Connectat

8 situații „așteptări vs realitate” cu care s-a confruntat fiecare fată! A 6-a pune sare pe rană!

Este suficient să ne uităm în jur pentru a vedea multe lucruri interesante pe care am dori să le încercăm, deoarece acestea ar putea fi distractive.

Dar suntem capabili să o facem la fel de bine cum ne-am imaginat? Probabil că nu! Destul de des, viziunea noastră asupra rezultatului final este complet diferită de realitate.

În cele mai multe cazuri, rezultatul final nu are nimic de-a face cu așteptările, speranțele și idealurile noastre, dar partea bună este că nu ești singura femeie care a trecut prin asta!

Mai jos, am realizat o listă de situații „așteptări vs. realitate” prin care toate fetele au trecut la un moment dat sau altul. Să vedem despre ce este vorba!

1. Când faci baloane cu guma

Adu-ți aminte de acel moment în care îl vezi pe tipul de care-ți place și mesteci o gumă și faci baloane în același timp.

Vrei să-l impresionezi, așa că decizi să faci un balon mare cu guma. Viziunea din capul tău este perfectă, și îți imaginezi că arăți foarte irezistibilă atunci când balonul se sparge.

Dar, desigur, nu totul merge așa cum ai planificat, iar balonul spart va împrăștia guma pe toată fața ta, făcându-te să vrei să intri în pământ de rușine.

2. Apariția

Ai totul în cap, bine planificat. Când urmează să-ți faci apariția undeva, momentul acela în care intri pe ușă trebuie să fie perfect, ca în filme.

Dar, din păcate, nu contează cât de mult încerci, căci realitatea este mai nemiloasă. Ce e mai rău, e că acum va trebui să te lupți multă vreme ca să-i scoți imaginea din cap iubitului tău!

3. Design-urile cool pentru unghii

Vezi un nou tutorial despre un model de unghii pe care ți l-ai putea face și decizi să-l încerci imediat. Ținând cont de felul în care arată rezultatul final în tutorial, te entuziasmezi și umpli de fericire, iar apoi, începi să-ți îngrijești unghiile.

Dar la un moment dat, realitatea regresează, iar la final, unghiile tale arată ca un dezastru total. Nu sunt deloc precum cele din tutorial! Te dezamăgesc, iar apoi devii deprimată, gândindu-te că nu ești în stare de nimic.

Nu-ți face griji, cu toate am trecut prin asta!

4. Când ești o jucătoare 

Imaginează-ți: îți place să te joci jocuri, ești implicată în poveste. Petreci destul de mult timp făcând asta și vrei să împărtășești hobby-ul tău cu ceilalți.

Tu crezi că arăți foarte atractivă în timp ce te joci, dar asta e doar imaginea din capul tău. Varianta din viața reală este mult mai plictisitoare de atât.

5. Purtarea unor ochelari de soare colorați

Îți place moda, știi ce este trendy. Când vezi alte fete care poartă ochelari de soare mari și colorați, îți dorești să încerci și tu.

Totuși, atunci când decizi să acționezi în acest sens, ajungi să arăți mai mult ca Miley Cyrus la premiile VMA decât cel mai popular blogger de fashion. Câtă rușine!

6. Când dormi la o prietenă

Acel moment în care te gândești că vă veți bate cu perne toată noaptea, sta cu măștile pe față, viziona filme și bârfi despre ultimele evenimente din viața voastră, se transformă cât de curând în petrecerea timpului navigând pe Internet și pe Social Media.

Realitatea e tristă. Adio distracție!

7. Tu la petreceri

Cui nu-i place să petreacă! Lucrurile se termină de obicei cu o cantitate exagerată de alcool consumată și adormitul pe oriunde este posibil, ceea ce nu seamănă deloc cu aspectul incitant pe care te gândești că-l ai după mai multe pahare de vin.

Hai să fim serioși, nimeni nu arată bine atunci când este beat!

8. Când te gândești la acel moment special

Te simți mândră de părul tău lung, și visezi la un sărut care arată exact ca în filme. În mod surprinzător, realitatea are o părere un pic diferită.

Nu contează cât de drăguță ești, părul va sta întotdeauna în calea ta, iar părul nu este foarte gustos. El poate distruge chiar și cea mai bună întâlnire a ta.

 

În încheiere, am vrea să-ți mai spunem încă o dată că nimeni nu este perfect și că nu ești singura care a trecut prin astfel de momente. Probabil că unele dintre ele se vor mai repeta, însă fac parte din ciclul vieții, și ar trebui să ne bucurăm de ele.

loading...

Comentează