Connectat

10 probleme ale bărbaților pe care femeile cu greu le înțeleg

Toată lumea vorbește despre lucrurile pe care un bărbat nu le înțelege la femei, dar foarte puțini oameni au habar despre problemele cu care se confruntă bărbații atunci când femeile nu-i înțeleg.

Nimeni nu-și dă seama de durerea lor. Dacă vrei să înțelegi un bărbat din toate punctele de vedere, ai ajuns în locul potrivit.

Mai jos, îți vom prezenta câteva probleme pe care bărbații le au și pe care femeile cu greu le pot înțelege. Sperăm să facem lumină cu privire la acest fapt!

1. De ce nu ar trebui bărbații să ceară ajutor?

 

Da, este o regulă generală aceea că bărbatul poate face totul pe cont propriu și nu are nevoie de ajutor. Dar sunt situații în care până și specia masculină are nevoie de puțină îndrumare.

Așadar, dacă un bărbat cere ajutorul cuiva, de ce ar putea fi considerat un lucru ciudat? La urma urmei, este un om, nu un robot!

2. Bărbații adoră și ei să primească des complimente

Chiar și bărbații vor să audă complimente plăcute de la alte femei în afară de mamele lor. Femeile se complimentează reciproc tot timpul, dar când vine vorba de masculi, femeile sunt cam zgârcite cu complimentele.

Dacă simți că un tip este frumos, spune-i asta. Sunt șanse mari să nu mai fi auzit asta de ceva timp.

3. De ce trebuie ca doar bărbații să facă prima mișcare?

Să fim sinceri, nu este întotdeauna ușor pentru bărbați să facă primul pas. În plus, dinamica relațiilor s-a schimbat de câțiva ani, și totuși, încă ne lovim adesea de concepția că bărbații trebuie să facă prima mișcare.

4. De ce toată lumea se așteaptă ca bărbații să fie puternici? Cum rămâne cu partea lor sensibilă?

De ce bărbaților nu li se permite niciodată să-și arate slăbiciunile? Au și ei dreptul de a fi sensibili, și chiar dacă nu plâng tot timpul, ca femeile, asta nu înseamnă că nu se emoționează sau îngrijorează niciodată.

Până și bărbații au dreptul să-și strige frustrările.

5. Ineficiența lor de a-și aminti detaliile mărunte

 

Femeile nu înțeleg niciodată că bărbații nu doar uită lucrurile, ci doar nu acordă atenție lucrurilor mici. Bărbații sunt buni la filme, statistici sportive sau incidente politice, dar când vine vorba de a spune ce purta o femeie la prima întâlnire, nu te poți aștepta să descrie ținuta cu 100% acuratețe.

6. Capacitatea lor de multitasking

De ce tind femeile să creadă mereu că bărbații nu sunt buni la multitasking? Da, chiar și bărbații pot găti, se pot ocupa de copii și temele lor, îi pot învăța cum să fie disciplinați și pot face curățenie în același timp.

7. E absolut în regulă dacă bărbații sunt liniștiți

O femeie nu trebuie să se îngrijoreze cu privire la faptul că bărbații aleg uneori să rămână tăcuți. Ei pur și simplu nu preferă să vorbească tot timpul, așa cum fac doamnele.

8. Nu sunt incredibil de îngrijorați de aspectul lor

Da, este cât se poate de adevărat. Bărbații nu sunt atât de nesiguri în privința aspectului lor, așa cum gândesc femeile.

Așadar, nu-ți face griji dacă partenerul tău nu este un pachețel de mușchi, sunt șanse bune ca nici măcar să nu-și dorească asta.

9. Ei chiar cred ceea ce spun

Doamnele ar trebui să înțeleagă, odată pentru totdeauna, că bărbații chiar cred în ceea ce spun și că nu există cuvinte ascunse sau ghicitori în afirmațiile lor.

Așadar, femeile trebuie să înceteze să mai încerce să decodifice mesajele bărbaților.

10. Chiar și bărbații au nevoie să fie mângâiați pe spate și încurajați emoțional

De ce cred femeile că ele sunt singurele care ar trebui să fie mângâiate pe spate și încurajate să se descurce în viață, în ciuda tuturor obstacolelor?

Aceasta este o nevoie pe care fiecare om în parte o are la un moment dat sau altul, chiar dacă este femeie sau bărbat. Așadar, doamnelor, începeți să acordați mai mult sprijin emoțional partenerilor voștri!

Sunt șanse bune ca ei să fie prea mândri să vă ceară asta în mod explicit, dar nu înseamnă că nu au nevoie.

loading...

Comentează