Connectat

7 povești despre oameni cu un simț al umorului impecabil, prea amuzante pentru a nu fi împărtășite

La un moment dat sau altul, cu toții am întâlnit persoane cu un simț al umorului deosebit. Sunt istețe și le place să se distreze pe seama celor din jur.

Iar această trăsătură se poate dovedi a fi foarte utilă, mai ales în situațiile dificile.

Astăzi vă aducem în atenție câteva povești despre oameni cu un simț al umorului impecabil, dar mai ales, inconfundabil. Citiți și vă amuzați!

1. „Locuiam cu prietenul meu de 6 luni și, în cele din urmă, a venit momentul să-i întâlnesc părinții. Așa că stăteam amândoi în bucătărie și îi așteptam.

Dintr-o dată, sună clopoțelul. Erau un bărbat și o femeie. Mi-au spus că sunt vecinii noștri de jos și că tocmai le-am inundat baia.

Am mers și am verificat totul, dar nu am găsit nici o problemă. Așa că m-am întors și le-am spus să dispară, trântindu-le ușa în față.

Clopoțelul a sunat din nou. Am deschis ușa, iar cei doi stăteau acolo și râdeau. S-a dovedit că erau viitorii mei socri și au decis să-mi facă o glumă”.

2. „Mergeam cu autobuzul și un om stătea în fața mea, ținându-și mâna ca și cum ar fi avut un pistol.

El m-a observat și „m-a împușcat” cu mâna lui, spunând: Bang! Bang!, iar apoi a suflat fumul din „pistolul” său.

Am făcut o față îndrăzneață și m-am prefăcut rănit în umăr. Am jucat acest joc de duel până la sfârșitul călătoriei.”

3. „Am un simț al umorului aparte, moștenit de la tatăl meu.  Într-o zi, când aveam 10 ani, mă uitam la desene animate, iar tatăl meu tăia carne în bucătărie.

Brusc, am auzit sunetul unui topor care lovea lemnul, urmat de urletul oribil al tatălui meu. Se grăbea în cameră, cu ochii deschiși, mâna acoperită de sânge și o bucată de carne în loc de deget.

A strigat: Ajutor! Fă ceva! Mi-am tăiat degetul! Ia un ac și ață, hai să-l coasem din nou!”

Am sărit în sus și am început să alerg prin casă, căutând ac și ață, doar pentru a reveni la tatăl meu și a-l găsi cu mâinile tremurânde. Apoi am văzut că zâmbea.

Așa că l-am întrebat: Ce? Nu te mai doare? Iar el a spus: Ți-am făcut-o! A fost o glumă. Ar fi trebuit să-ți vezi fața! Dar ai fost bun, nu ți-ai pierdut firea și nu ai leșinat. Ai putea fi un polițist!

Am râs și apoi i-am spus: Hai să mergem. Îți înfășor mâna cu carne. E timpul s-o speriem pe mama!”

4. „Prietena mea și-a găsit soțul mulțumită simțului umorului pe care-l are. Ea are sânii mici, de aceea folosește diferit push up-uri, pentru a-i face sânii să pară mai mari.

Odată, eram pe plajă. Ea și-a desfăcut prosopul și în acel moment, vârful bikinilor ei a căzut, împreună cu pseudo-sânii ei. A început să râdă și a zis: Wow, vântul este chiar puternic astăzi! Mi-a luat și sutienul și sânii pe sus!

Tipul din apropiere nu s-a putut abține și a izbucnit în hohote de râs, atât de mult încât i s-a făcut rău, iar noi a trebuit să-l ajutăm. O săptămână mai târziu, a rugat-o să se căsătorească cu el”.

5. „Vin acasă de la serviciu. Pe drum spre stația de autobuz, am cumpărat o pizza. Era fierbinte și mirosea delicios. Așa că am luat autobuzul și am rămas blocați în trafic.

Autobuzul s-a umplut cu mirosul de la pizza mea și toată lumea era flămândă. În cele din urmă, un tip a spus: Doamnă, fie plecați, fie va trebui să vă mâncăm.

Așa că am deschis cutia de pizza și am împărțit-o cu toată lumea”.

6. „Mergeam împreună cu colega mea de la universitate. Dintr-o dată, o mașină s-a oprit, a blocat drumul, iar șoferul a spus: Voi toți, stați pe loc. Tu, în tricoul albastru, intră înăuntru. Acum!

Și a arătat către mine. Așa că m-am urcat în tăcere. Colega mea și celelalte care erau în urma noastră au început să strige și să alerge în spatele mașinii.

Iar tatăl meu și cu mine nu mai puteam de râs. Cu toate acestea, acum trebuie să merg singură la universitate, căci fetele refuză să mai vorbească cu mine”.

 

7. „Mergeam cu trenul și un tip frumos stătea chiar în fața mea. În acel moment, vorbeam cu prietena mea prin mesaje și m-a rugat să-i fac o poză.

Așadar, am îndreptat aparatul foto către el și i-am făcut o poză. Dintr-o dată, mi-am dat seama că am uitat să opresc sunetul și blițul. Tipul a izbucnit în râs.

Apoi m-a privit și mi-a zis: Hai să mai facem una. De data asta, voi privi în cameră și voi zâmbi, bine? Așa că i-am făcut o fotografie și am continuat să râdem.

Încă mai am fotografia lui în telefon”.

Comentează