Connectat

10 mesaje pe care un bărbat le trimite doar dacă este îndrăgostit până peste cap de tine

Când cineva este îndrăgostit de sine, te iubește pentru cine ești, se îndrăgostește de defectele și de imperfecțiunile tale. Nu trece o zi fără să se gândească la tine.

Îi place să te facă fericit și vrea să te cunoască din ce în ce mai mult. Găsește constant motive pentru a se îndrăgosti de tine.

În lumea modernă, există căi prin care oamenii își pot exprima dragostea vizavi de celălalt. Nu mai este un secret: cu cât mai expresiv și mai romantic ești, cu atât mai profund se va lega partenerul tău de tine.

Una dintre aceste modalități este folosirea mediilor sociale. Publicarea online a fotografiilor cu tine și partenerul, însoțite de o descriere romantică, este un fel de a vă lega împreună.

Totul se referă la manifestare și lăudare. Dar dacă vrem să ne exprimăm dragostea în mod mai privat, alegem să ne trimitem mesaje.

Am adunat astăzi 10 mesaje diferite pe care bărbații le trimit numai atunci când sunt îndrăgostiți cu adevărat de partenerele lor. Sperăm că te vei bucura de ele și te vor ajuta să-l identifici pe acela care este într-adevăr nebun după tine, din iubire!

1. „Ai mâncat?”

Pentru mulți oameni, acesta poate fi un mesaj normal și chiar plictisitor. Dar dacă este vorba despre o verificare amănunțită, înseamnă că celălalt se preocupă și își face griji pentru starea ta de bine.

2. „Nu trebuie să mergi la sală”

Când faza lunii de miere a trecut, fluturii din stomac au dispărut și sunteți împreună în jur de 2 ani sau mai mult, el începe să te accepte așa cum ești. Este îndrăgostit de tine, indiferent de cum arăți.

3. „Mi-aș dori să fii aici”

Dragostea are capacitatea de a ne controla mintea și de a ne face să spunem „Mi-aș dori să fii aici”, care transmite, în mod subtil, că îți place să împărtășești momente cu cel drag.

Dacă un bărbat îți trimite un astfel de mesaj, înseamnă că ar prefera să fie cu tine decât cu oricine altcineva.

4. „Îmbrățișare”

Codul universal al iubirii este cuvântul „îmbrățișare”. Dacă te invită undeva și menționează acest cuvânt puternic, este destul de evident că are sentimente intense pentru tine.

5. „Doar tu și eu”

Când bărbații stabilesc o întâlnire cu tine, de cele mai multe ori este o dovadă clară că este vorba de niște sentimente intense, prin urmare, te pune în centrul priorităților sale.

Dacă primești un mesaj cu o invitație la întâlnire și acesta se termină cu „Doar tu și cu mine”, înseamnă că respectivul vrea să petreacă timp numai și numai cu tine, pentru că ești singurul lui interes.

6. „Sunt mândru de tine”

Mândria este produsul iubirii pure. Dacă faci ceva în viață care-l determină pe un bărbat să fie mândru de tine, atunci există o șansă bună de a se îndrăgosti iremediabil de tine.

7. „Mă uitam la acest film uimitor / citeam această carte grozavă / ascultam o melodie frumoasă și din anumite motive, m-am gândit la tine”

Când ești îndrăgostit, întotdeauna te gândești la persoana care ți-a furat inima, iar lucrurile mărunte din jur sau activitățile pe care le faci îți aduc aminte de ea.

Dacă primești un mesaj de acest gen de la un bărbat, înseamnă că el s-a îndrăgostit din toată inima de tine și nu se poate opri din a se gândi la tine.

8. „Mama mea mă înnebunește, vrea să te întâlnească”

Știi că ai de-a face cu dragostea atunci când mama lui este implicată în ecuație. Adu-ți aminte că sunt bărbați și că nu-și deranjează mamele cu trivialități sau simple aventuri.

Prin urmare, ești importantă pentru el.

9. Un „Te iubesc” neașteptat

Nu credem că acest mesaj mai are nevoie de explicații sau de dovezi asupra faptului că este îndrăgostit de tine.

10. „Mi-am adus aminte când am făcut…”

Când îți trimite un mesaj cu privire la un lucru pe care l-ați făcut împreună și îți spune cât de distractiv a fost și ce bine s-a simțit cu tine, categoric este îndrăgostit până peste cap – nu mai există nici o îndoială aici.

 

loading...

Comentează