Connectat

10 temeri secrete despre care 90% dintre bărbați nu discută niciodată

Te întrebi dacă este posibil ca bărbații să aibă temeri ascunse, având în vedere faptul că ei par atât de puternici și siguri pe sine?

„În nici un caz”, ar spune multe femei. Totuși, acesta este doar un alt stereotip impus de societate.

Pentru că vrem să demontăm cât mai multe dintre ele, astăzi te vom informa cu privire la câteva dintre cele mai ascunse temeri ale bărbaților, care-i îngrijorează pe fiecare dintre ei, însă despre care „nu-și permit” să vorbească.

1. Cum arată corpul lor

De la o vârstă fragedă, femeile sunt învățate să creadă că trupul lor ar trebui să arate ideal, tot timpul. Ele ar trebui să exerseze în mod constant și să urmeze o dietă strictă.

Chiar dacă nu există astfel de stereotipuri pentru bărbați, asta nu înseană că ei nu-și fac griji cu privire la forma corpului lor sau felul în care arată.

În caz contrar, de ce ar petrece bărbații atât de mult timp la sală? Ca nu cumva cineva să le facă observații despre burta lor datorată berii!

2. Banii

Banii reprezintă unul dintre motivele cele mai populare pentru care bărbații se îngrijorează. Ei sunt crescuți ca viitori susținători ai familiei.

Un bărbat ar putea chiar să nu aibă o iubită, dar el se teme de situația sa financiară în orice caz, pentru că este de părere că banii sunt cel mai necesar lucru de pe lume.

Cu toate acestea, îngrijirea și atenția sunt mult mai importante pentru o femeie. Dacă pentru o femeie contează doar banii bărbatului, atunci ea nu merită timpul lui.

3. Înălțimea

Cum poate un bărbat să nu-și facă griji, dacă una dintre trăsăturile unui „bărbat ideal” este înălțimea?

Dacă femeile au o înălțime mai mare, atunci un bărbat mediu nu ar avea nici o șansă la mâna ei.

4. Amenințarea reprezentată de alți bărbați

Gelozia bărbaților nu este, de obicei, la fel de evidentă ca a femeilor, cu toate acestea, le rănește stima de sine la fel de mult.

Partenerul tău ar putea să nu arate semne de îngrijorare atunci când îi povestești despre un coleg de gen masculin cu un minunat simț al umorului.

Dar află că el se îngrijorează foarte mult în sinea sa, ba chiar se compară cu un potențial concurent.

5. Puțină experiență în relații

Imaginea unui macho este cel mai rău coșmar al fiecărui bărbat, deoarece îi poate face să pară ca niște amanți experimentați, punând accentul pe numărul de foste iubite pe care l-au avut.

De fapt, și bărbaților le este la fel de teamă să nu greșească, cum le este și femeilor. Sprijinul și onestitatea în toate aspectele legate de relație îi vor ajuta să se simtă mai încrezători.

6. Părul

Părul de pe corp și din cap este întotdeauna o problemă pentru bărbați. O cantitate prea mică de păr pe corp – dacă nu arată destul de macho?

Prea mult păr – dacă e prea înfricoșător sau arată neîngrijit? Și să fii chel e rău, cam cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla.

7. Dieta

„Sunt la dietă”. Bărbații aud foarte des aceste cuvinte de la femei. Dar dacă un bărbat menționează că este la dietă, ar putea părea ciudat.

Cu toate acestea, ei se îngrijesc de corpurile lor și de alimentele pe care le consumă. Toată lumea vrea să fie sănătoasă și în cea mai bună formă.

Doar că bărbații vorbesc foarte rar despre asta.

8. Relația cu prietena lor

Câte articole au fost scrise în revistele de femei cu privire la salvarea relațiilor? Cu toate acestea, dacă bărbații ar începe să discute despre astfel de subiecte, femeile s-ar putea uita la ei ca la niște ciudați.

Bineînțeles, bărbații sunt niște „duri”, așa că nu ar trebui să se îngrijoreze de lucruri nesemnificative precum sunt relațiile, nu?

Dar uite că și bărbații își doresc ca totul să fie bine în relațiile lor, așa că, da, își fac griji.

9. Câți parteneri a avut o femeie înaintea lui?

Dacă o femeie a avut prea mulți parteneri înainte de a se întâlni cu cel din prezent, atunci bărbatul va trebui să concureze cu ei.

În afară de asta, și-ar putea face griji că nu este la fel de experimentat precum partenera. Cel mai important este să-i explici că trecutul este în trecut și nu are nici un motiv de îngrijorare.

10. Deschiderea cu privire la exprimarea emoțiilor 

„Nu plânge, ești bărbat!” Asta au auzit toți bărbații de mici copii. Părinții lor au vrut să-i facă puternici și capabili să-și protejeze familiile, dar credem că nu a fost o idee atât de bună.

Bărbații se tem să nu fie priviți ca fiind slabi, așadar, aleg să nu-și arate emoțiile adevărate. Dar asta nu înseamnă că nu ar vrea să se elibereze de ele din când în când.

 

Comentează