sa viață, și a murit în 1914.

Familia Baker a transformat casa într-un muzeu și rochia Annei este ținută într-o vitrină de sticlă. Mulți vizitatori spun că au văzut reflexia Annei purtând rochia de mireasă.

3. Omul chinuit

Este un tablou deținut de Sean Robinson din Anglia. El a găsit tabloul în subsolul de la casa bunicii sale și l-a adus cu el acasă.

După ce a murit, la domiciliu au început să aibă loc tot felul de activități paranormale, cum ar fi închiderea ușilor și auzul unor zgomote ciudate.

Când a cercetat operele de artă, s-a descoperit că artistul a creat tabloul chiar înainte de a se sinucide, și sângele său chiar a fost amestecat cu vopseaua.

4. Mâinile îi rezistă 

Este vorba despre un tablou creat de Bil Stoneham în 1972. A fost achiziționat de actorul John Marley, și mai târziu, de un cuplu din California.

În 2000, un vânzător anonim de pe eBay a pus acest tablou la vânzare și de atunci, a fost considerat una dintre cele mai bântuite opere de artă. Care este motivul din spatele acestui fapt?

Potrivit cuplului californian, figurile băiatului și a păpușii se mișcau pe timp de noapte, și uneori, ambii nu erau pe pânză. Persoanele care au văzut tabloul s-au îmbolnăvit, în timp ce unii care l-au văzut online au simțit ceva dubios.

5. Annabelle

În 1970, o femeie a cumpărat o păpușă pentru fiica ei, care era studentă. Mama i-a dat păpușa fiicei sale care trăia împreună cu prietenul ei, și atunci au început să aibă loc tot felul de activități paranormale ale păpușii. Annabelle se află într-o cutie de sticlă de la Muzeul Occult al lui Warrens din Monroe, Connecticut.

6. „Micul Bastard” al lui James Dean

Actorul James Dean de la Hollywood și-a personalizat modelul Porsche 550 Spyder în 1955, și i-a dat numele de Little Bastard aka „Micul Bastard”.

Alec Guinness a văzut mașina și i-a spus lui Dean că va fi mort într-o săptămână în mașină. După o săptămână, Dean a avut un accident fatal și a murit.

George Barris, omul care i-a personalizat mașina, a cumpărat corpul mașinii și i-a vândut părțile una câte una, ceea ce a dus la moartea multor oameni.

7. Păpușa Robert

Păpușa Robert a fost un cadou oferit lui Robert Eugene Otto de către un servitor bahamian, care obișnuia să practice magia neagră.

Părinții lui Otto l-au auzit adesea vorbind cu păpușa, iar după un timp, păpușa a început să vorbească. Vecinii lor au susținut, de asemenea, că păpușa se muta în interiorul casei lor.

Păpușa Robert se află în prezent la Muzeul East Martello din SUA.

 

loading...

Comentează