Connectat

8 actori care au declarat că urăsc personajele care i-au făcut faimoși

Se spune că a avea un rol care se dovedeste a fi iconic este o mare avere. Îți aduce fani, admirație și popularitate, iar datorită acestuia, actorii pot conta pe mai multe propuneri profesionale.

Cu toate acestea, mulți actori și actrițe celebre au recunoscut în mod deschis că își urăsc unele dintre rolurile care le-au adus faimă. În cazul lor, aceste roluri au devenit un blestem.

Ori nu le plăceau personajele interpretate, ori se simțeau prost să le filmeze. Haideți să vedem despre cine este vorba!

1. Robert Pattinson

 

Robert Pattinson a câștigat atenția oamenilor într-un rol episodic ca Cedric Diggory în „Harry Potter și Pocalul de Foc”, dar popularitatea lui uriașă a venit odată cu seria Twilight.

A jucat rolul unui vampir care se îndrăgostește de o fată umană, iar adolescenții din întreaga lume au devenit înnebuniți după această pereche.

Acum, Pattinson încearcă să-și demonstreze talentul de actorie jucând personaje cu totul diferite, în afară de cel al unui băiat dulce și romantic.

El a recunoscut: „Cu cât citeam scenariul, cu atât mai mult îl uram pe tipul ăsta, așa că fix așa l-am jucat, ca pe un maniac-depresiv care se urăște pe sine!.

2. Jim Carrey 

 

Jim Carrey a jucat un Colonel Stars și Stripes în filmul comic Kick-Ass 2, care a fost foarte popular, după care, star-ul a făcut o pauză de câțiva ani.

Actorul este însă foarte diferit de personajul său, așa că a refuzat să participe la campaniile de promovare pentru acest film. El a spus că nu dorește să susțină acest nivel de violență.

3. Shia LaBeouf

Shia LaBoeuf este cunoscut pentru trilogia Transformers, unde l-a jucat pe Sam Witwicky, dar datorită acestor filme a avut ocazia să joace în Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal, alături de Harrison Ford (aka Indiana Jones).

Din păcate, filmul a primit multe critici și note rele. În unele interviuri, Shia a declarat: „Simt că am dat cu piciorul moștenirii pe care oamenii au iubit-o și au prețuit-o.

Nu-mi plac filmele pe care le-am făcut cu Spielberg. Singurul film care mi-a plăcut a fost Transformers”.

4. Channing Tatum

El a jucat într-un film numit G.I Joe: Rise of Cobra, care a fost destul de reușit și i-a adus o audiență mare. Dar într-un interviu, actorul a declarat: „Am fost împins să fac filmul ăsta.

Scenariul nu era deloc bun, și nu am vrut să fac ceva ce știam că este rău. Nici măcar nu știam dacă vreau să fiu GI Joe”.

5. Daniel Craig

Se spune că aproape fiecare actor din Anglia vrea să joace rolul lui James Bond. Dar după 4 filme ca Agentul 007, Daniel Craig a spus că s-a cam săturat.

Într-un interviu, a declarat că i-ar plăcea să nu se mai întoarcă în pielea acestui personaj.

S-ar părea însă că nu a primti nici o altă ofertă mai bună, întrucât s-a înscris pentru cel de-al 5-lea film care va avea premiera în 2018.

6. Jessica Alba

Seria Fantastic 4 nu a avut niciodată noroc la filme și se pare că actorii nu erau atât de fericiți să joace în ea.

Jessica Alba, cunoscută ca fiind o figură frumoasă în multe filme, a spus că, după ce a făcut sequel-ul Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer, s-a săturat de actorie.

Într-un interviu acordat revistei Elle, ea a recunoscut că regizoarea Tim Story i-a spus că „nu plânge destul”.

7. Ben Affleck

 

 

Cu mult înainte ca Ben Affleck să devină Batman, a început într-un alt film de super-eroi. În 2003 a interpretat rolul lui Matt Murdock / Daredevil.

Filmul a devenit un dezastru în box-office și Ben, într-un interviu cu TimeTalks, a spus:

“Îmi urăsc atât de mult personajul Daredevil (…) Mă simt ca și cum ar fi trebuit să fac ceva cu acel personaj și nu am reușit niciodată.

De aceea, am fost de acord să-l joc pe Batman. O parte din motiv se datorează faptului că am vrut să primesc un astfel de rol și să fac o versiune mai bună”.

8. Daniel Radcliffe

 

Desigur, pentru mulți oameni din întreaga lume, Daniel Radcliffe pentru totdeauna va fi Harry Potter. Acest personaj l-a făcut faimos, bogat și bine-cunoscut.

Și indiferent cât de greu încearcă să joace personaje diferite, acesta este de neuitat.

Ceea ce este surprinzător însă, e faptul că într-unul dintre interviuri, actorul a recunoscut că nu este un fan al seriei Harry Potter and the Half-Blood Prince.

„Pentru că nu sunt foarte bun în acest rol și nu-mi place. Stilul meu de actorie este foarte unic și pot vedea că m-am complăcut în a face ceva ce nu a ieșit. Rolul meu preferat este din al 5-lea film, pentru că pot vedea o progresie”.

 

Comentează