Connectat

3 povești despre cele mai ridicole conflicte ale cuplurilor care i-ar face chiar și pe psihologi să se mire

Probabil nu există în lume cupluri care să nu se fi certat măcar o singură dată. Așa cum arată și experineța motivele pentru un conflict pot fi dintre cele mai diverse. De la ceva cu adevărat important și util, până la ceva care atinge nivelul absurdului.

Nu ne putem auzi și vedea de fiecare dată, dar măcar putem ști ce avem de învățat din experiența altor cupluri. Există motive foarte ridicole pentru care doi parteneri ajugn să se certe.

În unele cazuri poți să râzi de situație, dar cu siguranță vei avea ceva de învățat de la alți oameni. Și te vor face să te gândești la multe lucruri importante din viață.

1. Suntem căsătoriți deja de cinci ani. într-o zi eu și soțul meu ne-am certat din cauza vaselor murdare din chiuvetă. De obicei în majoritatea familiilor nimeni nu vrea să spele vasele.

Soțul meu a zis că va merge la magazin și după aceea se va ocupa și de vase. Cât el era pecat eu am spălat ce era în chiuvetă ca să ne putem uita amândoi la televizor.

Atunci când s-a întors acasă s-a supărat foarte tare pentru că l-am privat de șansa de a spăla vasele.

Nu am vorbit unul cu celălalt toată seara, dar într-un final ne-am dat seama că nu utem lăsa niște vase să ne strice o seară așa că ne-am împăcat.

2. Iubitul meu se juca cu pisica. Și dintr-odată îmi arată spre spatele lui și mi-a zis că a devenit mai maro. Singurul detaliu este că pisica aceea are blănița alb ccu negru și nu are de unde să aibă nicio pată de altă culoare.

Într-un final totul s-a transformat într-un mare conflict în care am început inclusiv să căutăm pe internet informații despre acea rasă de pisici. După ce am terminat să ne contrazicem el s-a dus în camera sa și nu a mai ieșit de acolo decât după câteva ore foarte lungi.

3. Eu și cu soțul meu ne certăm mereu doar pe lucruri foarte ciudate. De când suntem căsătoriți nu am avut nicio ceartă cu adevărat serioasă. Ne certăm de exemplu în timpul unui film.

Dacă este vorba despre volumul sunetului devine o problemă foarte gravă. Cine se va ridica din pat pentru telecomandă? Și atunci fiecare începe să se transforme într-o victimă.

Începe competișia cine a muncit mai mult și este mai obosit. Și trebuie pur și simplu să te ridici din pat ca să reglezi sunetul. Trebuie să ne legăm neapărat telecomanda de mâini.