Connectat

7 greșeli care te pot face s-o pierzi pe femeia iubită într-o clipită

S-ar putea să nu fii Zeul Grec pe care femeile l-au visat, dar poate ai carisma ta, acea atitudine de nepătruns, ceva ce nimeni altcineva nu a îndrăznit să-i arate, și ai reușit cumva să-i cucereși corpul și mintea – poate că ai tot ceea ce ar putea face până și o femeie puternică și independentă să cadă pradă farmecelor tale.

Cele mai multe femei independente urăsc să recunoască faptul că le place să se predea din când în când, mai ales în spațiul lor personal.

În timp ce ele preferă ca bărbatul să stea în scaunul șoferului și să conducă situația, cel mai atrăgător aspect al ecuației este faptul că se descoperă pe ele însele supuse.

Să presupunem că ai cucerit-o… femeia e în limbă după tine, iar tu îi trimiți fotografii căreia îi plac și ei. Și saga continuă, până când altcineva decide să preia conducerea în privința lucrurilor pe care tu le-ai ignorat.

Să sperăm că citești acest articol la timp, căci cu tot optimismul îți spunem, sunt lucruri pe care le poți trece cu vederea și care te pot face să pierzi inima ei.

Iată ce ar trebui să ții minte dacă vrei să fii regele incontestabil al inimii și minții ei:

1. Ești iritat tot timpul 

În primul rând, chiar dacă altcineva își încearcă norocul cu femeia de care ești atras, nu trebuie să fii iritat sau supărat pe ea în mod constant, căci s-ar putea ca farmecul celuilalt să funcționeze mai bine decât al tău.

Cu cât ripostezi mai mult și îți verși nervii pe ea, cu atât mai multe șanse are celălalt de a fi oaza ei de liniște.

2. Nu o faci să aibă acel sentiment de securitate

Fiecare ecuație pentru adulți este diferită, dar au și elemente comune. Este vorba despre un angajament reciproc amiabil, în care se asigură participarea la nevoile fizice, emoționale și sociale ale fiecăruia, menținând, în același timp, și scânteia în viață.

O femeie va acorda întotdeauna atenție bărbatului care o face să aibă acel sentiment de securitate și liniște pe care îl caută și pe care nu-l poate obține de una singură.

3. O ignori

Ignoranța ta este șansa lui – dacă ai fi prea ignorant față de acele nevoi ale ei, care probabil erau vitale pentru ea, poate că a încercat să te întrebe despre acele mici lucruri, dar nu i-ai acordat destulă atenție.

Există posibilitatea ca el să citească acele nevoi ale ei chiar și fără  ca ea să i le spună.

4. Nu-i acorzi atenția adecvată 

Probabil că el știe cum să umple golurile… În timp ce erai ocupat să-l joci pe Domnul Dificil pentru a obține ceva, poate că el a găsit o cale de a se apropia altfel de ea.

Poate că el nu este sărmanul băiat, ci omul matur, care știe că un bărbat trebuie să găsească modalități subtile de a-i spune doamnei că vrea să fie în preajma ei, fără prea multe cuvinte.

5. O faci să se simtă nedorită

Trebuie să știi cum să-i spui că o vrei. Cu cât o faci să se simtă nedorită, cu atât mai mult va avea nevoie să se simtă dorită de tine, dar din păcate, dacă prelungești lucrurile prea mult, celălalt tip va fi destul de inteligent pentru a ști cum să rupă barierele construite de ea.

6. Încerci să o schimbi 

Ești obsedat de control? Ai creat, cumva, o barieră de comunicare între tine și ea? Poate să aibă suficientă încredere în tine pentru a se simți destul de sigură încât să-ți împărtășească secretele ei?

Nu te pune niciodată într-o ipostază în care altcineva o cunoaște mai bine decât tine. Majoritatea femeilor independente sunt fermecate de faptul că cei aleși de ele sunt cei care le cunosc pe interior, iar ele nu oferă acest privilegiu prea multor oameni din jur, datorită zidurilor pe care le-a construit împrejurul ei.

7. Te joci cu independența ei

Având în vedere femeia independentă care este, nu ar vrea să se bazeze pe nimeni altcineva pentru viața ei în ansamblu. Paradoxul este că, dacă va exista un moment în care o vei face să simtă că o vei abandona sau o vei lăsa singură atunci când îi este mai greu, îi vei pierde respectul.

Ea se așteaptă ca partenerul ei să fie suficient de curajos și de puternic pentru a o proteja atunci când se va ajunge la asta. Din nou, pierderea ta ar putea fi câștigul altcuiva.

 

loading...

Comentează