Connectat

8 semne că-l iubești mai mult decât te iubește el pe tine!

Femeile au o capacitate nemărginită de a iubi, mai ales atunci când sunt implicate într-o relație pe care ele o cred și o vor a fi serioasă. E în regulă, noi înțelegem.

Ai o mulțime de dragoste de oferit, dar trebuie să fii atentă, căci la un moment dat poate deveni un pic prea excesiv.

S-ar putea să te simți rănită deoarece dragostea ta nu e reciprocă la același nivel. Cum îți dai seama că-ți iubești partenerul un pic prea mult? Verifică aceste indicii de mai jos!

1. Îl lași să abuzeze de tine

Abuzul fizic și emoțional nu ar trebui să fie niciodată tolerat sau acceptat, indiferent de situație și în special într-o relație.

Dacă el te lovește mereu sau te abuzează verbal, iar tu continui să-l lași, atunci probabil că-l iubești prea mult. E cazul să încetezi.

2. Îi tolerezi prea multe obiceiuri proaste 

Unghiile lui sunt murdare. Hainele sale miros, sunt nespălate. Părul lui devine prea lung și neîngrijit. Și totuși, îl iubești în ciuda acestor obiceiuri proaste de îngrijire.

Dar e un lucru trist, deoarece dragostea nu trebuie să însemne renunțarea la igiena sa de bază.

3. Îl ierți pentru infidelități

Dacă te înșeală cu alte femei, e cazul să rupi relația! Nu te merită și dacă găsești mereu în tine puterea să-l ierți, e clar că îl iubești un pic prea mult, exagerat de mult.

Dar nimeni nu ar trebui să suporte vreodată infidelitatea.

Dacă face o greșeală și îl ierți, ar putea fi în regulă de acum înainte. Dar dacă o face în repetate rânduri, atunci doar te minți singură cu privire la relația voastră.

4. Îi cauți mereu scuze pentru caracterul său nesănătos

Dacă e în mod constant răutăcios cu tine sau cu cei din jurul tău, atunci ar trebui să iei măsuri. Nu-i mai căuta scuze pentru comportamentul nesănătos.

Dacă îi tolerezi comportamentul negativ și manierele rele, e clar că îl iubești prea mult.

5. Oferi mai mult decât primești 

Dar relațiile sunt o stradă cu două sensuri, și cele mai bune relații au întotdeauna armonie și simetrie în acțiunile lor.

Însă dacă descoperi că ești singura care oferă, înseamnă că ești și singura care iubește prea mult și primește prea puțin pentru cât merită.

6. Ești dădaca lui 

Faci curățenie după el. Îi speli hainele. Gătești pentru el. Îi tai unghiile. Ești iubita lui sau dădaca lui? E bine să ai grijă de partenerul tău, dar nu să devii mama sau mai rău, dădaca lui.

7. Nu-l faci responsabil pentru greșelile sale

Dacă îl protejezi mereu absolvindu-l de orice vină pentru defectele sale, atunci da, îl iubești mai mult decât merită.

Suntem cu toții oameni și avem neajunsurile noastre, dar e important să ne asumăm responsabilitatea pentru greșeli.

Există consecințe pentru fiecare dintre ele, iar tu nu ar trebui să-l protejezi pe el de aceste consecințe.

8. Îl lași să-ți folosească banii

La un anumit moment, e bine să împărțiți banii într-o relație, dar atunci când îl lași să folosească prea mult banii pe care-i câștigi prin propria muncă, pentru dorințele sale egoiste, nu e bine deloc.

Îl iubești mai mult decât merită, iar asta ar trebui să se oprească.

loading...

Comentează