Connectat

De la dansatoare exotică, la viitoare ducesă! Află cine este cu adevărat logodnica Prințului Harry!

Când Printul Harry a anunțat că se va căsători cu actrița americană, Meghan Markle, lumea a pus acest lucru sub semnul întrebării .

Nu numai că actrita de 36 de ani a mai fost căsătorită o dată înainte, însă a avut unele roluri actoricești care pun o umbră de judecată asupra eligibilității sale regale.

Cu toate acestea, preocupările s-au spulberat repede după ce Prințul Harry și Markle au acordat primul interviu împreună.

Era evident că cei doi aveau o legătură puternică, în ciuda faptului că s-au întâlnit timp de 16 luni.
Acum, se părea că dragostea reciprocă față de celălalt nu este singurul lucru pe care îl împărtășesc.

Într-o dezvăluire improbabilă, s-ar părea că prințul roșcovan și actrita din serialul Suits au, de asemenea, un interes comun în a se dezbrăca.

Potrivit TMZ, care au acces la o copie a vechiului rezumat al lui Markle, viitoarea ducesă a enumerat câteva talente și abilități destul de neconvenționale.

Frumoasa brunetă, care a fost odată o fată cu serviete pe Deal sau No Deal, a susținut că este bună la multe sporturi, inclusiv baschet, golf, înot, călărie, snowboarding și dansul cu bastoane.

Dar, într-o întorsătură ciudată, un lucru care sigur ar face-o pe Regină să roșească, Markle a declarat, de asemenea, că este un DJ talentat, jongler, masseuză și stripteuză.

Bineînțeles, nu este primul scandal cu stripperi care ciufulesc penele perfect aranjate ale familiei regale.

Cum am putea să uităm propria expunere a lui Prince Harry în 2012, în timpul vacanței cu băieții în Las Vegas?

Markle a fost deschisă când a discutat despre trecutul ei, care și-a văzut-o să-și închirieze calitățile de caligrafie pentru a-și face niște bani în plus pentru a-și finanța visul de la Hollywood.

În vârstă de 36 de ani a acceptat multe roluri minore în filme și emisiuni TV, încercând să-și facă un nume pentru ea în Tinseltown, inclusiv jucând rolul de “Fată fierbinte” în “A Lot Like Love”.

A apărut, de asemenea, în drama adolescentină 90210, unde a avut un moment scurt pe ecran stimulând sexul oral pe unul dintre personajele principale.

Cu toate acestea, odată ce a luat rolul lui Rachel Zane în serialul de succes Suits, Markle a început să se concentreze pe munca umanitară și pe lansarea site-ului său, The Tig, care s-a axat pe “auto-împuternicire”.
Între timp, prințul Harry și-a pus zilele controversate de club în spatele. În schimb, la vârsta de 33 de ani, s-a dedicat unei munci caritabile cu un succes imens.

Cuplul a programat nunta în luna mai a anului viitor la castelul Windsor, la scurt timp după nașterea ducelui și ducesei celui de-al treilea copil din Cambridge.

Zvonul mai spune că vor exista dansatori la bară la evenimentul social al anului, precum și o fată care va sări din tortul de nuntă!

În ciuda conexiunii reciproce aparente, mulți nu sunt încă siguri că Meghan este fata potrivită pentru prințul Harry.

Indiferent de ceea ce cred alții, cred că iubirea ar trebui să vină întotdeauna înaintea regulilor și reglementărilor care vin cu monarhia și că Meghan va deveni o minunată ducesă. Nu dorim altceva decât fericirea cuplului.

 

loading...

Comentează