Connectat

10 de lucruri excepționale pe care le poți vedea doar o dată în viață – aceste fotografii te vor da pe spate

Mulți dintre noi am experimentat lucruri incredibile, făcându-ne să ne întrebăm care sunt șansele ca aceste lucruri să se întâmple chiar aici, chiar acum. De cele mai multe ori dorim să capturăm acest moment pe aparatul foto, dar fie nu avem acces la unul, fie uităm rapid despre asta. Dar aceste momente ne fac să simțim că am fost martorii unei puteri supranaturale.

 

1. O săgeată de darts care a omorât un țânțar

Cât de uimitoare este această aruncare. Cu siguranță merită cel mai mare scor! Acest țânțar nu știa că bâzâia în urechea unui campion la darts.

 

2. Un băiețel orb a găsit un trifoi cu patru foi

Este foarte dificil să găsești un trifoi cu patru foi, dar care sunt șansele ca un băiat orb să poată găsi unul în timp ce se joacă în grădină? Există întotdeauna o șansă la noroc, nu?

 

3. O libelulă reală stă lângă un tatuaj cu o libelulă

Poate că zbura și credea că și-a văzut prietenul pe piciorul acestei femei, așa că s-a gândit să salute, de ce nu? Este întotdeauna mai bine să faci plajă alături de o companie plăcută.

 

4. O mașină care trebuia să fie lovită de un copac a scăpat fără nicio zgârietură

Ne putem imagina fața șoferului atunci când a văzut asta; sau poate că această situație neplăcută a fost apreciată și mai mult de către compania de asigurări.

 

5. O cameră surprinde exact momentul în care un balon se sparge

Ne întrebăm câte baloane au fost folosite înainte ca fotograful să capteze această explozie uimitoare. Poate că există o grămadă de baloane lângă el; oricum, acest lucru este destul de impresionant.

 

6. O pasăre se așază pe o carte cu păsări… exact la specia ei

Cărțile conțin uneori greșeli, făcând absolut necesar implicarea unor experți ca această pasăre să facă unele corecții! Credem că acest mic expert a editat cu siguranță unele rezumate din această pagină.

 

7. Un bărbat care escaladează o cascadă înghețată

Poate că tipul ăsta stătea acolo mult timp așteptând o ocazie să iasă afară, când toată cascada s-a transformat într-un uriaș ghețar.

 

8. Un cameraman surprinde niște căprioare cu albinism

Ce e mai neobișnuit decât o căprioară cu albinism? O familie de astfel de căprioare în același loc, surprinsă de un iubitor curios de natură.

 

9. Cablurile de curent prind un țurțure de gheață

Nu te lăsa înșelat din cauza perspectivei – gheața nu este la fel de mare cum ai fi crezut, dar liniile electrice au făcut o treabă excelentă în a opri această amenințare înghețată.

 

10. Un morcov îmbrățișează un alt morcov

Acest morcov mare a crescut înfășurat de cel mic. Legumele au nevoie și de dragoste, nu?

loading...

Comentează