Connectat

10 motive pentru care bărbații își pierd rapid interesul

Nici măcar băieții nu pot spune mereu de ce interesul lor pentru o anumită femeie dispare. Noroc că psihologii își petrec ani de zile studiind relațiile cu toate chichițele lor, și astfel am putut identifica unele motive plauzibile care să explice dezinteresul brusc al bărbaților pentru femei.

Iată câteva lucruri care pot fi responsabile pentru faptul că și-a pierdut interesul față de tine:

1. Nu poți continua o conversație

Relațiile nu se construiesc numai pe atracția fizică. Trebuie să aveți ceva în comun, altfel vă veți plictisi curând unul de celălalt.

Dacă ești în impas într-o conversație, încearcă să spargi gheața cu câteva întrebări despre echipa lui preferată de sport sau despre hobby-urile lui. Dacă rămâi blocată acolo, relaxează-te și lasă-l să plece. Nu erați meniți să fiți.

2. Are alte priorități

Există ceva atrăgător la bărbații ambițioși, care știu ce vor de la viață și cum să obțină asta. Din păcate, asta înseamnă că în majoritatea timpului, va fi concentrat pe muncă și studii.

Acest gen de persoane pot fi indisponibili câteva nopți la rând, dar nu te aștepta să-și schimbe obiectivele pe care le are, doar pentru dragoste și afecțiune.

3. A găsit o femeie mai atrăgătoare

La fel de banal pe cât sună, uneori bărbații doar găsesc pe cineva care arată mai bine. Dacă tot ceea ce vor într-o relație este pasiune și prospețime, atunci el nu va rămâne cu tine.

Bărbații de genul acesta vor sări de la o femeie atrăgătoare la alta, pentru a nu se plictisi niciodată. Dacă ți se întâmplă o astfel de experiență, accept-o ca atare și realizează că cel mai bine este să eviți acești bărbați pe viitor.

4. S-a întâmplat ceva grav

Viața este plină de surprize, și nu toate sunt plăcute. Indiferent dacă este vorba de probleme legate de sănătate, de moartea unei rude sau de necesitatea de a trăi într-un alt oraș, un bărbat poate decide brusc să dispară de pe scena întâlnirilor.

Există momente în care ei trebuie să fie singuri, să se redefinească și să se gândească la ceea ce se află în continuare. Cel mai bine este să discutați deschis pentru a ști unde vă aflați fiecare, pentru a vă putea vedea de viețile voastre în continuare – împreună sau separat.

5. Atracția fizică nu e acolo 

Dacă chimia este acolo, o vei simți și nu vei avea cum să fii confuz în privința ei. Dar dacă el are întotdeauna îndoieli și nu e la fel de pasionat pe cât ești tu, relația voastră va fi în dificultate.

Este o mare insultă la adresa femeilor, căci ele vor crede că este ceva în neregulă cu persoana lor, dar de fapt, nu este vina nimănui. Pur și simplu nu sunteți compatibili.

6. Te-a luat pe gratis

Relațiile sunt legate de echilibru și dacă simți că dai mai mult decât primești, atunci e timpul să vă regândiți întreaga legătură.

Dacă un tip obține tot ceea ce-și dorește cu puțin efort sau deloc, ar putea deveni prea confortabil cu situația. E bine să ai grijă de persoana pe care o iubești, dar trebuie să primești înapoi cel puțin la fel de mult pe cât oferi.

Dacă îi pasă mai mult de el însuși și așteaptă ca doar tu să faci toată munca grea, îți va fi mai bine fără el.

7. Nu a trecut peste fosta lui 

Dacă relația voastră mai mult se împiedică decât merge, poate există un motiv în spatele acestui fapt – încă se mai gândește la fosta.

Dacă un tip vorbește de multe ori despre fosta ta, chiar și în prezența ta, dar mai ales, rămâne în contact cu prietenii și familia ei, e un semn clar că încă nu a trecut peste și că există șanse să se reîmpace.

8. Ești în zona prieteniei

Poți trece prin Rai și prin Iad cu el, și tot te va vedea doar ca pe o simplă prietenă. De ce se întâmplă asta? Să fii prieten cu cineva nu este un lucru rău, de fapt, prieteniile durează adesea mai mult decât orice alt tip de relație dintre doi oameni.

De asemenea, este confortabil să ai o fată care îți este doar prietenă și nimic mai mult. Poți vorbi despre orice cu ea! Dar dacă bărbatului îi place să-și petreacă timpul cu ea și ocazional să ajungă în pat împreună, atunci este cu totul altceva.

„Prietenia cu beneficii” este o tendință destul de populară în aceste zile și e deosebit de utilă pentru acei bărbați care nu vor să se implice în ceva mai mult.

9. A primit deja ce voia de la tine

Pentru unii tipi, o singură dată este suficient. Dacă vor să petreacă doar o noapte sau două cu o femeie, fără atașamente, vor face orice până vor obține asta, iar apoi, își vor pierde subit interesul.

Dacă ești în căutarea a ceva mai serios de atât, ar fi înțelept să nu te apropii prea tare de el.

10. Este un jucător

Pentru unii bărbați, cu cât mai multe femei au în pat, cu atât mai bine. Asta este valabil pentru tinerii de peste 20 de ani, care încă mai vor să experimenteze și nu doresc să se implice în relații pe termen lung.

Indiferent cât de cool, inteligentă și frumoasă ești, el va merge și va căuta altceva mai bun, doar pentru că îi place libertatea și nu vrea să se stabilească în viitorul apropiat.

 

 

 

loading...

Comentează