Connectat

3 zodii care în următorii 5 ani nu se vor căsători

Chiar dacă par să aibă relații foarte frumoase și de viitor, totuși unele cupluri nu își vor putea găsi împreună liniștea. Sau cel puțin acest proces va dura mai mult decât se vor aștepta.

Atât astrele cât și personalitățile lor nu le vor permite să ajungă în fața rudelor și a prietenilor ca să își unească pe vecie destinele.

De asemenea aceste zodii mai sunt împiedicate și de alți factori ca să facă cel mai important pas din viață.

1. Taurul pentru că este prea încăpățânat

Dacă ești în această zodie sau dacă cunoști pe cineva din această zodie știi cu siguranță că aceștia au niște firi foarte greu de clintit. Această trăsătură de caracter le este atât un avantaj cât și un mare dezavantaj.

Un taur va detesta de fiecare dată contrazicerile de aceea nu se va lăsa foarte ușor dus în fața altarului.

Pur și simplu nu va rezista foarte mult timp sub această presiune. Pe de altă parte taurul este și foarte posesiv din fire și va fi mereu tentat să preia controlul asupra vieții partenerului său.

Nu înseamnă deloc că e construt greșit ci doar că are nevoie de un compromis ca să facă pasul decisiv.

2. Vărsătorul pentru că este prea liber

Unui vărsător nu îi plac sub nicio formă compromisurile. Din acest mortiv i se poate părea destul de dificil să își împartă fiecare zi alături de unul și același om.

Alege de fiecare dată un drum pe care restul lumii îl evită și nu ascultă aproape de nimeni, inclusiv nici de cei care îi spun despre cât de importantă este căsătoria.

Acest lucru se întâmplă pentru că tu ai standardele foarte înalte și nu crezi că e cineva pe măsura așteptărilor tale.

Dar faptul că ești și o fire destul de imprevizibilă poate schimba destinul iar tu să ajungi totuși în fața altarului.

3. Gemeni pentru că este prea negativist

Un nativ din zodia gemeni va fi mereu prins între două lumi, ître două răspunsuri care se pot schimba de la o zi la alta.

Astfel că nu va surprinde pe nimeni dacă astăzi își va dori o nuntă iar mâine își va dori să plece singur în lume. Îi este teamă de neprevăzut și de surprizele din viitor de aceea ar putea da înapoi.

Într-o altă ordine de idei gândul de a se căsători îl amuză și îl face curios.

Situația dificilă va veni în momentul în care va fi părăsit tocmai pentru că din cauza firii sale își va pune partenerul în dificultate.