Connectat

Cum să îi arăți că îl iubești în funcție de zodia lui! Fă asta și va fi doar al tău pentru totdeauna

Unii oameni au rețineri în a pronunța cele două cuvinte magice, menite să arate cuiva cât de mult ții la el. Principala temere este: dacă partenerul nu le va pune înapoi?

Ei bine, asta nu înseamnă că nu te iubește. Dacă ai dificultăți în a-ți exprima dragostea față de partener, și vrei să-i arăți prin gesturi, primul lucru la care ar trebui să te gândești ar fi zodia lui.

 

Chiar și cei mai îndrăzneți oameni pot deveni ușor timizi când vine vorba de a rosti cuvintele „Te iubesc”, așadar, dacă ești mai mult genul faptelor decât al vorbelor, ține cont de aceste sfaturi.

Cum îi arăți că-l iubești în funcție de zodia lui

Berbec

Cea mai bună modalitate de a-i arăta unui bărbat Berbec că îl iubești este prin declarații romantice. Poți să-i pregătești și ceva dulce, cum ar fi un tort.

Se va simți atât de recunoscător că ți-ai luat timp pentru a-i pregăti ceva special pentru el. Este o modalitate dulce de a-i arăta că-ți pasă de el.

Taur 

Bărbatului Taur îi place să-l mângâi pe spate. El este un semn zodiacal foarte senzual, iar atingerea fizică îl face să se simtă iubit.

Pentru el, masajul pe spate este o modalitate super-romantică de a-i arăta afecțiunea.

Gemeni

Dacă vrei ca un bărbat Gemeni să știe că-l adori, oferă-i un cadou mic, dar sentimental. Gemenilor le place să primească multe cadouri.

Oferă-i ceva drăguț, cu valoare emoțională, astfel încât să știe că te-ai gândit mult la el. Nu numai că se va simți iubit, ci și flatat.

Rac

Arată-i unui Rac cât de mult îl iubești vizionând filmul lui preferat împreună cu el. Poți chiar să pregătești popcorn și o atmosferă perfectă pentru un film bun.

Acest gest simplu va însemna mult pentru el, mai ales dacă-ți iei timp să cauți filme care l-ar putea interesa pe el.

Leu

Ca să-i arăți unui bărbat Leu cât de mult îl iubești, oferă-i atenția ta nelimitată. Planifică întâlniri distractive cu el, la restaurantele sau în parcurile preferate.

Este o modalitate de a-i spune că te bucuri de timpul pe care-l petreceți împreună. Și categoric este un mod sigur de a-l informa că-ți pasă.

Fecioară

Cel mai bun mod de a-i arăta unui bărbat Fecioară că-l iubești este să fii sigură pe tine. Dacă îi spui că poate conta pe tine pentru orice, se va simți foarte iubit.

Fii punctuală atunci când vă faceți planuri împreună.

Balanță

Bărbatul Balanță iubește gesturile romantice. Spune-i cât de mult îl iubești chiar dacă nu este Ziua Îndrăgostiților.

Fă gesturi romantice, dar simple, vizavi de el, și va fi încântat de grija pe care i-o porți.

Scorpion

Dacă vrei ca un bărbat Scorpion să știe cât de mult îl iubești, atunci citește cartea despre care ți-a spus că este atât de bună.

El vorbește mereu despre cartea lui favorită, așa că, de ce să nu plonjezi în lectură, astfel încât să puteți discuta amândoi pe marginea acesteia, pe urmă?

Va fi foarte fericit să arăți interes lucrurilor pe care el le iubește.

Săgetător

Pentru a-i spune Săgetătorului cât de mult îl iubești, du-l într-o călătorie surpriză, undeva departe.

Săgetătorul trăiește pentru aventuri și călătoriile spontane. Planificarea unei mici vacanțe pentru voi doi este o modalitate romantică de a-i arăta că-ți pasă.

În plus, este o mare oportunitate pentru voi de a vă îmbarca în noi aventuri!

Capricorn

Un act mic de bunătate poate însemna mult pentru un bărbat Capricorn. Pentru a-ți arăta afecțiunea față de el, surprinde-l făcând curățenie în casa lui, pe care a neglijat-o pentru că a fost ocupat.

El va aprecia mult asta și se va simți răsfățat.

Vărsător

Oferă-i o îmbrățișare lungă și strânsă. Este singurul lucru de care Vărsătorul are nevoie pentru a se ști iubit.

El se poate simți ciudat sau inconfortabil când vine vorba de gesturi romantice, așa că o îmbrățișare este o cale mai sigură de a-i arăta că-l iubești.

Îl va face să se simtă atât de confortabil și apreciat.

Pești

Cel mai bun mod de a-i arăta că-l iubești este fără cuvinte, ci doar uitându-te profund în ochii lui. Bărbații Pești iubesc contactul vizual. Pentru el, este complet intim.

 

Comentează