Connectat

Cine este cea mai bogată familie din istorie care conduce în secret lumea

Familia Rothschild și suma de 500 de miliarde de dolari – îți sună cunoscut? Este cea mai bogată familie din lume și există numeroase conspirații în jurul membrilor, a căror avere nu are cum să nu-ți ridice semne de întrebare.

Este foarte important să privim la lucrurile care demonstrează cu precizie că familia Rothschild conduce problemele mondiale.

De ce ar putea supraviețuitorii, cum ar fi Statele Unite, Rusia și China, să renunțe la puterea lor, să conducă războaie și să exercite controlul asupra piețelor, conform liniilor directoare de mai sus? Răspunsul potrivit este: banii.

Revendicare: Familia Rothschild deține 80% din averea mondială, cu o valoare netă de 500 de miliarde de dolari

Să începem cu istoria familiei, cu adevărul exact al afirmației menționate mai sus și comparația cu bogăția totală a lumii, conform sondajului.

1. Originea familiei Rothschild

Mayer Amschel Rothschild a înființat familia Rothschild. S-a născut în 1744 în ghetoul din Frankfurt. La vârsta de 13 ani, s-a deplasat la Hanovra, pentru a-și desfășura activitatea de ucenicie la banca lui Simon Wolf Oppenheimer.

La vârsta de 19 ani, s-a întors la Frankfurt. Acolo, el s-a alăturat afacerii sale de spălare a banilor lui Calmann și a devenit dealer în monede rare, câștigând patronajul lui Wilhelm IX din Hesse, și titlul de „factor de tribunal”.

Activitatea monetară a lui Rothschild s-a extins prin furnizarea de servicii bancare către Wilhelm IX. Banca sa a devenit una dintre cele mai mari din Frankfurt.

2. Istoria familiei

El dorea ca fiii săi să domine singuri. În plus, pentru a extinde afacerea familială în Europa, Mayer A. Rothschild a avut cea mai mare ședere în Franța, în timp ce cei patru copii ai săi au fost trimiși în diverse comunități urbane europene, cu misiunea de a înființa o organizație bancară și financiară, pentru a dispune de resurse de afaceri și de servicii bancare.

2.1 Endogamia pentru a conserva banii

Endogamia (obiceiul de a se căsători numai în limitele unei comunități locale, al clanului sau al tribului) a fost o practică esențială a familiei Rothschild, ținând cont de obiectivul final – de a lăsa controlul bogățiilor lor în mâinile familiei.

Prin eforturile lor de colaborare, membrii Rothschild s-au ridicat într-o varietate de domenii, inclusiv eforturi bancare, împrumuturi, obligațiuni guvernamentale și trazacționarea cu lingouri.

Finanțarea acestora a oferit oportunități de investiții, și în cursul secolului al XIX-lea, au devenit actori majori în activitățile de transport minier și de transport feroviar pe scară largă în Europa.

3. Este linia de sânge Rothschild satanică?

Mulți dintre martorii care au intrat în casa lui Rothschild susțin că familia era plină de închinători ai lui Satana. Pentru a adăuga și mai multă intrigă la poveste, unii dintre membrii familiei își semnau numele pe documente cu Sigiliul lui Solomon.

Deși sigiliul este considerat, în principal, un simbol al poporului evreu, nu era simbolul oficial al timpului. În schimb, a fost văzut ca un simbol în mare parte neutilizat, folosit doar de magicieni și de sataniști în ultimii ani.

4. Înrolați pe ambele părți ale războiului

Din moment ce familia Rothschild controla jumătate din banii din lume, ei au fost cei care au reușit să finanțeze majoritatea războaielor majore care s-au petrecut în ultimii 200 de ani.

Familia Rothschild a sprijinit totul, de la războaiele napoleoniene până la războaiele mondiale ale secolului XX.

