Connectat

6 lucruri pe care femeile și bărbații le fac diferit și despre care nu discută niciodată

Bărbații și femeile sunt atât de asemănători și diferiți în același timp. Ca și ființe umane, avem multe lucruri în comun, dar când vine vorba de gen, există diferențe specifice, care trec dincolo de anatomia corpurilor.

Dorințele sunt aceleași, obiectivele pot fi aceleași, dar modul de gândire este diferit, ceea ce reprezintă un decalaj imens. Fiecare lucru care trece prin mintea unei femei poate suna inutil pentru bărbați.

De asemenea, femeile și bărbații se îndrăgostesc diferit. Ei chiar experimentează dragostea în mod diferit. Femeile au nevoie de iubire tot timpul, pe când bărbaților nu prea le pasă de partea romantică, decât în unele cazuri.

Mai mult, bărbații pot fi versiunea mai rațională a femeilor, întrucât ei nu lasă emoțiile să intervină sau să le stea în cale. Ei nu simt nevoia de a discuta despre orice lucru mărunt.

Nici măcar nu le pasă de aceste lucruri mărunte, tocmai de aceea nu se înțeleg cu femeile atunci când se ceartă. Ce este vital pentru o femeie este trivial pentru un bărbat.

De asemenea, cavalerii nu pot face multitasking-ul la care femeile sunt maestre!

Suntem pe cât de diferiți,pe atât de atrăgători. Ne întregim unii pe alții. Există gesturi minore, dar și condiții semnificative care determină diferențele dintre noi. Dar chiar și așa, suntem egali.

Mai jos, ți-am pregătit o serie de lucruri pe care femeile și bărbații le fac diferit, dar despre care nu vorbesc niciodată. Și nu sunt deloc cele la care te aștepți!

1. Felul în care aud sunete

Femeile au un simț al auzului mai clar decât bărbații și sunt experte în a auzi frecvențele înalte. Uimitor, creierul feminin este „programat” să audă copilul plângând, în timp ce bărbații dorm ca și cum nimic nu s-ar întâmpla.

Iar dacă un pisoi este ucis, femeia va auzi strigătul acestuia din timp. Cu toate acestea, bărbații pot vedea direcția din care sunetul vine mult mai clar și mai repede decât femeile. Concurează cu asta!

2. Cum interpretează sentimentele

Se spune că o femeie poate interpreta vizual, verbal și prin toate celelalte tipuri de semnale pe care oamenii le trimit către ele, aproape instantaneu.

Când o femeie intră într-o cameră plină cu necunoscuți, ea observă imediat cu atenție și deduce cu cine se poate înțelege și cu cine nu, sau care este vibe-ul oamenilor.

Când un bărbat intră într-o cameră, el scanează mediul, află unde este ieșirea, caută fața unui prieten și încearcă să vadă cine este amenințarea potențială sau inamicul.

Mai mult, bărbații nu înțeleg când o femeie se simte rănită decât dacă aceasta nu le spune direct.

3. Felul în care văd

Bărbații văd drept și departe. Se spune că au ochiul precum binoclul. Aceasta se numește o „viziune a tunelurilor” – este viziunea unui vânător capabil să-și urmărească prada.

Prin urmare, bărbații acuză femeile că ascund lucruri de ei. Chiar dacă șosetele, lenjeria de corp, cheile de la mașină sau hrana din frigider sunt unde ar trebui să fie, un bărbat nu le poate observa imediat, dacă nu se află în câmpul lui vizual imediat.

Femeile, pe de altă parte, au o viziune periferică mult mai bună.

4. Cum se dezbracă 

Poate că ți se va părea ciudat, dar ai observat vreodată felul în care femeile și bărbații își schimbă hainele. Femeile și bărbații se dezbracă în moduri diferite.

Bărbații își ridică brațele și-și trag tricourile peste cap. Femeile își încrucișează mâinile în față și își trag hainele, apucând marginile tricoului și îl dau jos, întorcându-l pe partea cealaltă.

5. Felul cum stau

 

Femeile stau de obicei cu picioarele înfășurate în jurul lor. Bărbații preferă de obicei să se așeze, răspândindu-și genunchii la distanță. În parte, este pentru că majoritatea bărbaților și femeilor poartă diferite tipuri de îmbrăcăminte.

De obicei, nu este o idee bună ca o femeie să stea într-o poziție specific masculină dacă are o fustă scurtă. Pentru bărbați, aceasta este mai degrabă o atitudine tipică de „mascul alfa” care-și arată masculinitatea.

6. Cum cască 

Bărbații sunt mai predispuși să-și încleșteze pumnii în timp ce cască, pe când femeile își țin mâinile deschise, probabil pentru sunt considerate mai elegante și mai feminine.

În ciuda tuturor acestor diferențe, bărbații încă mai au multe în comun cu femeile și acesta ar putea fi motivul pentru care cu toții avem acest sentiment de confort atunci când ne aflăm unii în preajma altora.

 

Comentează