Connectat

Cu ce vedetă ar trebui să te întâlnești în funcție de zodia ta

Cu toții avem propriile noastre celebrități preferate pe care ni se pune pata ocazional, dar te-ai gândi vreodată cât de bine v-ați potrivi în dragoste? Datorită astrologiei, putem ști cu siguranță care sunt celebritățile cu care am fi compatibili.

Dacă nu îți vezi celebritatea preferată pe listă, nu-ți face griji, există încă speranțe pentru tine și dragostea ta adevărată.

1. Femeia Balanță/Bărbatul Balanță

Dacă ești Balanță, atunci un bărbat Balanță este perfect pentru tine. Din fericire, Zac Efron și Tyler Posey sunt două dintre cele mai fermecătoare Balanțe de la Hollywood. Bărbații în zodia Balanță sunt fermecători și independenți, deși pot fi excesiv de autoritari și predispuși la certuri.

2. Femeia Berbec/Bărbatul Fecioară

Doi bărbați chipeși din zodia Fecioară sunt Chris Pine și Principele Harry, și ambii debordează de o încredere de sine copleșitoare, care îți poate fura inima. Când femeia Berbec și bărbatul Fecioară se întâlnesc, au loc tot felul de aventuri și ambii sunt predispuși să acționeze sub impulsuri.

3. Femeia Taur/Bărbatul Capricorn

Acestea sunt două semne practice și stabile, iar combinația lor poate duce la o relație de lungă durată. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la semnele de foc și aer. Zayn Malik și Bradley Cooper sunt amândoi Capricorni, iar acest semn nu se teme de relațiile pe termen lung.

4. Femeia Pești/ Bărbatul Scorpion

Un bărbat Scorpion poate fi greu de descifrat, dar femeia Pești are cele mai multe șanse pentru o relație pe termen lung cu el. Scorpionii sunt în general controlatori, posesivi și nimic nu este un tabu pentru ei. Drake este un Scorpion care s-a întâlnit cu Rihanna, care este Pești, iar Leonardo di Caprio s-a întâlnit și el cu Rihanna, iar apoi cu Erin Heatherton, care este tot Pești.

5. Femeia Săgetător/Bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător și femeia Săgetător se aseamănă în felul în care iubesc amândoi libertatea și fixarea pe care o au pentru succes. Ca orice parteneriat cu calități similare, conexiunea poate fi o sabie cu 2 tăișuri. Dar dacă ambii sunt dispuși să muncească pentru relația lor, succesul este asigurat. Harry Styles și Tom Hiddleston sunt Vărsători și amândoi au un lucru în comun: au iubit-o pe Taylow Swift, care este Săgetător.

6. Femeia Leu/Bărbatul Taur

Credeți sau nu, cei doi chiar pot face o pereche bună. Rami Malek și Robert Pattinson sunt în zodia Taur, și nici unul dintre ei nu și-au găsit femeia ideală până acum, pentru că o femeie Leu este exact ceea ce le trebuie.

7. Femeia Scorpion/Bărbatul Rac

Ambii se implică foarte serios în relație, deși poate fi greu să se combine inițial. Femeia Scorpion este intensă, dar bărbatul Rac îi poate domoli emoțiile Douglas Booth este un Rac și s-a zvonit că s-a întâlnit cu Alexa Chung, care este Scorpion. Tom Hanks și Harrison Ford sunt, de asemenea, bărbați în zodia Rac.

8. Femeia Rac/Bărbatul Pești

Deși există mereu o atracție între ei doi, crearea unei relații de lungă durată poate fi dificilă. Femeile Rac au nevoie să aibă grijă de parteneri, iar bărbatul Pești este greu de înțeles. Justin Bieber este în zodia Pești, iar fosta lui iubită Selena Gomez era un Rac, așadar, o relație între aceste zodii este posibilă. John Boyega este un Pești, de asemenea.

9. Femeia Gemeni/Bărbatul Săgetător

Din punct de vedere astrologic, Gemenii și Sagetatorul sunt destinați să fie împreună și aproape întotdeauna există o atracție imediată. Gemenii sunt isteți și își pot provoca partenerul cu inteligența lor rapidă, iar Săgetătorul se va îndrăgosti de spiritul aventuros al Gemenilor, și loialitatea sa acerbă. Jake Gyllenhaal și Brad Pitt sunt ambii Săgetători.

10. Femeia Capricorn/Bărbatul Fecioară

Deși Fecioara poate părea dură la exterior, ea poate fi extrem de sensibilă și iubitoare când vine vorba de relații. Bărbații Fecioară nu sunt genul aventurilor de-o noapte – ei caută angajamentul și fiabilitatea într-o relație.  Capricornul va vedea cu ușurință calitățile Fecioarei, și cei doi vor putea forma o relație puternică și sănătoasă. Alexander Skarsgard și Jill Wagner sunt bărbați în zodia Fecioară.

11. Femeia Vărsător/Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este tipul care are prieteni din medii diferite și de tot felul. Îi place interacțiunea cu oamenii și poate că este greu să-i captezi atenția, dar femeia Vărsător este una dintre puținele care pot. Chris Evans este un bărbat în zodia Gemeni.

12. Femeia Berbec/Bărbatul Leu

Bărbatul Leu are o personalitate fierbinte și agresivă, pe când femeia Berbec este focoasă și pasiv-agresivă. Chiar dacă vor fi certuri în relație, acestea se vor termina cu cei doi în dormitor. Joe Jonas și Sebastian Stan sunt ambii în zodia Leu.

13. Femeia Fecioară/Bărbatul Scorpion

Scorpionul este cunoscut pentru energia și excentricitatea sa, așadar, va fi fascinat de calmul Fecioarei. Deși Fecioara poate părea excesiv de calculată și uneori rece, raționalitatea ei va atrage energicul Scorpion. Joaquin Phoenix și Alden Ehrenreich sunt bărbați în zodia Scorpion.

14. Femeia Vărsător/Bărbatul Berbec

Când aerul întâlnește focul, te poți aștepta la flăcări. Despre asta este vorba în relația celor doi. Femeia Vărsător este energică și altruistă, cu o inimă mare, pe când Berbecul este plin de energie și pasiune. Alex Pettyfer și James Franco sunt în zodia Berbec.

15. Femeia Săgetător/Bărbatul Balanță

Femeia Săgetător este de obicei atrasă de bărbații atractivi și neconvențională. Bărbatul Balanță este adesea fermecător și încrezător, dar își dorește un partener interesant, care să-l stimuleze mental, așa cum o poate face femeia Săgetător. Josh Hutcherson și Bruno Mars sunt doi bărbați Balanță adorabili.

loading...

Comentează