Connectat

Test emoțional: Prințesa care-ți place cel mai mult dezvăluie ce tulburare mintală ai

Istoria a fost spusă copiilor pentru a-i învăța despre valorile pe care ar fi bine să le stăpânească în viață.

Mână în mână cu istoria merg și desenele animate preferate ale copilăriei, întrucât acestea ascund lecții de viață pe care mintea de copil nu le poate debloca decât mai târziu, în adolescență sau poate atunci când devenim adulți.

Cu toții avem un desen animat preferat al copilăriei sau o prințesă Disney cu care ne-am dorit să semănăm atunci când vom crește mari. Și totuși, unele dintre aceste povești pot inocula copiilor și concepții greșite, făcându-i să vadă lumea într-un mod diferit, uneori greșit și pesimist.

Pe Internet au circulat tot felul de teorii care reflectă starea emoțională a unor persoane, în funcție de prințesa Disney preferată pe care o au. Astăzi, aducem un astfel de test și în atenția ta.

Tot ce trebuie să faci este să alegi prințesa Disney preferată, iar aceasta va dezvălui o latură a problemelor tale mintale la care nu te-ai fi așteptat!

Albă ca Zăpada (Dependenta)

Ea este prințesa care face tot felul de activități casnice, atâta timp cât altcineva o îngrijește și o protejează – în acest caz, este vorba despre pitici.

Dacă te identifici cu ea, într-un fel sau altul, este pentru că te folosești de oricare dintre farmecele tale pentru a evita problemele și depinzi foarte mult de Cavalerul tău în armură strălucitoare pentru a avea grijă de tine și a te proteja.

Albă ca Zăpada este cea mai supusă din toate prințesele Disney.

Cenușăreasa (Speranța)

Dacă te identifici cu Cenușăreasa, este pentru că ești în stare să accepți abuzul fără a avea de spus un singur cuvânt. Cenușăreasa depinde de altcineva care îi spune că ceea ce face este bine sau este rău pentru ea.

Nu-și pierde niciodata speranța că Prințul ei va ajunge la ea, astfel încât să o poată separa de cruda realitate în care trăiește.

Aurora (Visătoarea)

Dacă te identifici cu Aurora, înseamnă că aștepți, de asemenea, ca prințul tău să vină pe un cal albastru ca să-ți rezolve toate problemele. În plus, necazurile tale se rezolvă întotdeauna pe seama altora.

Ariel (Credula)

Dacă te identifici cu Ariel, ești în stare să lași totul în urmă pentru cineva pe care nu-l cunoști și să spui că-l iubești fără să te gândești dacă această persoană ar face același lucru pentru tine.

Ariel se teme de a fi singură și chiar își contrazice propriul său tată pentru un bărbat pe care nu-l cunoaște prea bine. Sau deloc.

Bella (Distrugătoarea)

Ea este acea femeie care crede că prin delicatețe, educație și dulceață poate transforma caracterul unui bărbat pe care-l găsește insuportabil și agresiv.

Nu contează dacă el este bun sau rău, Bella doar se lipește de ideea că va obține rezultate pozitive de la acea persoană, dacă îl tratează așa cum am menționat.

Dacă o preferi pe Bella, înseamnă că felul tău de a fi nu-ți permite să vezi diferite alte oportunități de a încerca să schimbi în mod pozitiv un bărbat.

Jasmine (Narcisista rebelă)

Ea crede că toată atenția lumii ar trebui să fie față de ea, și de asemenea, depinde de Prințul ei ca să poată încălca regulile de a nu se căsători cu cineva pe care nu-l iubește.

Mulan (Cea sacrificată)

Problema cu această femeie este că nu-și poate rezolva problemele prin a fi ea însăși, ci crede că acestea sunt rezolvate prin asumarea unui rol masculin sau prin plasarea nevoilor altora înaintea nevoilor ei.

Pocahontas (Dependenta emoțională)

Dacă îți place Pocahontas, povestea ta este aceea a unei prințese care nu este salvată de un prinț sau care nu îl așteaptă pe iubitul ei ca să fie fericită, pentru că ea este capabilă să meargă înainte și singură, fără ajutorul unui bărbat.

În această poveste, iubitul nu este un om din clasa superioară, care vine să o desăvârșească drept o femeie liberă. Pocahontas reflectă personalitatea bărbatului în compania cuiva specific.

 

 

 

Comentează