Connectat

6 semne de Feng Shui care arată că te întâlnești cu un bărbat nepotrivit

Feng Shui înseamnă totul despre armonizarea a tot ceea ce este în viața ta cu mediul înconjurător, însă oamenii se gândesc mai mult la această artă ca la un set de reguli folosit pentru a-ți aranja mobila în casă.

Unii oameni o iau mai în serios, alții o ignoră complet, însă astăzi îți vom arăta cum Feng Shui-ul te va ajuta să determini dacă te întâlnești cu un tip care are intenții serioase în privința ta sau nu.

Chiar dacă nu știi nimic despre Feng Shui, există semne foarte clare pe care le poți găsi în privința „compatibilității” voastre, doar aruncând o privire la felul în care arată dormitorul său.

1. Patul în fața peretelui

Dacă patul prietenului tău este lipit de perete și ca să te urci în pat trebui să treci peste el, înseamnă că tipul nu vrea cu adevărat o relație sau este nepotrivit pentru tine.

Dacă dormi lângă perete, ești prinsă într-o capcană, și nu te poți da jos din pat decât dacă treci peste prietenul tău.

În orice caz, acest lucru arată că el controlează lucrurile, fără a avea nici un interes pentru confortul tău.

2. TV în dormitor

Dacă există un televizor în dormitor, poți spune la revedere dragostei și intimității voastre.

Televizorul va crea doar zgomot și îl va distrage. Să nu mai vorbim de faptul că îți va deranja somnul dacă el se uită la TV în toiul nopții.

Nu există nici o altă modalitate de a crea o dispoziție romantică în dormitor dacă acolo este prezent un televizor.

De asemenea, atenția lui va fi mai tot timpul orientată către ceea ce vede la TV, mai degrabă decât să fie centrată pe tine.

3. Lucrează în pat

De asemenea, nu este un semn prea grozav dacă prietenul tău lucrează în pat, cu laptop-ul pe brațe, fie pentru școală, fie că se ocupă de documentele pentru lucru.

Chiar și dependenții de muncă au nevoie de o diviziune sănătoasă între serviciu și somn. Înainte de a merge la somn, este ideal să te desprinzi cel puțin timp de o oră de muncă.

4. Nu există noptiere

Dacă nu există noptiere în dormitor, înseamnă că persoana nu este pregătită să se stabilească.

Nu intenționează să locuiască acolo pentru o perioadă lungă de timp, astfel încât, dacă nu are o noptieră, înseamnă că este gata să se miște ori de câte ori este nevoie sau să-și ia zborul.

Din nou, este ușor de cumpărat o noptieră, dar dacă partenerul este unul egoist, nu se va ocupa de nevoile celeilalte persoane din dormitor.

5. Saltea pe podea

Sigur, acest lucru poate fi explicat în timpul anilor de facultate, când bărbaților nu le stă gândul decât la petreceri, iar cumpărarea unui cadru de pat este o cheltuială suplimentară pentru care nu au bani.

Cu toate acestea, dacă te întâlnești cu un bărbat adult și el încă mai locuiește cu un coleg de cameră, este un motiv de îngrijorare.

6. Patul pe stânga

S-ar putea să ți se pară ciudat, dar rămâi atentă.

Dacă patul este așezat cu capul spre peretele din stânga până la intrarea în cameră, asta înseamnă că persoana este fericită să iasă și să se întâlnească (cu mulți), dar nu este în căutarea unei relații serioase.

 

Acum că ai aflat aceste informații despre cum Feng Shui-ul te poate ajuta să determini dacă un bărbat are sau nu intenții serioase în privința ta, probabil ar fi indicat să arunci o privire rapidă în dormitorul următorului (sau actualului) partener înainte de a trage concluziile.

Niciodată nu știi ce informații prețioase se pot ascunde în felul în care un bărbat decide să-și organizeze camera sau mobila!

loading...

Comentează