Connectat

Acestea sunt cele 6 zodii cu care nu poți câștiga niciodată o ceartă – evită să intri în contradictoriu cu ele dacă nu vrei să ai un scandal monstru

Toată lumea vrea doar pace și o viață liniștită, fără disensiuni și certuri și suntem încântați dacă toată lumea are o atitudine și părere ca noi. Dar există șase semne zodiacale cu care nu poți câștiga o ceartă.

Singurul lucru pe care îl poți face în timp ce îți discuți opiniile  este că va trebui să renunți și va trebui să fii de acord cu punctul lor de vedere, indiferent de propria părere.

Prin urmare, dacă trebuie să discuți cu orice persoană care are una din zodiile ce urmează, atunci chiar dacă îți place sau nu, ea va fi cea care va spune ultimul cuvânt în conversație.

 

1. Berbec

Berbecul se poate dovedi a fi prietenos la un moment dat, dar odată ce nu îi mai respecți opiniile, ei nu se vor simți bine. Ei vor începe să aibă o ciocnire a opiniilor cu fiecare punct.

Berbecii fac totul în competiție și se asigură că o vor câștiga prin toate mijloacele și cred că trebuie să iasă din conversație victorios; nu pot renunța mai deloc la orgoliu.

 

2. Gemeni

Gemenii iubesc să fie acri și înșelători; nu pentru că îi incită și invită pe alții să se certe, ci pentru că vor să demonstreze că au întotdeauna dreptate și să facă un anunț oficial despre despre corectitudinea lor.

Le place să fie mereu cu un pas înaintea altora. Odată ce ai intrat într-o ceartă cu un berbec, vei auzi fără îndoială comentariile sarcastice.

 

3. Leu

Leii sunt cei care știu doar să conducă și ei nu sunt conduși de nimeni. Cearta cu un leu e la fel ca trezirea unui leu real; în cazul în care faci acest lucru, trebuie să te pregătești pentru răzbunare și să o lua ca pe un argument distractiv deoarece leul este foarte clar și sigur că va câștiga cazul, chiar dacă nu are dreptate.

 

4. Fecioară

Ai auzit de proverbul „Iadul nu are nicio furie ca cea a unei femei provocate”. Ei bine, așa este cazul oamenilor din zodia fecioară; o persoană cu acest semn zodiacal te poate face să te rușinezi pentru nimic din ceea ce ai făcut.

Ar trebui să lași o fecioară să facă ce vrea deoarece altfel, ea te va critica. Sunt hazlii și pot fi supărate pe tine pentru orice în orice moment.

 

5. Scorpion

Scorpionii sunt inteligenți și analitici în același timp. La început, ei ar putea arăta foarte interesați de tine și ar putea să-ți respecte deciziile și punctul de vedere, dar odată ce au descoperit că nu ești de acord cu punctul lor de vedere, ei își vor dezlănțui adevărata lor furie și asta va crea probleme pentru tine. Ești în siguranță acum, dar nu pentru mult timp.

 

6. Taur

Taurul este un tip foarte liniștit și politicos față de oameni, dar odată ce intri într-o ceartă cu el, este timpul să fugi pentru viața ta pentru că odată ce se înfurie, el devin foarte supărat. Poți obține un avertisment doar dacă vezi o privire nebună în ochi.

loading...

Comentează