Connectat

12 maniere feminine care-i înnebunesc pe bărbați

Bărbații sunt de pe Marte și femeile de pe Venus, și există o diferență ca de la cer la pământ între nevoile, dorințele și comportamentele lor.

Atunci când un bărbat se îndrăgostește, există multe maniere feminine mărunte care-i vor aduce un zâmbet pe față, și-l va face să te păstreze pentru totdeauna în inima lui.

Nu este ușor să menții atenția unui tip. Niciodată nu știi ce caută sau ce ar putea fi interesant pentru el, deoarece bărbații sunt simpli, dar au multe calități complexe.

Totuși, există niște maniere ale femeilor care-l vor face să se oprească la tine și să te creadă o persoană formidabilă. Citește mai jos pentru a descoperi care sunt manierele femeilor pe care bărbații le adoră cel mai mult!

1. Îi place să te îmbrățișezi cu el

Unui bărbat îi place să-și țină femeia aproape în viața lui, îl face să se simtă conectat fizic și emoțional. Arată-i că-ți pasă de el prin a te așeza cu capul pe pieptul lui sau prin a-ți odihni capul pe umărul lui.

Acest lucru îl face să se simtă sigur pe sine, iar pe tine te va face să te simți protejată.

2. Adoră felul în care zâmbești după ce te-a sărutat

Când zâmbești după un sărut, îi dai un sentiment euforic, acela de a fi sărutat persoana potrivită și că te bucuri de sărutările sale.

Bărbații adoră această reacție la o femeie.

3. Adoră atunci când te surprinde că te uiți la el 

Bărbaților le place sentimentul de a se ști doriți. Când sunteți departe unul de altul, la o petrecere sau în public, dacă te surprinde că te uiți la el cu afecțiune, se va simți dorit și iubit, și nu există nici un alt sentiment mai bun decât acesta.

4. Iubește atunci când îi oglindești mișcările

Oglindirea mișcărilor sale îi poate spori sentimentele de atracție pentru tine. De exemplu, dacă îți atinge părul, așteaptă câteva momente, și apoi atinge-i și tu părul lui.

Fii subtilă cu privire la asta, pentru a nu părea un gest ciudat sau deplasat.

5. Iubește atunci când ești sinceră

Multiple studii au descoperit faptul că bărbații preferă femeile cinstite, în special pentru relațiile pe termen lung. Este una dintre cele mai apreciate calități feminine.

6. Adoră că râzi la glumele lui 

Unul dintre cele mai căutate lucruri de către bărbați la o femeie este acela când partenera lui râde la glumele pe care le face. Ego-ul lor crește considerabil în acele momente.

7. Iubește când te joci cu părul lui 

Bărbații adoră să simtă acea afecțiune atunci când îți treci degetele prin părul lui și te joci ușor cu acesta, în timp ce el conduce sau se uită la un film.

8. Adoră când îi simți lipsa

Ori de câte ori este departe de tine, la birou sau cu prietenii săi, la intervale de timp, scrie-i sau sună-l și spune-i cât de mult îți lipsește. Acest lucru îl va face să te aprecieze și mai mult.

9. Îi place când îl atingi din punct de vedere fizic

Și aici nu ne referim la relații intime, ci la faptul că-l îmbrățișezi la întâmplare, că-l săruți pe obraz, că-i pui aleator mâna pe genunchi în timp ce stai lângă el, sau că-ți petreci brațul în jurul lui în timp ce vă plimbați.

Aceste maniere feminine îl vor face să fie nebun după tine.

10. Complimentează-l

Întotdeauna fă-i complimente partenerului tău, pentru a-l face să se simtă apreciat și iubit. Acest lucru îi va arăta că îl accepți așa cum este și că îți place lucrurile pe care le face sau le spune.

11. Îi place să vină la tine pentru sfaturi 

Când îl respecți cu adevărat și-ți prețuiește părerea, va veni la tine pentru a-i da sfaturi, deoarece dorește să aibă și perspectiva ta. E un semn important și ar trebui să te simți mândră cu privire la asta.

12. Adoră atunci când îi respecți spațiul personal 

Încurajează-l să petreacă o noapte cu prietenii săi, fără iubite. Uneori îi place să stea singur, fără motiv, așa că respectă-i acel moment al lui și lasă-l singur. Îi va plăcea foarte mult asta la tine.

 

loading...

Comentează