Connectat

Familist sau infidel? Imaginea veche de peste 100 de ani îți dezvăluie personalitatea!

O ilustrație veche de peste 100 de ani îți poate spune cât de creativ ești.

Imaginea a apărut pentru prima dată în revista germană de umor Die Fliegenden Blatter în 1892, cu titlul “Rabbit and Duck”.

Ce vezi, un iepure sau o rață?

Majoritatea oamenilor pot vedea rața, dar au ceva probleme cu iepurele.

Iată o idee:

Ciocul raței reprezintă, de asemenea, urechile iepurelui.

Filosoful Ludwig Wittgenstein a folosit imaginea în teoria sa despre cifrele ambigue – ideea că o imagine poate fi văzută și, prin urmare, înțeleasă în două moduri diferite.

Un test recent pentru măsurarea nivelului de creativitate a fost creat folosind imaginea.

Participanților li s-au dat mai întâi obiecte de zi cu zi și li sa spus să precizeze cât mai multe utilizări pentru ele (atât convenționale cât și neconvenționale) după cum ar putea în două minute.

La aceiași oameni li s-a arătat imaginea de iepure / rață și i-au întrebat ce văd, dacă văd ambele animale și dacă da, cât timp este necesar să distingă imaginea pentru ambele subiecte.

Cercetătorii au descoperit că cei care ar putea să vadă ambele variante într-un timp rapid au fost și cei care au găsit, în medie, alte trei utilizări pentru obiectele de zi cu zi decât cei care au întâmpinat dificultăți în a identifica ambele animale.

Ce trăsături de personalitate ai dacă ai vazut o rață:

In cazul in care primul animal pe care l-ai vazut a fost o rata, inseamna ca esti o persoana organizata insa usor sceptica.

Preferi lucrurile clar stabilite de la bun inceput si nu suporti sub nici o forma ca cineva sa iti strice armonia nici macar atunci cand se afla in dificultate.

Esti un familist convins si iti place ca cei dragi sa iti fie aproape mereu.

Nu iti poti imagina viata izolata de multime, deoarece comunitatea in care ai crescut este foarte importanta pentru tine si tii cu dintii ca sa le fie bine celor din jurul tau.

Ce trăsături de personalitate ai dacă ai vazut un iepure:
In cazul in care ai vazut un iepuraș si nu o rață, inseamna ca esti o persoană extrem de creativă.

Nu stai locului nici macar o clipa iar firea ta este una independentă. Cel mai important pentru tine este propriul tău succes si atingerea scopurilor pentru care esti capabil de aproape orice. Indiferent de ceea ce faci, castigi orice luptă, in special cand vine vorba de discutiile in contradictoriu. Din punct de vedere amoros, nu esti tocmai o persoana fidela, deoarece faci parte din acea minoritate care poate iubi mai multe persoane in acelasi timp.

Iti place sa calatoresti, sa cunosti mereu oameni noi si povesti noi de viata.

Ai o sensibilitate crescuta, insa o ascunzi bine in spatele măștii tale de fier.

loading...

Comentează