Connectat

Tipul de partener pe care îl meriți (bazat pe semnul tău zodiacal)

Pentru atunci când ai nevoie de un pic de ajutor în plus.

Să încerci să îți găsești un bărbat compatibil cu semnul tău zodiacal este ca atunci când încerci să îți găseșți o relație serioasă pe Tinder.

În cea mai mare parte a timpului, bărbații cu care te intersectezi vor doar amor (sau doar vor să-ți trimită o poză deocheată) sau pur și simplu nu caută ceva serios.

Dar chiar și când ai găsit bărbatul care este drăguț și nu foarte plin de el, cum știi că nu te vei plictisi de el după câteva săptămâni? Păi, nu știi.

S-ar putea să nu crezi în astrologie, mai ales când vine vorba de bărbați, dar nu poți să negi că nu ai citit horoscopul măcar de câteva ori și te-ai gândit: “Hmm, asta chiar sună ca mine!”

Să înveți despre semnul tău zodiacal și cum este compatibil cu celelalte, poate fi revelator.

S-ar putea să realizezi că unele zodii o duc mai bine când își caută jumătatea cu trăsături total diferite față de ale lor.

În alte cazuri, o zodie vrea pe cineva care este la fel de relaxat ca ea.

Să dăm cărțile pe față: știi deja ce-ți dorești de la un iubit. Poate vrei pe cineva care este amuzant și care-și va petrece timpul făcându-te să râzi cu lacrimi.

Poate îți dorești un iubit care să te alinte cu cadouri și excursii romantice.

Indiferent de tipul de bărbat pe care ți-l dorești, un lucru este sigur: meriți ce e mai bun și uneori asta înseamnă să începi să îl cunoști înainte să “îl cunoști”.

Deci ce înseamnă asta pentru tine? Înseamnă să înveți tot ce poți despre astrologia pentru bărbați și să potrivești calităție tale preferate la un bărbat cu ceea ce zodia ta caută (compară personalitate persoanei de care îți place cu semnul tău zodiacal – în numele științei, bineînțeles).

Nu te îngrijora, aici nu judecăm, dar noi credem că astrologia știe care-i treaba când vine vorba de iubire.

Deci aruncă o privire la tipul de bărbat după care ar trebui să te uiți – tipul de bărbat pe care îl meriți cu adevărat.

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie): Bărbatul înțelept

Femeile în zodia Berbec sunt ființe înspăimântător de independente și logice. Le place să fie pe cont propriu și să gândească în profunzime.

Caută un bărbat care le va satisface la nivel intelectual și conversațional foarte des.

Le plac, de asemnea, partenerii care sunt încrezători și sinceri; Femeile Berbec nu au timp de pierdut.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai): Bărbatul cu voință
Taurul este unul dintre cele mai indulgente semne zodiacale; au o mulțime de plăceri vinovate pe care le adoră. Când sunt într-o relație, femeile Taur sunt partenere foarte devotate.

Femeia Taur vrea un bărbat caruia îi plac romantismul și pasiunea. Vrea, totodată, pe cineva care se descurcă; nimic nu este mai atractiv pentru ea decât un bărbat cu voință.

GEMENI (21 Mai – 20 Iunie): Bărbatul sincer

Femeia în zodia Gemeni adoră să încerce lucruri noi. Este aventuroasă și sociabilă, deci o să se aștepte să ții pasul cu ea, nu contează în ce circumstanțe.
O femeie în zodia Gemenilor caută un bărbat care-și exprimă gândurile fără rețineri, dar care să fie jucăuș și amuzant.

RAC (21 Iunie – 22 Iulie): Bărbatul mărinimos

Nimeni nu are o inima mai mare și mai sensibilă decât femeia în zodia Racului (exceptând, poate, Peștii).

Vrea mereu ce e mai bun pentru voi în cadrul relației, dar asta nu înseamna că poți profita de asta.

Racul caută un bărbat cu care se aseamnă; cineva sincer și capabil să se descurce singur, dar și într-o relație sănătoasă.

LEU (23 Iulie – 22 August): Bărbatul care flirtează
Femeia în zodia Leu apreciază loialitatea și să fii motivat. Dacă jumătatea ei nu are niciuna din aceste trăsături, relația lor se va destrăma rapid.

