Connectat

Cele mai bizare lucruri pe care femeile le fac atunci când sunt îndrăgostite de un bărbat!

Dragostea este un sentiment minunat și atunci când îl simți, dorești să împărtășești emoțiile cu toată lumea.

Dar adevărul este că nici măcar nu ar trebui să vorbești despre asta. E nevoie doar ca lumea să petreacă un moment cu tine pentru a înțelege.

Cert este că fiecare om se comportă într-un mod specific atunci când este îndrăgostit. Chiar dacă deseori nu reușim să-i înțelegem, sau îi considerăm ridicoli, știm că nu este ușor să controlezi un astfel de sentiment.

În cele ce urmează, îți vom prezenta o serie de comportamente pe care femeile le afișează atunci când s-au îndrăgostit de un bărbat!

1. Afișează o indiferență falsă

Când o femeie este deja sigură că bărbatul respectiv o place și caută o cale de a se apropia de ea, acela este momentul în care decid să joace jocul „greu-de-obținut”.

Este unul dintre aceste comportamente feminine care sunt aproape imposibil de înțeles, chiar dacă pentru femei pare un lucru foarte natural de făcut. Totuși, trebuie să fim de acord că funcționează în unele cazuri!

2. Indicii

Atunci când astrele se aliniază și condițiile sunt favorabile, femeile încep să ofere indicii bărbaților pe care-i plac, uneori cu puțin ajutor din partea altor persoane.

Apoi, nu fac decât să aștepte reacția bărbatului cu pricina. Este un comportament ușor ridicol, dar femeile nu se pot abține să nu-l facă.

3. Arată prietenilor conversațiile avute

Trimiterea unor print screen-uri cu ceea ce ți-a scris tipul de care-ți place este un lucru normal și acceptat de către toate grupurile de prietene.

Toată lumea care se îndrăgostește tinde să arate și altora discuțiile pe care le consideră „adorabile”, din dorința de a împărtăși cu ceilalți fericirea lor.

4. Simte mânie și gelozie chiar dacă nu este iubitul lor încă

Este interesant de știut că acest comportament a fost confirmat de oamenii de știință. Când un bărbat pe care o femeie îl place vorbește cu o alta, femeia se transformă.

Evoluează într-un monstru al geloziei (se poate întâmpla în câteva secunde) și cel mai rău lucru este că nu poate evita să nu simtă asta.

5. Se uită constant în ochii lui

Este inevitabil să nu te uiți în ochii lui atunci când îl placi mult de tot. Iar asta continuă. Este adevărat că ochii rostesc mai mult decât gurile noastre.

În plus, cercetătorii spun că schimbul de privire are o ciudată putere de a crea un sentiment de intimitate și de a aprofunda relația.

6. Vorbesc despre ei ca și cum ar fi iubiții lor, chiar dacă nu sunt

Spune adevărul, și tu faci asta! De fiecare dată când „bârfești” cu cineva despre el, te referi la el ca la „prietenul meu”, chiar dacă nu sunteți încă un cuplu în mod oficial.

Faci asta pentru că îți place modul în care sună și pentru că știi că este posibil ca visele tale să se împlinească în curând.

7. Își imaginează că sunt soțiile lor, chiar dacă nu sunt

Este un alt lucru amuzant și tipic femeilor îndrăgostite. Înainte de a adormi, își imaginează cum ar fi să fie soțiile lor. Astfel de gânduri sunt enervante pentru că sunt greu de controlat.

8. Înainte de a le răspunde la mesaje, îi obligă să aștepte

Probabil că acesta este cel mai infantil și ridicol tip de comportament care poate exista între două persoane îndrăgostite. Cu toate acestea, este o parte crucială a flirtului.

Este esențial pentru fiecare femeie faptul ca bărbatul să observe că ea nu așteaptă ca el să o contacteze.

9. Trimit mesaje „din greșeală”

Da, sigur! Probabil că nu există nici o femeie care să nu fi încercat acest truc înainte. Probabil îți dai seama cât de ridicol este să trimiți mesaje „din greșeală” celui de care-ți place, dar tot o faci.

Odată ce dragostea plutește în aer, nu te poți controla și cauți orice ocazie de a vorbi cu el.

10. Zâmbesc nervos

La început, când femeilor le place de un bărbat, se pot simți intimidate în mai multe feluri. Acesta este momentul în care se înroșesc când stau lângă ei, mâinile le transpiră, dar cel mai bizar și amuzant este faptul că încep să râdă „isteric”.

 

Toate acestea se întâmplă ca o consecință a gândului că le-ar putea cere să fie iubitele lor în orice moment.

loading...

Comentează