Connectat

Alunițele de pe corpul tău dezvăluie personalitatea și ne pot prezice viitorul!

Oamenii au crezut de mult că alunițele de pe corp au un înțeles special și definesc personalitatea celui care le deține. Astrologia indiană și cea chineză pe baza alunițelor nu numai că poate prezenta caracteristicile unui om, ci și prezice viitorul său. Interesant, semnele care simbolizează fericirea sunt deseori ascunse și greu de văzut. Continuați să citiți și aflați mai multe!

O aluniță pe umăr

O persoană cu aluniță pe umăr este foarte sensibilă. Această persoană va reuși, dar probabil cu mult efort și muncă. O aluniță pe umărul drept este caracterizată că fiind pentru persoană înțeleaptă, în timp ce o persoană cu semn pe umărul stâng este vorbăreață. Cine are alunițe pe ambii umeri, se descurcă bine în ambele situații, este săritoare și acordă atenția de bunăvoie celorlați.

O aluniță pe spate

O persoană cu o alunita pe spate este un lider general născut, cu o sănătate bună și curaj în acțiunile sale. Cu toate acestea, aici este importantă și poziționarea exactă a semnului. Un semn pe partea inferioară a spatelui înseamnă o persoană plangacioasa si nefericită cu viața sa. Cel care are un semn pe partea de sus a spatelui este conștiincios. El acționează moral și în conformitate cu regulile stabilite. O aluniță pe lateral este caracterizată de o persoană fericită, îndrăzneață și sociabilă.

O aluniță pe picior

Dacă alunița este pe coapsa dreaptă, proprietarul său va fi norocos și de succes, iar pe stânga înseamnă probleme financiare. Alunița de lângă gleznă este pentru bărbații fără curajul de a risca și femeile  inteligente. Marcajul de pe gleznă se referă la o persoană neatentă. Dacă persoana are alunița pe genunchiul drept, este de așteptat ca el / ea să aibă o relație bună, iar dacă este pe stânga, persoana este temperamentală.

 

O aluniță pe sân

Alunița pe sân caracterizează o persoană profesionistă și de succes. Dacă este localizată pe sânul drept, simbolizează o viață dificilă combinată cu probleme și fericire. Este o persoană căreia îi place să fie admirată și ridicată în slăvi. O aluniță pe sânul stâng reprezintă sensibilitatea și o inimă bună, deși cu mari probleme în a luă decizii.

 O aluniță pe fund
O aluniță pe fund reprezintă o persoană care se poate descurcă în orice situație și este capabilă să se adapteze oricând. Totuși, este de obicei o persoană leneșă, care ezită la a luă orice decizie. Însă, cu aceste trăsături, această persoană are parte de multă fericire în viață, este sociabilă și plăcută de ceilalți. Nu are probleme financiare și totul vine ușor pentru acest tip de persoană.

loading...

Comentează