Connectat

20 de lucruri ciudate dar impresionante pe care bărbații nu le știu despre corpurile femeilor

În general, bărbaților le place să creadă că sunt bine informați cu privire la corpul feminin, dar adevărul este că trupul unei femei este un mister chiar și pentru ea însăși.

Întotdeauna vor mai rămâne fapte de descoperit, iar misterele nu vor înceta să tot fie dezvăluite.

Bărbații încă mai au multe de aflat despre corpurile femeilor, iar lista de mai jos este un prim pas către acest fapt:

1. În mod normal, există o diferență foarte mică, deși nu este atât de vizibilă în mod specific, între sânii unei femei. Unul este întotdeauna mai mare decât celălalt.

Adevărul este că nici o femeie nu are sânii de dimensiuni egale.

 

2. Un alt fapt este că atractivitatea copilului unei femei este determinată, în mare parte, de ceea ce consumă mama în timpul sarcinii, conform unor cercetări științifice. 

Prin urmare, femeile nu ar trebui să se folosească de sarcină drept o scuză pentru a mânca tot ceea ce poftesc. Ar trebui să-și aducă aminte că de mâncărurile alese depinde atractivitatea bebelușului.

3. La unele femei, partea creierului care ilustrează plăcerea pe care o simte în timpul relațiilor intime afișează o plăcere similară atunci când se gândesc la alimente. 

În special dacă este vorba despre o poftă cu privire la un anumit tip de mâncare!

4. În plus, creierul femeii s-a dovedit a ține mai bine minte lucrurile și a și le reaminti decât cel al bărbaților.

Domnilor, poate că de aceea iubitele voastre aduc întotdeauna în discuție lucruri din trecut!

5. Studiile au demonstrat că femeile ascultă de ambele părți ale creierului lor, spre deosebire de bărbați, care ascultă doar de partea stângă. 

6. Biologii specialiști în evoluție afirmă că, datorită atractivității și a resurselor, este natural ca femeile să caute bărbați.

7. În medie, femeile trăiesc mai mult decât bărbații. Dar știi de ce?

Deoarece ele au în mod natural mai multe șanse de a adopta un stil de viață mai sănătos, potrivit unor studii.

Pe de altă parte, au existat și studii care au sugerat faptul că organismele femeilor sunt mai bune, în medie, în combaterea bolilor, față de cele ale bărbaților.

8. Femeile care iau pilule contraceptive sunt considerate mai puțin atractive, prin urmare, bărbații sunt atrași în mod special de femeile fertile. 

9. Unele femei se nasc cu două utere sau două vagine.

Este posibil să nu fie ușor de observat la început, dar dacă apar cicluri menstruale neregulate sau sângerări excesive, ar putea fi un semn.

10. Un bărbat care miroase bine este perceput mai atractiv de femei. 

11. Femeile au mai multă încredere în persoana care le îmbrățișează mai mult de 15 secunde. 

12. Prin natură, inima unei femei este programată să bată de două ori mai repede decât a unui bărbat. 

13. Corpurile feminine ard grăsimile mult mai lent decât cele masculine, la o rată de aproximativ 50 de calorii pe zi.

14. Femeile au sisteme imunitare mai puternice, iar mușchii și tendoanele lor conțin mai multă elastină, ceea ce le face pe femei să fie mai flexibile.

15. Corpus calosum din creierul feminin este mai mare, ceea ce le permite femeilor să facă multitasking mult mai eficient decât bărbații.

16. Corpul femeii are mai mulți receptori de durere, datorită estrogenului, care blochează procesele inflamatorii. Prin urmare, femeile simt mai multă durere decât bărbații.

17. Diametrul părului unei femei este de 2 ori mai mic decât cel al bărbatului. 

18. Activitatea creierului unei femei scade cu doar 10% în timpul somnului, motiv pentru care femeile tind să aibă un somn mai ușor (se trezesc mai repede dacă aud un zgomot mic).

19. Două centre ale creierului sunt responsabile pentru vorbire la femei, de aceea, ele pot folosi aproximativ 3000 de sunete și 10 000 de semne nonverbale – de 2 ori mai multe decât cele ale bărbaților.

20. Femeile disting mai bine diferitele nuanțe ale gustului dulce, spre deosebire de bărbați.

 

Comentează