Connectat

12 tatuaje remarcabile pentru fiecare zodie în parte

Ne raportăm la zodii pentru a afla informații despre relații, obiceiuri alimentare, obiceiuri de somn și multe altele, prin urmare, de ce nu ne-am căuta inspirația pentru tatuaje în semnele din horoscop?

Tendințele în materie de tatuaje vin și pleacă la fel de repede ca cele din modă, așa că nu are rost să-ți bazezi tatuajul pe ceva ce va deveni vechi în doar câteva luni.

Tatuajele ar trebui să aibă o legătură profundă cu părerile tale spirituale sau personalitatea ta. Haideți să descoperim ce tatuaje ți s-ar potrivi în funcție de zodie!

1. Berbec – Trandafiri și flori elegante

Berbecul este o fire simplă, prietenoasă, dar și dinamică, respectiv încrezătoare. Nu este bossy, dimpotrivă – este foarte blând cu persoanele pe care le place – așadar, tatuajele florale i se potrivesc cel mai bine!

2. Taur – Semiluna

Este un semn generos, persistent, încăpățânat, dar loial. Un simbol al unei luni ar fi o idee potrivită pentru Taurul care este independent și fiabil în același timp.

3. Gemeni – Frunze și desene abstracte

Gemenii sunt cel mai versatil semn din horoscop. Este un semn plin de spirit, elocvent și se poate adapta oricăror situații sau persoane pe care le întâlnește în timpul zilei.

Caracterul vorbăreț și amabil al Gemenilor poate fi simbolizat printr-o tulpină de frunze sau un desen abstract care sugerează versatilitatea.

4. Rac – Tatuaje creative

Acestui semn nu-i lipsește niciodată ideile creative sau modalitățile de a le arăta lumii. Tatuajele sunt un alt mod de a lăsa la suprafață creativitatea Racului.

Va începe cu un tatuaj mic, dar înainte să-și dea seama, întregul tău corp va fi acoperit cu ceva remarcabil. Regulile tatuajelor nu prea se aplică în cazul Racului, astfel încât ai libertatea de a alege tatuajele care-ți plac cel mai mult.

5. Leu – Tatuaje legate de natură 

Probabil că ai observat faptul că Leul are o dorință neobișnuită de a se aventura în sălbăticie sau a face o excursie în aer liber, oricât de mică ar fi.

Un tatuaj care este legat de natură, râuri și munți i se potrivește cel mai bine acestui semn zodiacal îndrăzneț și mândru.

6. Fecioară – Linii simple

Fecioara adoră simplitatea, dar de multe ori, aceasta vine cu un preț. De aceea, ea devine perfecționistă, încercând să facă tot ce este mai bun posibil.

Prin urmare, ar fi indicat să alegi un tatuaj cu contururi simple, dintr-o singură linie. Astfel de tatuaje au un aspect elegant și vorbesc despre spiritul deschis al persoanei care le poartă.

7. Balanță – Modele îndrăznețe și curajoase

Acest semn zodiacal își perfecționează constant arta de a fi seducător. Farmecul este ceva ce vine fără efort de la o Balanță, așa că atunci când se gândește la a-și alege un tatuaj, nu ar trebui să insiste prea tare.

Primul lucru care-i va veni în minte va fi, probabil, cea mai bună alegere. Poate fi un model îndrăzneț și curajos, precum un peisaj inspirat din natură.

 

8. Scorpion – Motive cu lup

Scorpionul este un amestec al tuturor lucrurilor necunoscute și misterioase. În plus, se lasă dus oriunde îl conduce intuiția.

Asta înseamnă că Scorpionul este întotdeauna plin de surprize, nu știi niciodată la ce să te aștepți de la el. Lupul este o idee grozavă de tatuaj, căci sunt la fel de neînțeleși ca și semnul zodiacal.

9. Săgetător – Fluturi eleganți

Săgetătorul este un aventurier înnăscut, și chiar dacă îi place să petreacă mult timp și acasă, asta nu înseamnă că nu știe cum să se distreze. Tot ce trebuie să faci este să-l cunoști mai bine.

Apoi, se va transforma precum un fluture! Prin urmare, tatuajele cu fluturi eleganți sunt un simbol care exprimă flexibilitatea unui Săgetător. În plus, poți opta pentru fluturi foarte simpli sau foarte complecși, dar și cu diferite modele sau culori.

10. Capricorn – Cuvinte și citate

Majoritatea oamenilor cred că tatuajele bazate pe cuvinte nu sunt destul de grozave și ar trebui să fie asortate cu o imagine sau un desen abstract, dar asta nu este valabil și pentru Capricorn.

Acesta este un semn destul de simplu și ambițios, prin urmare, îi va prinde bine un tatuaj cu un citat care să-i servească drept un memento despre dragoste, calm și lumina din viață.

11. Vărsător – Tatuajele acuarelă 

Vărsătorul este creativ, intelectual și iubește lucrurile simple și frumoase. Este un prieten loial, și de obicei, are un talent pentru artă.

Așadar, un tatuaj acuarelă este cea mai bună opțiune pentru el, fie că alege un design simplu sau incredibil de complex. Tatuajul ar trebui să fie întotdeauna colorat, la fel ca și personalitatea Vărsătorului.

12. Pești – Desene abstracte

Peștii sunt un semn amabil și plin de compasiune. Acest nativ este o ființp sensibilă, care iubește să ajute alți oameni, de aceea, de multe ori se gândesc la toată lumea, mai puțin la el însuși.

Tatuajele care conțin desene abstracte sunt cele mai potrivite pentru nativul din zodia Pești, deoarece ele simbolizează interesul și intuiția.

 

 

loading...

Comentează