Connectat

Secretul unei tunsori cu stil

Dacă stai puțin să te gândești, mulți bărbați investesc o grămadă de bani în haine scumpe și/sau de calitate, care nu este deloc un lucru rău, însă ei nu sunt atenți la un detaliu care este la fel de important ca și felul în care se îmbracă, poate chiar mai important. Felul în care te îmbraci spune multe lucruri despre tine, dar nu haina este singura care îl face pe om. Există și alte detalii, de care, dacă ai grijă, sunt sigur că o să arăți bine în orice situație.

Unul dintre aceste detalii este frizura, care ar trebui să fie ”mână în mână” cu stilul vestimentar pe care vrei să-l adopți.

Cum ți se pare că ar arata un business man cu o frizură complet dezordonată? Mie unul nu mi-ar inspira suficientă încredere pentru a încheia o afacere cu el, chiar dacă afacerea pare profitabilă.

Consider că frizura este un ”accesoriu” care trebuie să inspire starea de spirit a persoanei care o poartă, deci acest detaliu nu poate fi pus pe locul doi.

Unii bărbați și-au achiziționat o mașină de tuns electrică și preferă să se tundă acasă foarte scurt. Pe unii îi poate avantaja acest tip de tunsoare, însă cel mai bine este sa cereți sfatul unui hair-stylist și să nu apelați la aparatele de acasă doar din comoditate. Sunt de părere că nu este în regulă să crezi ca este suficient sa îți pui niște gel pe cap înainte de a ieși din casă; concepția asta era între anii ’90-2000.

Mai puteți apela la anumite cataloage cu frizuri, pe care de multe ori le găsiți în frizerii, dar recomandarea mea este să nu copiați ce vedeți acolo, ci, poate să vă inspirați și să vă creați o frizură personalizată. Totuși, consider că atunci când faci asta ar trebui să ceri și părerea unui profesionist, adică a unui hair-stylist.

Nu toți își pot permite să apeleze la serviciile unui hair-stylist, dar vă pot spune din proprie experiență că, de multe ori, am fost mai mulțumit de frizura pe care mi-a făcut-o un frizer normal pe o sumă modică, decât ce mi-a făcut un stilist. În ziua de astăzi, în România, o diplomă de stilist se poate cumpăra, chiar dacă cel care are diploma în mână știe tunde sau nu. Totuși, poți apela la un stilist dacă nu ești sigur ce frizură te-ar prinde mai bine, însă prețurile unui stilist bun sunt de câteva ori mai mari decât a unui frizer normal.

loading...

Comentează