Connectat

7 lucruri discrete care îl vor face să fie nebun după tine

Evident, un partener trebuie să fie câștigat prin atenție, îngrijire, încredere și sentimente puternice.

Dar nu este rău nici să știm câteva trucuri care ne vor ajuta să ieșim în evidență dintre multe alte femei care încearcă să-i câștige inima.

Din când în când, trebuie să mai apelăm și la scurtături pentru a ajunge la inima partenerului. Trebuie să-i arătăm o latură cu totul diferită.

Relația ta nu trebuie să fie plictisitoare și monotonă.

De aceea, iată o serie de lucruri discrete care te pot ajuta să-i pui pe jar imaginația partenerului și să-l faci să fie înnebunit după tine!

1. Îmbrăcămintea ta

După cum știi, bărbații sunt creaturi vizuale. Le place când femeia lor arată frumos. Prin urmare, chiar și atunci când stai acasă, este o ocazie potrivită ca să arăți bine.

Poartă o rochie lejeră și un machiaj delicat, pentru o seară minunată cu iubitul tău, care vor conduce către o situație în care nu veți mai apuca să vedeți creditele finale ale filmului.

2. Lenjeria

Puține lucruri pe această lume pot atrage atenția unui bărbat.

În plus față de o doamnă bine îmbrăcată, singurul lucru care mai are o influență incredibilă asupra imaginației unui bărbat este o femeie îmbrăcată în lenjerie intimă.

Mulți producători creează lenjerii intime care să-i înnebunească pe bărbați. Lenjeria frumoasă poate fi elegantă, dar poate stimula și simțurile, în același timp.

3. Parfum senzual

Se spune că mirosul parfumului unei femei afectează extrem de mult simțurile unui bărbat. Mirosul de parfum poate spune multe despre tine.

Bărbații acordă atenție mirosului în majoritatea ocaziilor. Mirosul de citrice poate fi legat de muncă și productivitate, parfumul floral este asociat cu prietenia și frumusețea.

Bărbații iubesc mirosurile dulci, cum ar fi vanilia. Nu pot rezista mirosului care le place.

 

4. Contactul cu ochii

Dacă te afli într-un bar și persoana de care-ți place face contact vizual cu tine, ce faci mai departe? Dacă te atrage, îi zâmbești.

Dacă totul merge bine, unul dintre voi va face primul pas și se va apropia de celălalt.

Bărbații din relații se uită, de asemenea, la partenerele lor adânc în ochi, în timpul unei conversații, pentru a-i arăta că nu e numai interesat de ceea ce-i spune, ci și cât de senzuală o găsește.

5. Sportul împreună 

Majoritatea femeilor cred că bărbaților le place să facă sport numai în compania altor bărbați, dar se înșeală.

Studiile au arătat că bărbații preferă femeile care nu se tem de transpirație și oboseală.

Sportul declanșează hormonul de fericire, astfel că toate cuplurile mai active din punct de vedere fizic sunt mai fericite împreună.

Împărtășirea unui tip de sport cu bărbatul iubit nu este doar o altă modalitate de a avea grijă de tine, ci și una de a petrece timp împreună.

6. Dușul împreună

 

Din moment ce poți transpira pentru două ore, de ce să nu faceți și duș împreună? Nu trebuie să conducă neapărat la o situație intimă în dormitor.

Un duș comun este o activitate intimă, un moment în care îți vezi partenerul diferit, fără haine sau machiaj. Oferă un sentiment de intimitate și de îngrijire.

 

 

7. Vorbirea directă

Nu este surprinzător că bărbații preferă situațiile în care femeile preiau controlul. Când ea îi spune ce îi place, ce se așteaptă de la el să facă, el va face ceea ce i se spune.

Există mai multe modalități de a seduce un bărbat și nu este nimic în neregulă cu dorința de a-l mulțumi pe partener, cu condiția de a-ți dori să faci toate acestea cu adevărat.

Nu trebuie să te forțezi să faci nimic. Poți alege doar un sfat din articolul nostru sau cel despre care crezi că va funcționa în relația ta.

 

Sentimentele și confortul tău sunt cele care contează aici.

Comentează