Connectat

5 sacrificii nebunești pe care mamele le-au făcut pentru a-și proteja copiii

Mama ta este supereroină, prima iubire a vieții tale, un pachet complet.

Ea se va transforma într-un soldat aflat pe câmpul de război sau într-o servitoare umilă pentru tine atunci când ești bolnav, și este dispusă mereu să-și sacrifice viața pentru tine.

Sau cel puțin unele mame ar fi dispuse să facă asta. Spiritul de sacrificiu este una dintre principalele trăsături și super-puteri ale unei mame, o calitate pe care nu încetăm să o admirăm.

Mai jos, îți vom prezenta câteva povești excepționale despre spiritul de sacrificiu pe care niște mame l-au arătat atunci când a venit vorba de a-și salva copiii!

1. O mamă a sărit de pe balcon ca să fie o pernă pentru copilul ei

 

În mai 2014, Christina Simoes, în vârstă de 23 de ani, a fost prinsă în apartamentul ei din Haverhill, Massachusetts, împreună cu fiul său, Cameron, în vârstă de 18 luni, în timp ce un incendiu a început să le dărâme pereții.

Deoarece toate ieșirile au fost blocate, singura opțiune rămasă pentru ea a fost să sară de pe balcon.

Ea și-a luat fiul în brațe, acoperindu-i părțile moi cu corpul ei, și a decis să sară pe spate.

A fost o opțiune destul de gravă, căci ar fi putut muri, dar totuși nu a ezitat în a face această alegere.

Se gândea doar la cum să-și salveze copilul, iar asta a făcut-o să se arunce cu spatele de trotuar.

2. O mamă s-a aruncat în fața trenului pentru a-și proteja copiii

Imaginează-ți că ești la metrou cu copilul tău într-un cărucior, îți întorci spatele pentru o clipă, iar în următoarea, lucrul pe care-l vezi este copilul tău pe șinele unui tren care se apropie.

Printr-un astfel de coșmar a trecut o femeie într-un metrou din Londra, în anul 2014.

Într-o secundă, femeia a sărit pe șinele de metrou pentru a-și salva copilul. Din fericire, atât mama, cât și copilul ei, au fost salvați.

3. O mamă s-a aruncat sub o mașină pentru copiii ei

În timpul unei vacanțe în familie – Joy Veron a ieșit din mașină, în timp ce copiii ei erau încă înăuntru și nu-și dădeau seama că frâna nu era complet pornită.

SUV-ul a început să se deplaseze înapoi spre o stâncă nevăzută.

Joy a alergat în fața lui, dar un corp uman nu era suficient pentru a opri un SUV care demara în mod liber, așa că femeia s-a aruncat sub mașină.

Asta a încetinit suficient SUV-ul pentru ca tatăl să poată intra și să apese frâna.

4. O mamă din India și-a salvat copilul de alunecările de teren, iar plânsul copilului i-a salvat apoi pe alții

În iulie 2014, datorită precipitațiilor puternice într-un loc din India, dintr-un sat, au ucis 100 de persoane. Ar fi putut fi mai multe, dacă nu ar fi fost plânsetul copilului lui Pramila Lemde.

Pramila Lemde a auzit brusc un sunet extrem de puternic de tunet în timp ce o hrănea pe Rudra. Acționând rapid, ea și-a acoperit copilul și a reușit să scape de alunecările de teren.

Însă au rămas blocate într-un loc timp de 8 ore, până când Rudra a început să plângă, iar o echipă de salvare a venit în ajutorul lor, salvând-o atât pe Rudra, cât și pe mama sa, dar și mulți alți oameni.

5. O mamă și-a salvat categoria de o tornadă de categoria 4, a suferit răni deschise, și-a rupt oasele, și ambele picioare i-au fost distruse

În timpul unei tornade, se presupune că trebuie să mergi la subsol și să te acoperi cu lucruri protectoare, dar această tornadă nu era una ca toate celelalte.

Era din categoria 4, atât de puternică încât a demolat casa acestei mame și a copiilor ei.

Decker a aruncat o pătură peste copiii ei și s-a așezat deasupra, gândindu-se că bumbacul moale și carnea ei umană vor fi suficiente pentru a-și proteja copiii de forțele tornadei, dar și de casa care se prăbușea deasupra lor.

Din fericire, tornada le-a distrus casa, dar ambii copii au fost cruțați fără a răniți. Cu toate acestea, mama Decker a fost prinsă sub greutatea resturilor din casă care s-au prăbușit peste corpul ei, mai ales peste picioare.

După ce a trecut tornada, Decker a rămas prinsă sub moloz. Și-a trimis copiii să ceară ajutor, dar se aștepta să moară.

 

În curând, echipa de salvare a venit și a găsit-o cu un plămân perforat, cu coaste rupte și două picioare rupte. Decker folosește acum niște proteze pe post de picioare.

 

loading...

Comentează