Connectat

8 semne că cel cu care te întâlnești este o pierdere de timp

În general, este destul de ușor să-ți dai seama când nu pierzi timpul: ai fluturi în stomac numai la gândul că urmează să-l vezi, iar atunci când sunteți împreună, totul este minunat, iar lumea întoarce capetele după voi. Senzația de a te simți fericită nu este o pierdere de timp. Uneori totuși, poate fi mai dificil să-ți dai seama dacă pierzi timpul sau nu.

Atunci când sunteți împreună, găsești tot felul de scuze pentru care întâlnirea nu a mers atât de bine precum te așteptai: „Poate că următoarea întâlnire va fi mai bună”, „Am nevoie de timp pentru a mă decide” sau „Nu e ca și cum am fi oficial împreună.”. Uneori e nevoie de timp pentru a te putea deschide complet și fără rezerve în fața cuiva, pentru a ști dacă ești în locul potrivit și cu persoana potrivită.

Dar cred că este important să știi când pierzi timpul cu cineva, și ar fi bine să afli asta mai devreme decât mai târziu. Iată câteva semne ale acestui fapt!

1. Nu îți imaginezi un viitor cu el

Nu întotdeauna ai ocazia de a-ți imagina un viitor cu cel cu care te întâlnești, pentru ca el să fie demn de timpul tău. Câteodată, e vorba numai de întâlniri, puțină distracție și sentimentul confortabil de a ști că ești cu el doar pe termen scurt. Dacă nu te gândești cu nerăbdare la „Când o să-l mai pot revedea weekend-ul viitor?”, atunci probabil îți pierzi timpul. Ar trebui să fii întotdeauna capabilă să vezi un viitor cu persoana cu care te întâlnești, chiar dacă acest viitor ține numai de câteva zile.

2. Ieși cu el numai în cazul în care e ultima ta opțiune

Dacă te întâlnești cu cineva doar pentru că toți prietenii tăi sunt ocupați, atunci îți pierzi timpul. Încearcă să petreci puțin timp singură. Netflix and Chill a fost inventat cu un motiv, astfel încât să nu fii nevoită să ieși la întâlniri doar pentru a avea o ocupație.

3. Te vezi și cu alte persoane

Dacă îți petreci timpul cu mai multe persoane în aceeași lună calendaristică, este un semn clar că nu ești interesat în mod legitim de nici una dintre ele. Dacă te-ai văzut cu cineva un timp și acum îți cauți alți pețitori în timp ce te vezi cu el, e un semn că acea persoană nu este pentru tine și că ai fi mai fericită în altă parte, așa că nu-ți mai pierde timpul!

4. El se vede cu alte persoane

Pe de altă parte, dacă ești complet atrasă de cineva, dar are obiceiul de a se vedea cu tine și cu alte persoane în același timp, atunci el chiar este o pierdere de timp pentru tine.

5. Nu îți returnează niciodată mesajele sau apelurile

Dacă cineva este prea leneș pentru a trimite un mesaj sau a răspunde la unul din cele 100 pe care i le trimiți, categoric nu merită timpul tău. Gândește-te la asta: el nu este dispus să renunțe la timpul său pentru tine, pentru a te contacta, prin urmare, însemni o mare pierdere de timp pentru el. Tratează-l la fel!

6. Ei nu te prioritizează niciodată

Faptul că nu îți răspunde la apeluri sau mesaje este un lucru pentru care nu există o scuză legitimă. Dar și mai de neiertat este comportamentul „mereu prea ocupat pentru a face planuri cu tine”. E un semn sigur că el este de părere că pierde timp prețios cu tine, așadar, mai bine îți îndrepți atenția către alte lucruri sau persoane. El nu mai merită nici un minut din atenția ta.

7. Nu ești interesată să-l prezinți prietenilor

Sigur, îți place să-ți petreci timpul unu-la-unu cu el, înainte de a-l prezenta familiei sau prietenilor. Așa e normal și sănătos. Dar dacă nu simți nici o dorință de a-l face parte din cercul tău amical sau familial, ori și mai rău, dacă el nu face asta cu tine, este un semn cert că îți pierzi timpul cu el. Nu ești într-o relație serioasă cu cineva pe care nu dorești să-l prezinți prietenilor, iar dacă persoana respectivă nu se ridică la nivelul de a fi cu tine și prietenii tău, cu siguranță nu merită nici măcar să-ți petreci timpul cu ea.

8. Te face să te simți mai puțin decât meriți

Dacă cineva te face să te simți în mod constant nesemnificativă, neimportantă, și mai puțin decât ești sau meriți, nu trebuie să-ți mai pierzi nici măcar o secundă alături de el. Este un semn clar că e timpul să treci mai departe și să găsești pe cineva care merită cu adevărat atenția și timpul tău.

loading...

Comentează