La sfârșitul fiecărui război, familia Rothschild a început să vadă semnele dolarului atunci când împrumuturile au început să se întoarcă, iar alte țări au nevoie de mai mulți bani pentru eforturile lor de reconstrucție.

Când băncile au fost decimate din cauza războiului, era doar un singur loc în care se puteau întoarce, iar asta era la familia Rothschild. Poate că de aceea s-au considerat a fi mai presus de legea din majoritatea țărilor.

5. Legături cu societatea întunecată

O informație fascinantă care poate afirma faptul că familia Rothschild era într-adevăr pusă în legătură cu societăți secrete vine din Primul Război Mondial.

Persoanele au raportat că o parte din afacere includea asumarea controlului lor asupra Illuminati Bavarezi, care a fost înființată în 1776.

Deoarece societatea este un mister, este posibil să nu descoperim niciodată detaliile complete.

 

6. Partide ciudate

O mulțime de partide Rothschild au implicat unele alegeri foarte ciudate în stilul vestimentar, care includeau: purtarea capetelor de animale și a măștilor cu fețe multiple.

 

7. Rezervele Federale ale Statelor Unite

Sistemul Federal de Rezerve este o bancă ce este în proprietate privată și este cea în care SUA își păstrează cea mai mare parte a banilor.

Una dintre marile bănci din Rezervele Federale din SUA este situată în New York City și este deținută de cei din afara țării.

Se crede că atât familia Rothschild, cât și familia lui Rockefeller au avut un cuvânt important de spus în Rezervele Federale ale Statelor Unite.

7.1 Dimensiunea puterii Rothschild

Potrivit surselor, a fost evaluat faptul că Rothschild a controlat jumătate din averea lumii. Banca Federală din New York a fost controlată de cinci bănci care dețineau 53% din acțiunile sale.

Aceste cinci bănci au fost controlate de Nathan M. Rothschild și copiii săi, din Londra.

8. Bogăția revendicată a familiei Rothschild

Familia Rothschild este putred de bogată, dar garantează că au un total de active de 500 de miliarde de dolari. Ei chiar pretind că dețin 80% din bogățiile lumii. Cu toate acestea, acestea sunt cifre extrem de exagerate.

8.1 Bogăția globală

Familia Rothschild a acumulat mari averi începând cu anii 1700 și susține că are o valoare netă de 500 de miliarde de dolari sau că dețin 80% din bogăția lumii, însă aceste afirmații sunt problematice.

De pildă, bogăția totală a lumii a fost estimată la numai 250 de miliarde de dolari, jumătate din ceea ce au pretins cei din clanul Rothschild că dețin.

„Bogăția globală a atins 250 de miliarde de dolari în 2015, cu un pic mai puțin decât anul trecut, din cauza mișcărilor nefavorabile ale cursului de schimb. Tendințele de avere care stau la bază, totuși, rămân în general pozitive, potrivit raportului Global Wealth Report al Institutului de Cercetare al Credit Suisse”.

9. Adevăr sau conspirație?

Cel mai apropiat lucru de o afacere a familiei Rothschild din 2016 este Grupul Rothschild, o companie multinatională de investiții bancare.

Dar firma nu generează, în sine, venituri suficiente pentru a susține afirmațiile despre averea familiei.

În 2015, veniturile anuale ale Grupului Rothschild au fost estimate a fi de 500 de milioane de dolari. În comparație, cea mai mare companie din lume, Walmart, are un venit anual de aproape 500 miliarde de dolari.

 

10. Lista Forbes 2015 

De asemenea, trebuie menționat faptul că doar un membru al familiei Rothschild este inclus în lista Forbes din 2015 a miliardarilor mondiali: Benjamin de Rothschild, care a fost clasat pe locul # 1121 cu o valoare netă de 1,61 miliarde de dolari.

În timp ce familia Rothschild era, cu siguranță, una dintre cele mai importante puteri financiare din lume în secolele trecute, ea nu mai are același nivel de influență asupra afacerilor globale. Sau cine știe…

 

Comentează