Connectat

8 celebrități care trăiesc în mizerie! Secretele lor „murdare” au ieșit la suprafață și sunt dezgustătoare!

Cei mai mulți oameni din lume cred că stilul de viață al oamenilor bogați și celebri înseamnă tot lux și eleganță.

Cu toate acestea, unele dintre ele nu pot scăpa de obiceiurile lor proaste, iar ceea ce se ascunde în spatele caselor lor poate fi cu adevărat surprinzător.

Fanii cred adesea că star-urile lor preferate sunt perfecte, dar nu știu cum sunt acestea cu adevărat în intimitatea casei lor sau care este stilul lor de viață natural.

Iată mai jos câteva celebrități care trăiesc în condiții igienice jalnice și care lasă de dorit!

1. Megan Fox

Megan Fox este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar poate fi și una dintre cele mai murdare femei, de asemenea.

Într-un interviu, actrița a recunoscut că nu este organizată și că nu are nici o problemă în a-și împărtăși mizeria cu lumea.

De asemenea, a adăugat că are și veverițe care nu sunt animale domestice tipice, prin urmare, nu poți menține casa curată cu ele în preajmă.

Mai mult, Megan a dezvăluit că are obiceiul de a-și lăsa hainele pe podea și de a stropi cu apa din toaletă în jur. Yuck!

2. Kristen Stewart

Kristen este cunoscută pentru aspectul ei neglijent atunci când nu este pe covorul roșu, și starea de spirit plină de umor colorat. De asemenea, are un obicei prost, și anume acela de a fuma.

Este aproape imposibil să te întâlnești cu Kristen fără a avea o țigară în mână. O viață de fumător poate însemna că mucurile de țigări sunt peste tot în casa ei.

Fosta servitoare a lui Kristen a dezvăluit că „scoate fum ca un coș de aburi” și aruncă țigările aiurea prin casă. Le puteai găsi peste tot, uneori chiar și în frigider.

Vă puteți imagina cum mirosea casa ei în aceste condiții?

3. Miley Cyrus

Miley Cyrus are multe animale de companie pe care le îndrăgește și pe care le tratează ca pe membri ai familiei. Are câțiva câini și chiar și un mic porc!

Cu toate acestea, nici unul dintre acești membri ai familiei nu este instruit cum să aibă grijă de el însuși.

Așadar, ei continuă să rătăcească și să își facă nevoile prin casă, drept pentru care, spațiul de locuit al lui Miley miroase ca o… cocină!

Animalele sunt libere să cotrobăie prin toată casa, iar Miley le ordonă celor de la curățenie să facă ordine după ele, în fiecare zi.

Anterior, iubitul lui Miley, Patrick Schwarzenegger, nu a vrut să-și petreacă timpul cu ea la ea acasă, susținând că totul era prea haotic.

4. Hugh Hefner

Hugh Hefner, care a decedat recent, a locuit într-un conac vechi, despre care se spunea că mirosea urât. Foștii prieteni ai lui Hugh se plângeau că toate covoarele sale miroseau a urină de animale și erau colorate.

Saltelele pe care dormeau păreau vechi și că aveau și ele urme de urină. Nu e ceva la care te-ai fi așteptat din partea lui.

5. Johnny Depp

 

Johnny este unul dintre cei mai renumiți actori din lume, dar chiar și acest lucru nu-l împiedică să fie neglijent.

Adesea, oamenii creativi nu sunt organizați, iar Johnny nu face excepție.

Depp nu curăță după el și lasă mereu mizerie acolo unde este.

Pentru el, să facă duș este o pierdere de timp și nu vede nimic în neregulă în a purta o singură vestimentație o întreagă săptămână sau mai mult timp.

6. Britney Spears

Britney este dezordonată. Menajera ei și garda de corp au dezvăluit câteva dintre obiceiurile ei proaste. Își sufla nasul deschis și zgomotos, în fața lor, și nu se spăla zile întregi.

Își lăsa hainele pe podea, vasele murdare sub mobilier și refuza să strângă după ea. Când nu lucra, nu se spăla, nu-și peria dinții și nu folosea deodorant.

7. Michael Jackson

Casa lui Michael Jackson de la Neverland Ranch se spune că este un loc dezgustător. Fosta servitoare a lui Michael a dezvăluit detalii deranjante despre obiceiurile și igiena regelui pop.

În 1993, Jackson locuia într-o casă curată și ordonată. Cu toate acestea, după ce l-au acuzat că molestă un băiețel, viața lui s-a schimbat și a devenit foarte scârțos.

Menajera a spus că își făcea de cap prin casă. Urina pe pat și nu lăsa pe nimeni să schimbe așternuturile.

Era atât de rău încât la un moment dat au chemat un exterminator, încât au descoperit gândaci de pat în dormitorul lui.

8. Brad Pitt și Angelina Jolie

Când Brad și Angelina erau încă împreună, ei trăiau cu șase copii într-o casă mare din California. Potrivit invitaților lor, Pitt și Jolie trăiau într-o mizerie absolută.

La un moment dat, nimeni nu le curăța casa. Aveau cutii de pizza peste tot, mâncarea era expirată, iar copiii erau liberi să scrie pe pereți.

Copiii au fost crescuți „fără stres”, astfel încât puteau face tot ce-și doresc, inclusiv să-și petreacă toată ziua în lenjerie de corp.

 

 

loading...

Comentează