Connectat

Cine se îndrăgostește de tine în funcție de semnul tău zodiacal!

După cum bine știi deja, astrele au multe de spus în ceea ce privește viața ta amoroasă. Astăzi, s-au gândit să-ți dezvăluie cine s-ar putea îndrăgosti de tine, în funcție de semnul tău zodiacal!

Nu te pripi să tragi concluzii greșite, căci s-ar putea să rămâi uimit de ceea ce vei afla! Așadar, citește mai departe!

Berbec

Motivația ta neobosită pentru o carieră bună și succesul ulterior este suficientă pentru a face chiar și un partener extrem de sigur pe sine să se simtă destul de nesigur în preajma ta.

Dar numai cei care sunt la fel de motivați ca și tine, și care știu cum să adauge puțină distracție firii tale competitive, sunt cei care reușesc să te vadă precum cea mai Beyonce non-Beyonce din lume, așa că pot doar spera să fie al tău Jay-Z (sau poate doar un fan care suspină, atâta timp cât faci parte din lumea lui).

Taur

Tu atragi oamenii care, la fel ca și tine, se bucură de lucruri fine în viață – cum ar fi abonamentele la Netflix, Nutella direct din borcan și în mod ideal, un câine (sau șase) în preajma voastră.

Nu e nevoie să insiste cu mesajele pentru a te menține interesat, trebuie doar să te surprindă cu un tacos!

Gemeni

Tu sigur nu ești cel mai bun la a sta liniștit, iar aceeași rutină de maraton Netflix pentru 3 weekend-uri consecutive are același nivel de entuziasm ca și ruperea unui picior, cel puțin pentru tine. Din fericire, atragi oameni care sunt la fel de spontani ca și tine.

Rac

Din moment ce poți fi ușor mai reticent în a-ți împărtăși viața cu străinii, nu vei străluci într-un bar transpirat încercând să te prezinți pentru a 3-a oară înainte de a renunța complet.

Persoana care se va îndrăgosti în cele din urmă de tine este cineva care investește doar o singură dată, și probabil o vei cunoaște la o petrecere sau printr-un prieten apropiat.

Practic, poate fi vorba despre acel prieten despre care n-ai fi bănuit niciodată că s-ar putea lega ceva între voi.

Leu

La suprafață, pari puțin cam arogant și centrt pe sine, făcându-i pe alții mai puțin încrezători să își ia notițe de la tine.

Totuși, persoana potrivită pentru tine va reuși să vadă că  dragostea de sine este legată de iubirea față de ceilalți oameni, mai ales când vine vorba de a-i motiva și de a-i face să simtă că pot face tot ceea ce vor.

Fecioară

Ești un ajutor în fiecare sens al cuvântului, de la a asculta aceeași poveste de despărțire de patru ori la rând a celei mai bune prietene, la a fi singura care curăță baia din dormitor.

Trebuie să te simți necesară, și chiar dacă vei trece prin câteva stadii emoționale ciudate și fragile la început, doar cei mai vrednici oameni care se vor îndrăgosti de tine vor fi cei care îți vor rămâne alături toată viața.

Balanță

Natura ta diplomatică poate fi interpretată greșit de unii oameni, dar cei care te iubesc sunt la fel de morali ca și tine, și au aceeași tendință de a pune întrebări despre tot ceea ce aud, în special dacă e vorba despre bârfe.

Scorpion

Ideea de a juca la modul relaxat, doar pentru a nu-ți speria partenerul, este de neimaginat pentru tine – tu trimiți mesaj când vrei și scrii ceea ce vrei.

Prin urmare, cel mai bine ți se potrivesc partenerii care sunt la fel de îndrăzneți și dispuși să investească pe termen lung la fel ca tine, și care văd transparența ca pe ceva la care să aspire, mai degrabă decât să o considere un defect.

Și da, te vor ierta că le-ai umplut telefonul cu 27 de mesaje text îngrijorate, atunci când au rămas blocați pe undeva fără semnal, timp de 40 de minute.

Săgetător

Ai un talent de a scoate extrovertitul din toată lumea – propui vacanțe de grup, aduci lejeritatea în discuții, pui întrebări despre cunoștințele noi și îți place să distrezi pe toată lumea.

Tu îți propui să atragi pe oricine întâlnești, dar oamenii care te iubesc cu adevărat sunt cei mai timizi, dar dispuși să dea curs ideilor tale mai discutabile.

Capricorn

Oamenii care te apreciază cu adevărat sunt aceia care te văd cât de orientat spre familie și carieră ești. Ei își doresc totul și își doresc totul cu tine.

Împreună, veți face o echipă atât pragmatică, dar și ambițioasă.

Vărsător

Da, nu te poți opri din a vorbi despre Donald Trump, iar statutul tău politic de pe Facebook poate ține la distanță oamenii atunci când ei vor să vadă doar clipuri drăguțe cu cățeluși.

În timp ce alții ar putea să te acuze că ești negativist, cei care te iubesc văd exact contrariul.

Anume, că tu ești o persoană pasionată pentru că vrei să faci bine tot ceea ce faci.

E inutil să mai spunem că vor împărtăși aceleași opinii ca ale tale, vor fi la fel de bine informați și pe aceeași lungime de undă cu tine.

Pești

Ești la fel de blând pe cât pari, uneori prea fragil pentru lumea modernă în care trăim. Îți dorești atât pasiune, cât și stabilitate, dar acestea te pot îndrepta către oameni toxici.

Odată ce depășești această capcană, vei atrage pe cineva care este la fel de amabil și introspectiv ca și tine, cu care să poți împărtăși o iubire de nedescris.

loading...

Comentează