Connectat

Fostul ei a abuzat-o și i-a ars fața cu acid, dar astăzi este o cu totul altă persoană!

Cu toții avem o poveste de viață care ne-a marcat sau ne-a lăsat cu răni adânci, pe care le vom purta cu noi cât vom trăi. Cea mai bună parte în toată afacerea este că am putut învăța o lecție, pe care sigur nu o vom uita niciodată.

Povestea tinerei despre care îți vom vorbi astăzi cu siguranță te va impresiona și te va zdruncina temeinic. Ce i s-a întâmplat ei depășește cu totul imaginația unui om obișnuit.

A avut curajul să împărtășească tot chinul prin care a trecut, iar prin asta, a lăsat o lume întreagă fără cuvinte.

Katie Piper este una dintre cele mai puternice femei pe care o vei auzi vreodată. Ea a spus povestea abuzului emoțional, fizic și intim prin care a trecut, în speranța că le va ajuta și pe alte femei care se află în situații similare cu cele prin care ea a fost pusă mai demult.

Citește în continuare povestea ei de viață impresionantă! Îți promitem că nu te vei aștepta la ceea ce i s-a întâmplat!

Cu 10 ani în urmă, Katie se întâlnea cu un bărbat pe nume David Lynch. Erau împreună doar de 2 săptămâni, când el a supus-o unui abuz fizic, emoțional și intim.

La două zile după acel episod îngrozitor din viața ei, bărbatul a forțat-o să meargă într-un loc în care a angajat pe cineva să-i arunce cu acid sulfuric în față, în clipa sosirii. 

Acidul i-a ars grav pielea de pe față, și a lăsat-o oarbă la ochiul stâng. Katie a petrecut 2 luni în spital, și a suferit 40 de operații chirurgicale dramatice. 

La un moment dat, a fost nevoită să poarte o mască de plastic timp de 24 de ore pe zi. Dar Katie nu și-a pus capăt zilelor, în ciuda nenorocirilor care i s-a întâmplat.

În schimb, ea s-a decis să-și folosească experiența dureroasă și de neimaginat, pentru a ajuta alți oameni. La aproximativ un an de la abuz, a început să lucreze la fundația care urma să-i poarte numele: Fundația Katie Pipter.

Organizația sa avea scopul de a ajuta victimele arse să primească tratamentul medical de care au nevoie, cum ar fi pentru restaurarea părului, tatuarea medicală, machiajul și camuflajul, cu sprijin și sfaturi de la egal la egal în privința cicatricilor.

Și totuși, Katie nu s-a oprit acolo. Ea chiar a realizat un documentar premiat, în care a împărtășit povestea ei integral, în speranța că va aduce în ochii publicului această problemă deosebit de gravă.

În ciuda obstacolelor prin care a trecut, Katie nu s-a lăsat doborâtă și nici învinsă. Ba chiar dragostea i-a surâs din nou, iar în prezent, are propria ei familie.

Katie Piper, odinioară  o victimă a celor mai crude atrocități la care a putut fi supusă o ființă umană, născocite de mintea masculină, și-a întâlnit dragostea vieții ei, un bărbat pe nume Richard Sutton, iar acum au chiar și o fiică pe nume Belle.

„Mă simt atât de norocoasă că l-am întâlnit pe soțul meu, este un dar de la Dumnezeu”, a spus Katie. „Este o persoană uimitoare, care mi-a schimbat viața în mai bine. Mi-a dăruit-o pe fiica mea și este unul dintre cele mai bine lucruri care mi s-au întâmplat.”

De asemenea, în documentarul cu pricina, Katie a vorbit și despre nesiguranțele ei, mărturisind: „În acele vremuri, am creat bariere în capul meu, pentru a nu fi capabilă să mă întorc la muncă sau să nu mă simt atrăgătoare”, a spus ea.

„Când eram singură și mă întâlneam cu soțul meu, m-am gândit că nu mă va plăcea niciodată, că acest lucru va merge prost. Nu o să-i placă de mine, îmi spuneam. Care e rostul în toate astea?… Dar apoi m-am gândit: Ce pierd dacă încerc? Experiențele mele m-au învățat că încrederea și fericirea sunt alegeri în viață. Nu sunt un noroc”. 

 

Povestea lui Katie Piper a înduioșat inimile a milioane de utilizatori, și rămâne un bun exemplu că oamenii puternici pot înfrunta totul, atâta timp cât au voință.

loading...

Comentează