Connectat

10 lucruri pe care bărbații le fac după ce sunt părăsiți de iubitele lor!

Despărțirile sunt dure. Nu se poate nega faptul că după o despărțire, o parte importantă a sufletului tău dispare pentru totdeauna.

Nu rămâi niciodată aceeași persoană care ai fost înainte de a trece printr-o despărțire.

E destul de complicat în special pentru bărbați, din moment ce lor le este aproape imposibil să treacă mai departe.

În cele ce urmează, îți vom prezenta lucrurile pe care bărbații le fac după o despărțire:

1. Devin depresivi

Nu există cale prin care să scape de depresie. O despărțire înseamnă pentru ei să treacă printr-un Iad al căror pereți emană vapori de depresie.

Nu există cale de ieșire. De regulă, se scufundă în filme și seriale TV, doar-doar vor mai uita o clipă de asta.

2. Se îmbată cât de tare pot

Atunci când iubita îi părăsește, bărbații se îmbată. Este atât de simplu! Dar este inutil, întrucât beția nu îi ajută să-și rezolve problemele și nici nu diminuează suferința.

Este ca și cum ar fugi de problemele lor. Mai devreme sau mai târziu, acestea îi vor ajunge din urmă și toți bărbații vor fi nevoiți să dea piept cu suferința provocată de pe urma unei despărțiri.

3. Își apelează fostele iubite atunci când sunt beți

Categoric aceasta este o acțiune la care un bărbat (în special dacă este beat) nu ar trebui să recurgă niciodată.

Poate că pe moment li se pare o idee bună, căci lucrurile se vor sorta în vreun fel sau vor obține un fel de încheiere, dar experiența ne arată contrariul: această acțiune nu face decât să înrăutățească lucrurile.

În cel mai rău caz, fosta iubită mai este încă supărată, iar sentimentul de vină îi va roade și mai intens.

4. Sunt stoici

Faptul că nu-și împart suferința cu nimeni este cel mai rău mod de a face față unei despărțiri. Prietenii sunt acolo pentru ei, chiar dacă majoritatea bărbaților le este greu să creadă asta.

Tot ce trebuie să facă este să le ofere o șansă, iar prietenii le vor dovedi asta.

5. Se bâlbâie sau vorbesc fără început și sfârșit

Bărbații devin bipolari după o despărțire. Într-o zi, ei se comportă ciudat, devin retrași, rezervați și nu vor să vorbească cu nimeni.

A doua zi, vede mesajul de despărțire pe Facebook și începe să distribuie citate emoționale la toate contactele din Whatsapp.

Alteori, încep să vorbească ore în șir, fără început sau sfârșit, în speranța că nimeni nu le va vedea suferința.

6. Se deconectează de la lumea exterioară

Chiar dacă nu rezolvă nimic cu asta, bărbații simt nevoia ca, după o despărțire, să se deconecteze de la realitate și lumea exterioară.

Chiar dacă știu că ar trebui ca mai degrabă să-și scoată fața în lume și să arate tuturor cât de puternici sunt, ei preferă să stea în colțul lor până când vijelia emoțională va trece.

7. Dieta de despărțire

Iubitele tocmai i-au părăsit? Serios?! Ei bine, în acest caz, bărbații știu că există ceva ce nu îi va părăsi niciodată și va fi întotdeauna de partea lor: mâncarea!

Așa cum femeile mănâncă multă ciocolată după despărțire, tot la fel procedează și bărbații, alcătuindu-și o întreagă dietă de după despărțire!

8. Pornesc într-o vânătoare de femei

În încercarea de a obține o finalizare, bărbații au tendința de a deveni extrem de dramatici. Această etapă include abuzarea de foste, blamarea prietenilor și a familiei și alergatul după fete la întâmplare, în ideea de a obține niște favoruri intime.

9. Renunță la locurile lor de muncă

Stalkerit-ul nu ajută pe nimeni. Dimpotrivă, conduce la o și mai mare depresie, iar în cele din urmă, bărbații ajung să renunțe la slujbele lor, ceea ce se va transforma într-un dezastru ulterior, care le va afecta viața.

10. Plâng

Un bărbat care plânge face pe toată lumea să se simtă inconfortabil. Dar unii dintre ei chiar nu se pot abține. Ei varsă lacrimi și în proces, își pierd și prietenii. Viața este nedreaptă, mai ales când ești părăsit ca bărbat!

 

Comentează