Connectat

Descoperă caracteristicile fizice cele mai atrăgătoare ale fiecărei zodii

1. Berbec

Berbecii se mândresc cu sprâncene incredibile, cu care se mândresc. Berbecii sunt cele mai pasionale dintre zodii, dar sunt și protejații zodiacului. Berbecii cuceresc prin aspectul lor fizic puternic și se deosebesc față de celelalte zodii.

2. Taur

Taurii au buze cărnoase și apetisante. Intră în contact cu ceilalți, fie verbal sau fizic, prin intermediul acestei părți a corpului lor care este extrem de sensibilă. Taurii trebuie să se simtă mândrii de această trăsătură fizică.

3. Gemeni

Gemenii se pot lăuda cu un fizic atrăgător care compensează pentru caracterul lor infantil. Gemenii au un simț al umorului extrem de dezvoltat, sunt comunicativi și sunt persoane foarte curioase.

4. Rac

Întreaga sensibilitate a Racului se găsește în stomac, cu ajutorul căruia simte lucrurile care urmează să se întâmple. Un Rac poate simți la propriu fluturi în stomac, iar acest lucru îl ajută să se descurce în viața de zi cu zi. Sunt născuți pentru a oferi multă dragoste,

5. Leu

Leii au un păr superb, pe care îl îngrijesc cu foarte multă atenție, e des și plin de vitalitate. Atunci când intri într-o încăpere, atragi atenția cu părul tău așa cum nu o face nicio altă zodie.

6. Fecioară

Fecioarele au o piele de invidiat și se străduiesc enorm pentru a-și menține pielea hidratată și răsfățată. Ești o persoană extrem de persistentă și cauți mereu metode inovatoare prin care să-ți păstrezi pielea tânără și fermă.

7. Balanță

Balanțele se mândresc cu un posterior deosebit. Această trăsătură fizică a sa reflectă amabilitatea cu care îi tratează pe ceilalți și firea sa sociabilă. Balanțele își doresc mereu o viață echilibrată și legături armonioase cu cei din jur.

8. Scorpion

Scorpionii sunt foarte convingători în pat pentru că zona lor forte este chiar cea erogenă, pe care știu foarte bine cum și când să o folosească. Scorpionii sunt misterioși și impredictibili.

9. Săgetător

Partea sa cea mai elegantă este spatele și știe cum să se îmbrace ca să-l pună în evidență. Obișnuiesc să poarte rochii care le pun în evidență spatele seducător. Oamenii se topesc pur și simplu după Săgetători.

10. Capricorn

Capricornii au cele mai frumoase picioare pe care le arată atât pe ringul de dans, cât și atunci când intră într-o încăpere și lumea întoarce privirea după ei. Știi să-ți pui în evidență picioarele și să te folosești de asta în avantajul tău.

11. Vărsător

Laba piciorului tău este extrem de atrăgătoare. Picioarele tale au mers alături de tine peste tot unde ai avut nevoie și ți-au fost alături în momentele cele mai dificile.

12. Pești

Ochii tăi frumoși te ajută să vezi lumea din jurul tău diferit și mult mai profund decât ceilalți. Pot recunoaște atât fericirea, cât și durerea din ochii celorlalți. Peștii sunt artiști înnăscuți, iar ochii lor îi ajută să creeze adevărate opere de artă.

loading...

Comentează