Connectat

Dacă nu ai făcut oricare dintre aceste 8 lucruri, înseamnă că nu ai avut o copilărie fericită!

Copilăria este o etapă foarte specială și importantă a vieții unei persoane, aici se formează curiozitatea și nevinovăția. Aceasta este perioada în care experimentăm cele mai mari eșecuri, dar și cele mai mari reușite.

De aici învățăm ce e bine și ce nu, ce vom mai repeta și data viitoare și ce ar fi bine să nu mai încercăm cât vom trăi.

Este foarte posibil să îți amintești de toate lucrurile mărunte pe care le făceai în copilărie pe măsură ce vei citi lista pe care ți-am pregătit-o mai jos.

Fără îndoială că a trebuit să faci niște glume pentru a atrage atenția cuiva, iar dacă nu ai trecut prin asta, înseamnă că nu ai avut o copilărie atât de grozavă.

 

Dacă nu ai făcut aceste lucruri, înseamnă că nu ai avut o copilărie atât de grozavă!

1. Recunoaște, și tu ai încercat să-ți ascuți radiera de la creion cu ascuțitoarea

Se întâmpla des pe vremea când eram copii, poate era de vină graba, poate neatenția. Cert este că am pățit-o cu toții. Sau ar fi trebuit. Face parte din fișa postului de a fi copil.

2. Nu ai avut o copilărie prea fericită dacă mingea ta nu a rămas blocată sub o mașină

Presupun că ne amintim cu toții cu mult drag de momentele în care ieșeam afară și băteam mingea împreună cu cei mai buni prieteni. Din nefericire, aceste momente nu erau întotdeauna numai răsete și distracție.

Câteodată ni se întâmpla ca mingea să ajungă sub o mașină, și probabil că nu era atât de distractiv să încerci s-o scoți de acolo.

3. Copilăria ta e egală cu zero dacă nu te-ai jucat Snake Kenzia

Pe acele vremuri, telefoanele mobile centrale erau cele de la Nokia, iar jocul preferat al tuturor copiilor (poate chiar și al părinților) era Snake Kenzia.

Tot ce aveai de făcut era să crești un șarpe enorm, ajutându-l să înghită cât mai multe biluțe negre. Oh, da, și trebuia să ai grijă să nu intre cu capul în pereți!

4. Și tu pierdeai minute întregi spărgând foliile cu bule

Ori de câte ori cumpărau ai tăi un lucru nou, venea împachetat într-un ambalaj frumos, iar în interior, obiectul era învelit într-o folie plină cu bule.

Recunoaște, de fiecare dată când o vedeai, pierdeai ore întregi încercând să spargi toate aceste bule. Legenda spune că unii dintre noi mai fac asta și acum, ca adulți…

5. Copilăria ta nu a fost prea fericită dacă ghiozdanul tău nu era mai mare decât tine

Cum ai putea uita toate acele momente în care îți pregăteai ghiozdanul pentru școală, iar când îl puneai în spate, îți dădeai seama că era nu doar mai mare decât tine, ci și mai greu?!

6. Copilăria ta a fost tristă dacă nu ai jucat „Ala, bala, porto-cala” la testele grilă

„Am pus A, după aceea B, apoi de două ori A.. Hmm… Acum nu mai știu dacă e A, B, sau C… Haide, fie, o să pun un C. Și așa nu am mai pus demult litera C” – fragmente din monologul interior al oricărui elev în timpul testelor grilă.

7. Copilăria ta a fost nefericită dacă nu ai avut unul din astea

Erau jucăriile preferate ale copilăriei noastre, momentele în care eram cei mai fericiți făcând bule de apă cu săpun. Și recunoaște, atunci când nu aveai bani să-ți cumperi, improvizai o astfel de jucărie făcută la domiciliu.

Instrumente necesare: un pai (dacă nu reciclai vechea paletuță), un pahar, multă apă și mult săpun.

 

8. Și nu-mi spune că nu ți s-a întâmplat niciodată una ca asta: 

Era momentul în care îți înmormântai toate creioanele colorate, cu toate că înainte să faci asta, încercai să le repari împingând mina în trunchiul creionului… fără succes!

 

BONUS: Haide, nu se poate să fi fost singurii care am făcut asta când eram mici! Și nici măcar nu era dureros! 

 

loading...

Comentează