Femeia Leu caută un bărbat care este direct, la fel ca ea. Totuși, nu este definiția cumințeniei; un Leu vrea un partener arătos și care știe cum să flirteze.

FECIOARĂ (23 August – 22 Septembrie): Bărbatul răbdător

Fecioara este unul din cele mai reflexive și misterioase semne zodiacale. Se deschid foarte greu în fața celorlalți, ceea ce le îngreunează realizarea de noi relații.

Probabil acesta este motivul pentru care femeile aflate sub semnul Fecioarei caută un bărbat îngăduitor cu ele; dacă poate aștepta, Fecioara o să facă totul să merite.

Totodată, caută pe cineva cu picioarele pe pământ și care să le susțină alegerile; Fecioarele sunt persoane introspective.

BALANȚĂ (23 Septembrie – 22 Octombrie): Bărbatul fidel

Balanțele sunt cunoscute pentru încăpățânarea lor. Asta poate însemna că sunt fie înverșunate, fie motivate și totul depinde de persoana cu care interacționează.

Femeia sub semnul Balanței este, de asemenea, foarte rațională, ceea ce înseamnă că întotdeauna analizează situații.

Un bărbat fidel și maleabil este o potrivire perfectă pentru femeia Balanță deoarece vine în continuarea celor mai bune calități ale sale.

Ea vrea o persoană foarte bună la nivel conversațional și care nu va relata lucruri importante în mod vag.

SCORPION (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Bărbatul pasional

Scorpionii sunt extrem de intenși și pasionali. Uneori ajung în bucluc din cauza faptului că uneori preferă să facă ceva frivol mai întâi și să se gândească la consecințe mai târziu. Bărbații care pot să completeze pasiunea femeilor în zodia Scropion, o să ajungă la o legătură foarte strânsă cu acestea în scurt timp.

Scorpionii caută pe cineva amuzant și îngăduitor, mai ales atunci când intră în belele. Durează ceva până ceilalți le câștigă încrederea.

SĂGETĂTOR (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Bărbatul senzual
Femeia Săgetător este atât aventuroasă, cât și calmă. Va sări pe prima ocazie care le permite experimentarea a ceva nou, însă nu o deranjează să petreacă timp cu jumătatea sa, acasă.

Săgetătorii iubesc bărbații care sunt senzuali și care pot folosi umorul ca să spargă gheața. Totodată, au nevoie de cineva la fel de activ sau o să rupă legătura repede.

CAPRICORN (22 Decembrie – 19 Ianuarie): Bărbatul muncitor

Femeile Capricorn sunt inteligente și persoane foarte serioase, de aceea doresc un bărbat nu neapărat serios în unele situații. Apreciază, totuși, și partenerii care sunt asemeni lor, deoarece le ajută să realizeze o conexiune mult mai profundă.

O femeie Capricorn caută o persoană muncitoare (și iubitoare de distracție, bineînțeles). Totodată, dorește să se simtă în siguranță într-o relație; o ajută să se concentreze pe lucrurile amuzante dintr-o relație.

VĂRSĂTOR (20 Ianuarie – 18 Februarie): Bărbatul șarmant

Femeia Vărsător este foarte creativă, ceea ce face foarte intens amorul cu ea. Iubește să-și folosească inteligența atât în dormitor, cât și în afara lui, făcându-o o parteneră minunată pentru celelalte semne zodiacale aventuroase.

Vărsătorii doresc pe cineva șarmant și pasionat. În același timp, caută pe cineva sociabil pentru că îi face să se simtă mai încrezători în forțele proprii.

PEȘTI (19 Februarie – 20 Martie): Bărbatul romantic

Femeile în zodia Peștilor sunt emotive și introspective și știu cum să folosească asta în avantajul lor. Nu acceptă orice din partea celorlalți și știu cum să fie sincere cu tine când ceva le deranjează.

Vor o relație cu cineva milos și amabil, exact ca ele. Peștii apreciază și puțin romantism zilnic, deci nu fi sfios în a le arăta latura ta senzuală din când în când.

loading...

Comentează