Connectat

15 lucruri pe care femeile le fac și care îi incită pe bărbați

Doamnelor și domnilor! Știm că majoritatea dintre voi ați fost într-o relație de lungă durată. Și probabil că vreți să vă reîntoarceți la această stare cât de curând.

Cu toții am văzut un număr impresionant de bărbați care au un gust destul de ciudat la femei.

Cu toate acestea, ei ajung întotdeauna să-și găsească pe cineva care să-i farmece suficient de tare încât să-i determine să se implice într-o relație de lungă durată.

În timp ce unii sunt foarte expresivi în ceea ce privește dragostea lor, și recurg la gesturi romantice și siropoase pentru a și-o declara, alții sunt foarte duri, și să le citești mintea seamănă cu o misiune imposibilă.

Ce-ați zice dacă am descoperit o cale mai scurtă către ceea ce se întâmplă în mintea lor?

Astăzi vom face o incursiune în mintea bărbaților și vom explora cele mai mari slăbiciuni ale lor, care includ totul – de la femeile care poartă pantaloni de yoga, la încrederea pe care o afișează atunci când se joacă cu părul lor sau își unduiesc formele.

Există atât de multe lucruri care pot stârni interesul unui bărbat pentru o femeie, încât doamnele vor fi uimite că nu s-au gândit la cele din lista de mai jos până acum.

Haideți să aruncăm o privire!

1. Efectuarea primei mișcări

Uneori este extrem de incitant pentru bărbați dacă o femeie face prima mișcare și se apropie de ei. Nu mai suntem în secolul al XVIII-lea, unde numai bărbații trebuie să se apropie de o doamnă.

Așadar, bărbații vor fi imediat puși pe jar dacă doamnele vor avea suficient curaj încât să facă primul pas spre a vorbi cu ei.

2. Să joace jocuri video cu ei 

Unii bărbați se dau în vânt după jocuri video, indiferent dacă au 20 sau aproape 30 de ani, ori peste. Toți masculii au acel spirit sportiv în ei.

Și credeți-ne, absolut toți vor fi fermecați de iubita care va arăta entuziasm în a se angaja într-o competiție de jocuri video cu ei!

3. Un look de tocilară nu strică niciodată

Atunci când femeia are un aspect ușor de „tocilară”, purtând ochelari sexy și afișând o atitudine încrezătoare, nici un bărbat nu va putea rezista în fața vibe-ului ei unic și original.

4. Femeile cu tatuaje

Este bine cunoscut faptul că femeile întorc capul după bărbații cu tatuaje, dar știai că același lucru se întâmplă și în rândul domnilor? O femeie atrăgătoare, cu tatuaje în cele mai incitante locuri de pe corpul ei categoric va capta atenția oricărui domn.

5. Femeile cărora le pasă de corpul lor

Nimic nu adoră bărbații mai mult decât femeile care se preocupă de felul în care corpul lor arată și cărora nu le este teamă să transpire 2 ore în sala de gimnastică!

Un corp ușor tonifiat și fără acea burtică umflată este categoric un mod de a aprinde imaginația oricărui bărbat. Deci, da, bărbații adoră femeile care au grijă de trupurile lor.

6. Femeile care au o gramatică bună 

Uau! E ceva nou sau ciudat pentru tine? Află că o femeie care este un pic „grammar nazi” va ști cum să încingă imaginația unui bărbat. Dacă e un lucru în fața cărora bărbații nu rezistă, acela este inteligența și sclipirea de geniu a unei femei.

7. Femeile independente sunt mai calde

Nimeni nu poate nega acest lucru. Femeile independente sunt ca cele care plâng precum un bebeluș tot timpul, iar independența atrage de 100 de ori mai mult un bărbat decât lacrimile și văicărelile.

8. Puțină nebunie nu strică niciodată

De ce nu?! A fi un pic „nebună” când vine vorba de felul în care faci lucrurile nu e atât de rău pe cât pare. Cu atât mai mult cu cât bărbaților le place spiritul sălbatic și libertin al femeilor!

9. Femeile care iubesc mâncarea

Oh da, bărbații iubesc femeile care iubesc mâncarea. Sentimentul de a privi o femeie pe deplin săturată este inconfundabil pentru ei.

10. Felul în care se joacă cu părul

Felul în care femeile se joacă cu părul lor este un gest care poate aprinde mulți bărbați. Desigur, și lor le-ar plăcea să facă același lucru, poate chiar mai mult decât să te vadă pe tine făcând asta.

11. Femeile în preajma cărora e distractiv să fii

Bărbații vor spune un mare DA femeilor care știu cum să se distreze și care-i fac să se simtă bine în compania lor. O femeie cu simțul umorului și cu glumele mereu pregătite este de-a dreptul fermecătoare, în viziunea masculină.

12. Fetele Tomboy

Bărbații sunt atrași și de femeile care au o atitudine Tomboy și cărora le place să fie mai relaxate în viață și în general, nu doar în dragoste.

13. Femeile inteligente

Tuturor bărbaților le place ca femeile să fie mai deștepte decât ei, căci sunt aprinși imediat de inteligența și sclipirea lor.

14. Încrederea în a-și arăta formele

Când o fată se simte confortabilă cu formele corpului ei, știe cum să poarte rochii în funcție de avantajele pe care le are. Iar bărbații adoră acest rezultat.

15. Femeile bossy

Din când în când, bărbaților le plac femeile bossy, care preiau controlul și-i domină, indiferent de loc, moment și aspect al vieții.

 

 

loading...

Comentează