Connectat

Cum reacționează zodiile atunci când află că au fost înșelate! Uite care sunt maniacii zodiacului!

Tu cum ai reacționa dacă ai afla că ai fost înșelat? Fiecare dintre noi suntem diferiți, așa cum fiecare situație necesită un nivel adecvat de „dulce răzbunare”.

Chiar dacă îți dorești din suflet să abordezi totul subtil sau simți că o iei razna, sigur ai un fel unic de a lua înapoi ce-i al tău atunci când viața te „răsplătește” cu o situație nedreaptă așa cum este descoperirea infidelității.

Dacă îți dorești o sursă de inspirație sau doar ești curios să afli cum se răzbună zodiile, citește mai jos și descoperă cum reacționează zodiile atunci când află că au fost înșelate:

Berbec – Strigă trădarea ta de pe un vârf de munte

Berbecul ține la onestitate și adevăr, ridicându-le la rang superior. Oricine se abate de la această cale se poate aștepta la niște daune grave.

Un Berbec îi va spune categoric mamei tale că l-ai înșelat, apoi îți va suna șeful, și apoi probabil va scrie un roman detaliat în care mărturisește isprava ta. Așadar, ai grijă!

Taur – Te va otrăvi încet de-a lungul timpului

Dacă rănești un Taur, acesta va vrea ca tu să vezi că suferă. Sau cât suferă. Fiind cunoscut pentru agresivitatea sa, Taurul probabil va crea un plan de răzbunare pe termen lung, dar un lucru e sigur: nu vei putea bănui niciodată ce are în plan pentru tine!

Gemeni – Îți va sparge toate lucrurile

Într-un acces de furie, un Gemeni se va răzbuna pe toate lucrurile tale personale.

Dacă ai ceva de mare valoare, ține-l departe de un Gemeni, pentru că odată ce au fost trădați, tornada de distrugere a Gemenilor nu poate fi oprită.

Rac – Îți va rezerva o excursie plină de vinovăție spre Iad

Dacă te simți deja groaznic că ai înșelat un Rac, ești pe cale să te simți și mai rău. De ce?

Pentru că un Rac nu va ezita să trimită un mesaj în grup mamei tale, celor mai buni prieteni, fostului antrenor de fotbal și oricui a mai spus că ești o persoană bună, doar pentru a le spune ce dezamăgire mare ești.

Leu – Nu se va gândi de două ori în a te șantaja

Dacă înșeli un Leu, viața ta se va ruina pentru totdeauna, pentru că îți vor lua toată puterea.

Un Leu va ști cum să folosească această nedreptate în avantajul său.

Fecioară – Îți va urmări fiecare mișcare până când te va lovi cu răzbunarea ei

La început, o Fecioară se va simți ușor vinovată și ar vrea să știe ce a făcut pentru a te determina să o înșeli. Dar odată ce vede ceva, pregătește-te să fii protagonistul unei răzbunări mărețe.

Balanță – Se va bucura mult umilindu-te în public

După ce șocul inițial s-a evaporat, o Balanță va găsi orice și toate modalitățile de a te face de rușine. Acest semn știe cum să se distreze pe seama ta.

Scorpion – Ar fi în stare să te ucidă

La început, vei fi ușurat și confuz văzând că Scorpionul pare să ia destul de bine lucrurile – dar asta doar pentru că plănuiește în secret crima perfectă. A ta, ai ghicit!

Săgetător – Nu-ți va mai vorbi niciodată 

Nu vor exista conversații emoționale cu acest semn zodiacal.

Mai degrabă decât să-l vezi că plânge, un Săgetător se va ridica și va pleca. Și poți pune pariu că nu vei mai auzi niciodată de ei.

Capricorn – Își va continua viața pretinzând că nu ai existat niciodată

Acest semn nu dorește să-ți dea prea multă putere asupra vieții și fericirii sale.

Mai degrabă decât să trăiască în trecut, un Capricorn se va răzbuna pe tine trăind cea mai minunată viață și asigurându-te că știi că nu mai contezi pentru el.

Vărsător – Își va ieși puțin din fire

Vei simți mânia unui Vărsător, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp.

Acest semn se va comporta cu adevărat ciudat atunci când va afla ce ai făcut, dar după ce și-a dezvăluit emoțiile, nu va avea nici o problemă în a te lăsa să pleci.

Pești – Va plânge câteva zile, îți va distruge mașina și își va continua viața 

Acest semn super-emoțional va avea o săptămână groaznică în a procesa infidelitatea ta. Dar după ce va trece de la tristețe la furie și-ți va face unele daune permanente, se va comporta ca și când nu te-a întâlnit niciodată.

 

Comentează