Connectat

8 situații hilare care dovedesc că există doar două tipuri de oameni pe lume

A spune că trăim într-o lume în care lucrurile sunt albe și negre ar fi complet greșit. Dar există câteva situații în care zonele gri nu există deloc, cum ar fi tipurile de oameni de planetă.

Se pare că există doar două tipuri de oameni pe lume, iar situațiile cele mai relevante din acest punct de vedere le vei descoperi în cele ce urmează.

Așadar, fie îți place să faci lucrurile în mod corect, fie complet pe dos, adică greșit. În acest sens, ți-am rezervat câteva exemple de situații care ilustrează destul de clar faptul că sunt două tipuri de oameni pe lume, care pot fi la fel de diferite ca ziua și noaptea în felul în care gândesc și acționează.

Tu în care dintre aceste situații te regăsești?

1. Apa pură sau apă cu bule?

Exista o vreme în care oamenii obișnuiau să bea apă numai de la robinet. Astăzi, există o mulțime de pretențioși, și toată lumea cheltuie bani pe ceea ce crede că este cel mai curat tip de apă pe care o pot bea.

Și totuși, și aici există păreri împărțite – unii oameni optează pentru purificare, în timp ce alții preferă câteva bule în băutura lor. Pe scurt, alegi apa plată sau minerală?

2. Probabil ai crezut că există doar o singură cale de a decoji o banană

Dar se pare că sunt oameni care prefer să decojească banana pe măsură ce o mănâncă, astfel încât nu au mâinile lipicioase, pe când alții aleg să decojească întreaga banană înainte de a lua prima înghițitură.

3. Postezi cu link sau fără link?

Atunci când împărtășim un videoclip pe rețelele sociale, unii oameni cred că e minunat să adauge link-ul, în cazul în care videoclipul nu va apărea.

Dar alții preferă să facă lucrurile mai simple și mai puțin haotice, și să elimine link-ul imediat după ce videoclipul apare. Descurcă-te cu asta.

4. Există vreo cale corectă sau una greșită de a mânca cerealele dimineața?

Nah! Există doar un alt mod de a turna lucrurile, care face diferența. Poate că preferi să torni mai întâi cerealele și abia apoi laptele, dar cineva complet opus ție, va prefera să toarne cerealele într-un castron plin cu lapte.

5. Există două moduri de a trăi pe această lume

Poți trage draperiile și lăsa toată lumea în afară, sau poți deschide traperiile pentru a saluta lumea și a lăsa soarele să intre în casa ta.

6. Fișiere-dosar sau fișiere tip zip? Ce alegi pentru a-ți organiza documentele digitale?

Un dosar face mai ușor vizualizarea conținutului, dar ocupă mai mult spațiu pe hard disk. Fișierele tip ZIP sunt comprimate, astfel încât economisești mai mult spațiu, dar vei avea dificultăți în a vizualiza conținutul lor, încât trebuie să-l extragi de fiecare dată de acolo. Tu cum preferi să abordezi lucrurile?

7. Un telefon aglomerat sau unul curat?

Unii preferă să aibă telefoanele la fel ca li laptop-urile: pline de iconițe pe ecran sau complet curate. Deși există un motiv în spatele nebuniei cuiva de a avea multe pictograme și fișiere pe ecranul telefonului, alți oameni preferă o alternativă mai simplă, fără aglomerație, pentru a găsi lucrurile mult mai ușor.

8. Chiar și un bec ne poate spune cât de diferiți suntem unul de celălalt

În timp ce unii oameni aleg să opteze pentru un design clasic al unui bec, ceilalți ar prefera să fie mai conservatori în privința energiei și mai ecologici, alegând o alternativă mai spiralată.

Oamenii nu încetează să încerce să-și individualizeze existența cât trăiesc pe acest pământ, iar asta se reflectă în modurile lor de a-și organiza viața, începând de la cele mai mici detalii și până la cele mai importante.

 

 

 

 

 

 

loading...

Comentează