Connectat

Test psihologic: Care imagine nu reprezintă o familie?

Familia este unul dintre cele mai importante lucruri în viață. Ne naștem într-una și suntem legați prin însăși natura noastră să ne construim una, la maturitate.

Este ca și cum toate eforturile noastre din viață s-ar concentra către același rezultat: găsirea jumătății noastre și întemeierea unei familii fericite și prospere.

Acum, în societatea modernă, oamenii nu mai sunt atât de orientați spre întemeierea unei familii decât în vechile timpuri.

Multe dintre femeile independente din ziua de azi, care au început să se trezească la viață, se concentrează pe carieră în principal și lasă familia pe locul al doilea.

La fel și bărbații, nu se încumetă să se căsătorească până când nu știu că au siguranța unui cămin și un statut financiar care să le permită să-și susțină familia.

Se pare că obligațiile și îndatoririle din prezent răpesc farmecul unei familii și ne îndepărtează mai mult de acest scop important al vieții umane.

Pentru a vedea dacă ești o persoană orientată spre familie sau nu, în cazul în care nu ți-ai dat seama încă, ți-am pregătit un test psihologic care va scoate la suprafață amănunte importante și ascunse despre tine și familia în care ai crescut.

Ești pregătit să afli adevărul? Tot ce ai de făcut este să privești imaginea de mai jos și să alegi cifra care nu reprezintă o familie adevărată.

Cu alte cuvinte, care dintre aceste imagini ți se pare că întruchipează ceea ce am numi o „familie falsă”? 

 

# 1 Dacă aii ales numărul 1 ca fiind familia falsă, nu ești cea mai orientată persoană către familie.

După cum îți poți da seama din imagine, tatăl ține copilul la distanță și se pare că nu îi pasă deloc de acesta.

Dacă ai ales această imagine, este posibil să fi crescut fără o figură puternică a tatălui, de aceea ai tendința să îi ajuți pe cei care se află în nevoie.

Ești incredibil de fericit atunci când faci schimbări pozitive în viața oamenilor. Totuși, adânc în interiorul tău, nu știi ce înseamnă cu adevărat o familie.

 

# 2 Dacă alegerea ta pentru familia falsă este # 2, ești foarte orientat spre familie și sănătos din punct de vedere psihologic. 

Dacă te uiți atent la imagine, vei observa că femeia din stânga poartă o fustă scurtă, neglijându-și copilul. Iar tatăl nu este nici el mai bun, de vreme ce nu prea știe de copilul lui.

Ambii părinți își pun nevoile lor pe primul loc.

Probabil că ești o persoană foarte bună, care visează la o relație stabilă și încrezătoare, care va dura o viață. De aceea, ai putut vedea imediat care este familia falsă.

Ești de părere că familia și căsătoria sunt foarte importante, și ar trebui să fie plasate pe primul loc.

De asemenea, te bucuri să ai grijă de ceilalți și depui mult efort pentru a crea un mediu fericit pentru oamenii din viața ta.

 

# 3 Dacă alegerea ta pentru familia falsă a fost # 3, atunci este posibil să ai o boală psihologică traumatizantă.

Această imagine reprezintă cea mai iubitoare și mai fericită familie.

Ea descrie doi părinți care-și îmbrățișează cu iubire copilul.

Probabil că vii dintr-o familie disfuncțională. Unul dintre părinții tăi a fost abuziv din cauza alcoolului, a abuzului de substanțe sau a bolilor mentale netratate, în timp ce celălalt ar fi putut fi co-dependent.

În mintea ta, crezi că așa ar trebui să știi cum arată o familie fericită, tocmai de aceea ai ales-o pe cea mai fericită familie ca fiind cea falsă.

 

 

loading...

Comentează