Connectat

Cum se comportă dacă nu e interesat de tine, în funcție de zodia lui

Bărbații și interesul lor pentru femei – sau pierderea interesului, mai bine zis – este un fenomen misterios pentru femei.

Dacă vrei să afli cum se comportă partenerul atunci când își pierde interesul față de tine, cel mai bine ar fi să te îndrepți către ceea ce au astrele de spus în acest sens.

S-ar putea să descoperi mai multe indicii decât ai nevoie în ceea ce spune semnul lui zodiacal despre cum se comportă atunci când își pierde interesul față de tine.

Haideți să descoperim împreună!

Berbec 

Un bărbat din zodia Berbec este un tip foarte bun. De obicei, este distras, de aceea foarte multe femei tind să devină atrase de el.

Este foarte harnic și incredibil de motivat. Cu toate acestea, nu se pricepe niciodată să-și ascundă iritabilitatea.

Și dacă reușești să-i simți vibrația atunci când este supărat pe tine, știi deja că nu e un semn bun.

Taur

Nu e un secret faptul că bărbatul Taur este incredibil de intens, iar uneori, își lasă pasiunea să scoată tot ce-i mai bun din el.

Este încăpățânat, dar de obicei știe cum să se adapteze de fiecare dată când este interesat de o femeie.

Dacă observi că este în continuare încăpățânat, atunci probabil nu are intenția de a te impresiona.

Gemeni

Probabil știi deja despre el că are personalități divizate. Dacă ești la o întâlnire cu el și este într-o dispoziție bună, nu ai nici un motiv de îngrijorare.

Dar dacă vezi că își schimbă drastic și dintr-o dată comportamentul general, atunci înseamnă că nu este cu adevărat interesat de tine.

Alege să-ți arate partea lui mai proastă pentru că nu este interesat să aibă o relație cu tine.

Rac

Racul este cel mai puțin greu de citit dintre celelalte semne zodiacale. El nu vrea să se deschidă în mod special la oamenii noi din viața lui, și astfel, îți dai greu seama de ceea ce simte.

Dacă pare că este prea închis în sine, atunci într-adevăr îl faci să se simtă inconfortabil și nu este interesat să se întâlnească cu tine.

Leu

În majoritatea cazurilor, un bărbat Leu nu se străduiește niciodată să fie punctul culminant din încăperea în care se află.

Este cineva care nu se plictisește în nici o situație, pentru că va găsi mereu o modalitate de a se distra pe sine.

Dar dacă începe să caște în prezența ta, probabil este pentru că se plictisește și nu găsește nici un interes pentru tine.

Fecioară

 

Vei ști imediat dacă o Fecioară nu este interesată să se întâlnească cu tine, căci va începe să se comporte timid și ciudat în prezența ta. Stânjenitor, chiar.

De fapt, bărbații Fecioară sunt foarte siguri pe ei și hotărâți. Ei știu cum să se poarte în situații sociale.

Dar când se simte incomod față de o persoană, începe să devină timid și neliniștit.

Balanță 

 

Vei ști dacă o Balanță nu este interesată de tine, pentru că nu e greu de observat.

De obicei, este o persoană prietenoasă și sociabilă, dar dacă acesta se comportă rece și distant față de tine, atunci înseamnă că nu se dă în vânt după compania ta.

Mai degrabă ar prefera să fie singur decât cu tine.

Scorpion

La el îți vei da seama cel mai ușor. Știi că un Scorpion nu este interesat de tine pentru că îți va spune verde în față. Pur și simplu.

El este cinstit și dur, dar măcar nu te va plimba cu zăhărelul.

Săgetător

Un bărbat Săgetător este ciudat deoarece nu vrea să simtă niciodată că te dezamăgește. El nu vrea să fie niciodată cauza durerii sau a tristeții altora.

Așadar, va încerca să te mintă și să-ți spună că vrea să iasă din nou la o întâlnire cu tine, chiar dacă nu prea vrea să spună asta.

Capricorn

 

Un bărbat Capricorn este unul dintre cei mai buni ascultători din toate semnele zodiacale. Se pricepe să facă oamenii să se simtă băgați în seamă, ascultați.

Dar dacă observi că la întâlnirea voastră, bărbatul Capricorn este cel care vorbește întruna, înseamnă că nu găsește nimic interesant sau convingător de spus cu privire la o eventuală legătură între voi doi.

Vărsător

Dacă un bărbat Vărsător nu este interesat de tine, va fi foarte liniștit în prezența ta. De obicei, este o fire optimistă și are multe lucruri de spus.

Deci, dacă păstrează tăcerea în prezența ta, ia-l ca pe un semn că nu-l interesezi atât de mult.

Pești

 

Singura modalitate prin care poți să îți dai seama dacă bărbatul Pești nu este interesat de tine este dacă pleacă mai devreme de la întâlnirea cu tine.

De obicei, unui bărbat Pești nu-i place să-și piardă timpul sau emoțiile cu oameni care nu sunt importanți pentru ei.

 

loading...

Comentează